Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől szurkál a bal oldalam?

Mitől szurkál a bal oldalam?

Figyelt kérdés
Vasárnap kellene nem megjönnie. Ilyen szurkát még sosem érzetem. Mitől lehet ez? Én nem érzem hogy lenne pocaklakó sajnos.
2008. dec. 5. 17:50
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/198 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ági akkor mielőbbi teljes gyógyulást. Gondolom pihnesz meg meleg tea, meg ilyesmi.

Anniyra jó lehet érzeni a csöppségekete. Tök várom már én is ezt. Valahogy úgy képzelem hogy utána már az ember nyugodtabb mert érzi hogy mozog. Bár igazából nagyon nem parázok, szerencsére. Valahogy úgy érzem minden oké.

akkor tessék pihenni.

És azt hiszem Áginak teljesen igaza van. De mondani könnyebb mint nem foglalkozni vele, főleg ha anniyra szereték a babát mint Éviék. De nyugi jönni fog.

puszi

zsuzsi

2009. jan. 10. 12:49
 102/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Jó volt hallani rólatok Ági! Örülök, hogy minden rendben van. Az már tényleg nagyon jó érzés, hogy mocorognak a babik. De jó nektek mindenki előbb látja mint én. Én majd csak 22-én megyek. Zsuzsi aztán hétfőn ird ám meg, hogy mi volt. Tegnap beszéltem unokatesómal is, ő most volt a 12 hetes uh-n. Most már én is nagyon szeretném látni és hogy beinduljon a dolog, mert ez az eleje ez a várakozás, hogy még doki se látta, ez kicsit olyan érdekes.

Évi én is nagyon de nagyon szorítok nektek, remélem ebben a hónapban nektek is sikerül!!! Szomorú vagyok miattad, nem is jelentkezel!!!

Ági neked akor jobbulást! Mindenkinek jó hétvégét!

2009. jan. 10. 14:30
 103/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Mizújs mindenkivel? Nem nagyon írogatunk. Piknt azon gondolkoztam, hogy Ági ha te már nem dolgozol, akor nem is fogunk rólad tudni semmit? Sajnálnám, ha nem követhetnénk nyomon a te történeted is. DE ha jól emlékszem azt irtad, hogy otthon nincs net.

Zsuzsi te ma mész dokihoz, velem együtt , majd írd ám meg, hogy mi volt! Már nagyon várom!

Szóval én is megyek képzeljétek, csak én azért mert szombat óta van egy kis minimális barna folyásom megint és a védőnő azt mondta, hogy menjek el mindenképpen ha hétfőig nem múlik el. Sajna még nem múlott el, mondjuk nem is erősödött és nem is görcsölök, de megnyugszom, ha kapok rá valami gyógyszert. Elég sokat cipelgetem a 13 kilós kismanómat, nehogy gond legyen belőle. Ha már sikerült, akkor maradjon is meg!!! Nem tudom, hogy csinálnak e uh-t, de ha már ott vagyok, akkor remélem, szívesen megnézném. 22-e meg még olyan messze van. Akkor a nődokim magánrendelőjébe megyek, nem tudom, hogy ma ő néz e meg, lehet, hogy pont nem lesz benn a nőgyógyászaton.Évi nálatok is talán sikeres lesz ez a hónap, nagyon drukkolok, remélem hamarosan kismamaként jelentkezel te is. Mindenkinek szép napot! Majd írjatok!

2009. jan. 12. 07:57
 104/198 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Bocs hogy nem írtam hétvégén, de a szomat úgy elszaladt, vasárnap meg csak pihengettem. ÉS nagyon jól esett.

Igen ma megyünk dokihoz. Egy kicsit izgulok. Majd este otthonról írok hogy mi van, és remélem beszámolgatok egy 20-24 mm-es aktív kis csöppségről. NAgyon várom a délutánt.

Gina, lehet fel fognak írni neked is valami bogyót a biztonság kedvéért, de az ártani nem árt. Szerintem egybként ultrahangon még sjanos nem sok mindent látnánka, de biztos megnéznek.

Évi nálatok mi újság?

puszi

zsuzsi

2009. jan. 12. 08:25
 105/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Sikeresen meggyógyultam, így újra "munkaképes" vagyok. :) Jó volt ez a pár nap pihenés, mégha náthásan és köhögve is telt el.

Tényleg isteni érzés, amikor a gyerkőcök rugdosnak. Néha meglepő tud lenni, mint például ma is, amikor koncentrálok egy hivatalos levél megfogalmazására, egyszer csak egy rúgást érzek a jobb oldalamon, majd nem sokkal később a bal oldalamon is. Ilyenkor mindig örömmel tölt el az a gondolat, hogy elsősorban terhes nő és jövendőbeli anya vagyok. :)

Zsuzsi! Szerintem nálatok is minden rendben lesz ma, nagyon szorítok! Hidd el, hogy gyorsan elszáll ez a pár hét és már Te is érezni fogod a babádat. Nekem a 12. héttől sikerült "befognom" a mocorgásaikat: esténként, amikor lefekszem, a kezemet a hasamra téve pár perc elteltével kivehető a mozgás. Az uh vizsgálat alapján úgyis tudni fogod, hogy kb. hol kell keresni. ;)

Gina! Nagyon vigyázz magadra,amennyire csak lehet, kíméld magad! A dokid szerintem még nem fog sok mindent látni, de az mindenképp fontos lenne, hogy gyógyszerrel is támogassa meg a terhességedet (ártani nem árt). Szorítok Neked is!

