Mitől szurkál a bal oldalam?
Sziasztok!
Hát ennek nem örülök, de valamiért biztos így kellett történnie. MAjd legközelebb. De legalább sokat együtt volt a kiscsalád.
Úgy tűnik én meggyógyultam, de azért fekszem többnyire. Remélem a lurkónak semmi baja.
Puszi mindenkinek.
zsuzsi
Sziasztok! Biztosan nincs semmi gond a babával, hamar meggyógyultál, hála!
Hát igen, a férjem is azt mondta, hogy a sors akarta így, talán még nem is vagyok felkészülve igazán erre a 3. babára, voltak bennem félelmek, hogy mi lesz ha összejön. Szerintem majd akkor mikor a férjem is itthon lesz. Eredetileg úgy is terveztük, hogy olyan 4-5 év múlva szeretnénk még egyet, aztán előbbre hoztuk, de most maradunk az eredeti tervnél és nem is próbálkozunk tovább, természetesen kivétel ez a 3 hét , mert most nem védekeztünk és most már nem is fogunk, de úgyis megjön 2 nap múlva akkor meg már nem eshetek teherbe. És ahogy mondtad, a lényeg, hogy együtt volt és van a család.
Évi, Ági eltűntetek, mizujs? Évi van baba? Puszi
Sziasztok!
Biztos nem tüntek el a többiek sem, csak nincsenek net közelben. Sajnos lassan vége az aranyéletnek és jön a jó kis munka. l sok kedvem nincs hozzá de mindegy most ez van.
Én is remélem hogy nem lett baja a csöppségnek, szerencsére 1-1,5 nap volt az egész. Utána már gyógyszert sem szedtem be. AZóta sem. Pihenek amenniyt lehet mert azért eléggé nullán vagyok energia ügyileg. Ti élvezzétek ki még ezt a pár napot.
puszi
zsuzsi
Sziasztok. Megjött 31-én délután, így nekünk sincs baba. Így már nem is reménykedem, hogy lesz mert ha clostival sem sikerült és 36 napos lett a ciklusom, így nélküle nem tudom hogy egyáltalán van-e esélyem. Gina! Remélem azért hogy Neked nem jön meg.
Zsuzsi, pihenj sokat, a babának nem lesz semmi baja!
Most mennem kell!
Évi
Sziasztok! Megint eltűntetek! Miújság? Ági rég hallottunk rólad? Hogy vagy?
Zsuzsi te se írtál!!?? Hányadik hétnél tartatok? Zsuzsi neked hányngered nincs is? Nekem se volt egyiknél se, remélem harmadszorra is megúszom majd. Apropó, 3. Képzeljétek ma kellett volna megjönnie, de nem jött meg, sőt mi több, tegnap óta nem is barnázok, teljesen elmúlt az is és tegnap este volt egy kis nyúlős folyásom, ma meg a mensi helyett ilyen fehér, krémes van. A hőmet megmértem kiváncsiságból az meg csak 36,8 mint máskor. De tök úgy érzem nem fog mejönni már. Semmi mensis érzésem nincs. Csak tompán fájogat a hasam alul, de a cicik annál inkább fájnak, soha nem fájtak még ennyire. A férjem szerint ez baba lesz. A barnázás meg a beágyazódás miatt lehetett. Remélem! Tesztelni majd csak jövő hét közepén fogok, ha addig nem jön meg, mert félek, nagyon, hogy csalódás lesz. Ja és képzeljétek tegnap együtt voltunk é utána ilyen babarózsszín volt ami kifolyt belőlem, szerintetek? Ez mi lehetett? Várom nagyon , hogy írjatok, kiváncsi vagyok kivel mi van! Évi remélem ti is próbálkoztos tovább és nagyon nem vagy elkeseredve!!!
sziasztok!
Örülök Gina ennek. aztán pár nap és okoasabb leszel Te is. De neked nem szokott késni nem?
HOgy hányadik hétben vagyok? 8-9. Ha minden igaz. MAjd 12-én kell mennem újra dokihoz akkor talán már biztosabb lesz. De igen néha van hányingerem. Sőt van olyan hogy nem bírok enni semmit sem. Egyszerűen olyan kaját sem amit nagyon szeretek. Meg majdnem minden este felébredek egysezr hogy hányingerem van. De hamar el is múlik.
Lányok nincs kedvem dolgozni holnap....
puszi
Sziasztok!
Na Gina mi újság? Megjött vagy nem? Én szorítok nagyon. És ha összejött akkor a következő napban jön Évi is, mert minden hónapra jutott egy baba eddig.
Egyébként Évi én is úgy tudom hogy nagyon ritkán siekrül az első hónapban clostival. Szóval ne csüggedj.
Ági hogy vagytok? HOgy vannak a picik?
puszi
zsuzsi
Sziasztok!
Éljen éljen éljen.... anniyra örülök. Akkor tessék nem parázni, főleg hogy Te helyzeti előnyben vagy velünk szembe, hiszen van két gyönyörű kislányod:) Nekünk még új lesz, de annál jobb remélem:)
puszi
zsuzsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!