Mitől szurkál a bal oldalam?
Igazad van, nem szabadna ezen felhúznom magam.
Hát megcsináltam a tesztet de nega lett. Lehet korai volt vagy nem sikerül. A 24.napon vagyok. De azért 24-én és 28-án is megismétlem, hátha, persze ha addig nem jön meg. Csak az a rossz hogy nem tudom a clostil milyen hosszú ciklust csinált. De nem érzek tünetet. A hasam szúr/feszít és a folyás is megvan de ez lehet a gyógyszertől.
Zsuzsi! Neked fájt a cicid? Vagy mit éreztél?
Nekem már majdnem megvan minden ajándék, még 1-2 apróság kéne. A takarítás is nagyjából megvan, már csak még egy porszívózás, felmosás kell. A 24-ét itthon töltjük kettesben aztán 25-én anyóséknál, 26-án anyuméknál leszünk. Persze 24-én is kimegyünk mindkét helyre 1-2 órára, de azért 6 körül már itthon akarok lenni. De egyátalán nincs karácsonyi hangulatom. Bár már havazást mond, hátha fehér Karácsony lesz!
Sziasztok!
Énnis nagyon örülnék neki ha fehér karácsonyunk lenn. Olyan régen volt már olyan. Bár a közlekedés nehézkesebb lenne, de az most nem lényeg.
Nekme nem fáj, és azóta sem fáj a cicim. Nagyjából semmi bajom, néha kaja után egy kicsit furán vagyok de nem veszélyes. Szóval serintem embertől függ hogy ki mit érze, milyen fáj. Semmit nem jelent ha nincs semmi jeled. Talán a szagokat megint jobban érzem, meg estére hulla vgayok. Azon kívül semmi.
puszi
Sziasztok! Most egy kicsit összesűrűsödött a melóm (az ünnepek előtt mindent el kell rendezni), de talán holnaptól már újra a régi tempó várható.
Évi, szerintem még ne kenődj el előre, korainak tartom a tesztelést. Várj még pár napot, utána jöhet az újabb teszt!
Egyébként Zsuzsinak igaza van, senkinél sem azonosak a terhességi tünetek, ráadásul terhességenként változhat. Nekem például az egyik barátnőm végig hányta a 9 hónapot az első gyerekével, a másodiknál pedig semmi baja nem volt...
Gina, megértelek, hogy most a férjed és a család az első, majd visszatérsz hozzánk januárban! :)
Én ma kaptam meg a kombinált teszt eredményét, "természetesen" negatív lett, úgyhogy egészségesek a babák. :) Kedden este megyünk legközelebb uh-ra, majd utána megírom, hogy mi volt.
Ja, a munkámmal kapcsolatban január végén (akkor leszek 19 hetes) kiutazom egy hétre Tallinn-ba (Észtország), úgyhogy szülés előtt még egyszer lesz lehetőségem repülni és külföldön tartózkodni. Remélem, hogy az egészségem megengedi majd, hogy elutazhassak...
Üdv,
Ági
Sziasztok Csajok!
Én is el fogok tűnni egy kis időre. Ha tudom majd megnézem mit írtatok, és írok majd ha voltam dokinál (29-én kell mennem)
Áldott karácsonyt kívánok mindenkinek és persze az egész családotoknak.
puszi
zsuzsi
Sziasztok! Nem tudom mikor olvassátok az üzenetemet, de tegnap óta az a testápoló szerű folyásom van. Ilyen még soha nem volt, csak olvastam róla. Nem tudom mire véljem. Pár nap és tesztelek, hátha...
Nektek Kismamik, volt ilyen folyás? Mert az előző terhességemnél meg szárazság volt a jellemző és az is fura volt. De ez is. Ilyenkor vagy amúgy is vizesebb fehér folyásom van, de nem ilyen sűrű, tényleg mint a testápoló! Lehet hogy csak a gyógyszer? Vagy talán sikerült a csoda???
Zsuzsi! MIndenképp írj hogy mi volt 29-én!!!! Nagyon kíváncsian várom a beszámolót!!! :D
Addig is (ha addig nem írunk ide) BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT NEKTEK!!! KISMAMIK, NEKTEK BIZTOS EZ LESZ A LEGBOLDOGABB, GINA, NEKED IS A FÉRJED MIATT, HOGY ÚJRA EGYÜTT VAGYTOK.
Persze nekem is de még szebb lenne egy pozitív teszttel, mert ez az év nagyon rossz volt!!!!!! NAGYON!!! Jó lenne egy szép befejezés erre az évre mint Nektek! :)
Puszika
Évi
Sziasztok kedves csajok! Itt vagyok, igaz jó késő van, de nem bírom már, hogy ne írjak és ne halljak rólatok! Egész hétvégén dolgozom, nem is nagyon vagyok netközelben. Ezt a munkát még muszáj volt megcsinálnom, de legalább a férjem kibabázza magát. Elég fáradt vagyok, meg most fel vagyok fázva, iszonyat rossz, nagyon fáj a hasam, görcsöl, szerintem gyógyszert is kell bevennem. Az az igazság, hogy én most nem is nagyon nézem a folyást, mert mindent nap együtt vagyunk, úgyhogy nagyon nem tudjuk kihagyni a pé-t, ha van, ha lesz. De egyébként érdekes, mert amit múltkor írtam, hogy érzem, hogy szúrkál bal oldalt, az meg szokott maradni végig a pé-ig, kb. 5 napon keresztül, de most csak egy napig tartott, derékfájdalommal, mensiszerű görcsökkel és elmúlott. Viszont nyúlos folyásom meg még nem volt. Szóval nem tudom, hogy akkor volt e már, vagy lesz e majd még, de nagyon nem is töröm rajt a fejemet, mert csak idegeskedek rajta feleslegesen. A sors majd mindent eldönt. Meg most lehet , hogy ez a feljfázás is bezavar.
Egyébként örülök, hogy minden oké mindenkivel, majd januártól már tényleg többet foglalkozok veletek, ahogy írtad Ági, de most tényleg bocsi, de el vagyok havazva. Évi neked nagyon de nagyon szorítok!!! A tesztelésed meg egyértelmű , hogy még korai volt. Én majd január elején tesztelek, addig semmiképp se. 4-én kéne megjönnie, de már elseje körül tudni fogom mire számíthatok, mert akkor már barnáznom kéne, ha nincs babi.
Mindenkinek nagyon békés és boldog karácsonyt kívánok én is , sok ajándékot, pozitív tesztet Évi, kismamiknak jóízű karácsonyi falatkákat, remélem egyikőtök se viseli rosszul az ételeket. Nekem mindkét terhességgel szerencsém volt, remélem majd a 3-al is az lesz. Puszilok mindenkit:Gina
Sziasztok!
Gyors bejelentkezés nálam is. Én is nagyon boldog, áldott ünnepeket kívánok, és januárban nagyon aktív leszek én is ígérem:)
Én 2 napja olyan hulla vagyok délutánonként hogy elmondani nem tudom. Egyik pillanatról a másikra el tudnék aludni. EZen kívül semmi bajom szerencsére, a kajákat nagyon jól bírom -sajnos:)
NA jók legyetek és Évi én is nagyon szorítok neked, meg neked is Gina. Ági Te meg vigyázz nagyon magatokra.
puszi
Sziasztok! Én is nagyon kellemes ünnepeket kívánok mindnyájatoknak és vigyázzatok magatokra!
Én sem leszek most pár napig (családlátogtások következnek dec. 25-től), de majd visszatérek.
Üdv:
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!