Mitől szurkál a bal oldalam?
Teszteltem ma reggel de nega lett. Ma vagyok a 31. napon, és azt hiszem holnap nem kéne megjönnie. De a hasam érzem és a cicim is nagyon fáj. Nem tudom mi lesz, ha nem jön meg tesztelek újra!
Majd írok még! Boldog Karácsonyt!
Puszi, Évi
Sziasztok! Még mindíg semmi, de a hasam néha úgy görcsöl (enyhén) mint mikor megvan. Most attól kezdtem el félni, hogy mi van ha nem is volt peteérésem tőle. Még várok pár napot és ha nem jön meg tesztelek újra.
Gina! Én is NAGYON SZORÍTOK Neked!!! Remélem mindkettőnknél baba van, bár most én sem reménykedem benne...
puszi! Évi
Sziasztok!
Gina, a lényeg szerintem hogy most évezzétek egymás társaságát, legyetek együtt amikor akartok, szeressétek egymást, és legyen együtt a család. Tudom kivülről könnyű. De kitartás.
Én jól vgayok azt leszámítva hogy délután majdnem minden nap aludnom kellene mert anniyra rámtör a fáradtság. Na mindegy. Holnap este megyünk dokihoz, remélem szívhangja a pocaklakónak. Mondtam már hogy szerintem fiú lesz? nem tudom, ez olyan női megérzés:)
Ha tudok akkor holnap jeletkezem majd.
Jók legyetek lányok s vigyázzatok magatokra.
puszi
zsuzsi
Sziasztok! Zsuzsi örülök, hogy jól vagy, igen a fáradság is hozzátartozik ehhez az állapothoz. Bárcsak én is igy lennék. Nem emlékszem, hogy vezetted e a hőd abban a hónapban , amikor teherbe estél, de ha igen és még emlékszel akkor nem tudod, hogy mikor kezdett el a pé után emelkedni és hogy mennyire emlkedett meg? Szóval hogy magasabb volt e mint előtte hónapokban, vagy csak annyi volt mint máskor , csak nem esett le. Remélem nem vagyok túl bonyolult és megértetted amit kérdeztem. Egyébént szerintem holnap már biztosan lesz szívhang. Majd írj ám, hogy mi volt! Most hányadik hétben vagy?
Ági, Évi veletek mizu? Évi neked megjött már, vagy esetleg pozitív teszted nem lett? Nagyon szorítok, remélem jóhíreket közölsz. Aztán már csak én maradok, de én csak a babás tapasztalataimat tudom írni ezután, mert a terhesség most egy ideig várat magára. Na puszi, majd írjatok!
Sziasztok! Hát még nem jött meg, a cicim fáj egy kicsit és a hasam is olyan mintha meglenne, meg puffadt és feszül. Elvileg már meg kellett volna jönnie mert ez a 34.napom. Most vagy baba van vagy nem hat a gyógyszer és nincs pé-m. Pedig nyálkás nyúlós folyás volt a 17-18.napon. Ma reggeli tesztem nega lett. Az 25-ös volt. Van még egy 20-as, lehet holnap ellövöm reggel aztán majd jövöre tesztelek újra ha lesz értelme. De már nem bírom ezt a bizonytalanságot! Nem értem mi van. Lehet hogy csak késik és holnap megjön. Útálok már találgatni.
Gina! Ne aggódj, attól még hogy barnázol, még sikerülhetett a baba. Én is nagyon szorítok és drukkolok Neked!!!!
Zsuzsi! Ismerős régről ez a fáradtság, bár már én is ezt érezném. Tuti lesz szívhangja a kicsinek, majd írj hogy mi volt!!!!
Ági? Hogy vagytok?
Reggel írok ha megcsináltam a tesztet, márha lesz merszem.
Puszi Évi
Sziasztok!
Bocs hogy csak most írok, de nem voltam net előtt. Szóval szép 1 cm babánk van és nagyon pulzál a kicsi szíve. Sajnos benyeltem valami frankó vírust, szóval ágyikó. A doki azt mondta mivel belázasodtam hogy szedjem ba a gyógyszert, de pihenés a lényeg. Meg azt is mondta hogy ilyenkor még a csöppség elég jól védve van a gonosz kis bacik ellen. Hát nagyon remélem hogy nem lesz semmi baj a a kissrácnak.
Igen Gina emlékszem. Meg is mutattam a dokinak a görbét és azt mondta amit én gondoltam. A pé napján felment arra a hol szokott lennei. Aztán az 5. napon utána feljebb mnet, de vissza is ment. Aztán nem esett le. Amikor teszteletem akkor megint egy kicsit feljebb volt. Egyébként 37,2 volt a legmagasabb. Először 36,9, aztán ment egy kicsit fel, általában 37 vagy 37,1 volt.
Na jók legyetek csajok megyek vissza az ágyikóba.
Boldog újévet mindenkinek.
puszi
Sziasztok! Én ugyanígy jártam Zsuzsi, mint te , csak én a terhesség 14. hetében, de nagyon szarul voltam, mert én még gyógyszert se vettem be, törzsborogatásssal vettük le mindig a lázamat, nagyon rossz volt, gyógyszer nélkül 2 és fél hétig tartott.
Én is megmértem kiváncsiságból a hőmet, 36,9 , de mindig ennyi szokott lenni, ma vagyok a 24. napon. Szerintem ez a barnázgatás a mensi előjele, mindig is ez van, már a mensi előtt egy héttel. Szerintem most is az lesz. Tesztet akartam tegnap venni, de rájöttem felesleges lenne, mensisen görcsöl a hasam, ciciim egyáltalán nem fájnak, derekam leszakad, ez mind meg szokott lenni máskor is, csak annyi, hogy a cicim szokott fájni, most meg nem.
Évi kiváncsi vagyok nálad mi lesz, nagyon szorítok neked!
Mindenkinek Boldog Új Évet és ami elképzelhető minden jót kívánok! Gina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!