Nálatok mikorra várható a szülés? Nekem elvileg június 20., de az ikrek miatt ebből le kell vonni 2-3 hetet.

Egyébként nem fogok eltűnni a későbbiekben sem. Március-április elejétől valószínűleg már táppénzen leszek a szülésig, de amint ez bekövetkezik, otthon is bevezetjük az internetet, hogy ne legyek elzárva a "külvilágtól". :)

Remélem, hogy Évi hamarosan jelenkezik. Tudom, hogy nagyon nehéz minden hónapban talpra állni és elölről kezdeni (ráadásul pozitívan és lazán), de meg kell tenni. Én hiszek benne, hogy nemsokára neki is sikerülni fog!

Üdv,

Ági

2009. jan. 12. 16:37
 106/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Ági örülök, hogy meggyógyultál! Tényleg hihetetlen érzés a babák mocorgása, én is imádtam. Zsuzsi már nagyn kiváncsi vagyok, hogy mizu nálatok, de biztos minden rendben van.

Rólam meg annyi, hogy elmentem dokihoz, aztán megvizsgált, mondta, hogy ő úgy gondolja, hogy egy kicsi méhszájseb okozza a pecsételést, attól barna , hogy a vér megszínezi az ilyenkor egyébként is bővebb folyást. Nem kell semmi gyógyszer egyelőre, max azt mondta, ha görcsölnék, akkor vegyek be napi 2 szem nospát. De eddig még nem görcsöltem, talán nem is fogok. Aztán átküldött uh-ra, hasi uh-t csináltak, úgyhogy nem láttak semmit, csak megvastagodott nyh.-át ami 18 mm volt, amire azt mondta a doki, hogy terhesség. Pénteken kell mennem kontroll uh-ra. Hogy fejlődik e rendesen, meg ilyenek. Egy kicsit zavar , hogy nem a saját dokim nézett és vizsgált meg, de sebaj, a lényeg, hogy látott orvos és azt mondta, hogy minden oké. Egyébként kezd a hányinger kissé fokozódni, most lehet nem úszom meg. Én egyébként szeptember 12 körül leszek kiírva. Puszi mindenkinek, most nincs több időm, majd jelentkezem!

2009. jan. 12. 17:33
 107/198 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Minden oké:) 23 mm és minden oké azt mondta a doki. A 26-ai héten elküldött nyaki redős ultrahangra. Én azt hittem egy kicsit később lesz. Azt mondta a betölt9tt 11 hét után kell. Szóval 2 hét és talán újra láthatom a kicsikénket:)

Elmondani nem tudom menniyre örülök.:) Mosolygok mint a tejbe tök.

Nektek is tök örülök. Gina szeritem jól tetted hogy elmentél dokihoz, még ha nem is a sajátod volt. Aztán majd szépen növekszik majd.

Ági téged egy kicsit irigyellek a babák miatt, anniyra szerteném már érezni. NA mindegy nemsokára az is eljön.

Jók legyetek.

puszi

2009. jan. 12. 18:50
 108/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Zsuzsi örülök, hogy minden rendben, nade miért is ne lenne...

Én is megnyugodtam ma, hogy minden oké, most már azt várom, hogy szívhang is legyen!! Ma megpróbáltam nagyon sokat pihenni, meg a napokban fogok is , nem akarom, hogy gond legyen. És ti is tegyétek ezt! Majd írjatok, jó éjt!

2009. jan. 12. 21:11
 109/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Gina! Gratula Neked! EZ nagyon jó hír. Én nem voltam mostanában elérhető, írom a diplomamunkámat és ez elvisz minden időt...

Ebben a hónapban próbálok nem a gyerekkel foglalkozni, hisz van más dolgom is, de a hőmet nézegetem hogy van-e tüszőrepedésem. És úgy látom hogy talán igen. Megnéznétek nekem?

[link]

Sajna sokat dolgozunk így nem tudunk sokat együtt lenni, de azért megpróbálunk ma is. Aztán vagy jön a gyerek vagy nem. Szedem a barátcserje kapszulát hogy legyen tüszőrepedés és a cickafarkot, de szerintem mától fogom inni a palástfű teát. Már csak én vagyok kint a sorbol, azért jó lenne ha ebben a hónapban sikerülne.

Ma még tuti visszajövök mert most tudok netezni!

Puszi. Évi

2009. jan. 13. 08:44
 110/198 A kérdező kommentje:

Szia!

Szerintem szép a görbéd. Egy kicsit magasabb az alaphőd mint nekem de az nem lényeg. Szerintem is volt vagy ma van tüszőrepedésed. Azért mondom hogy vagy ma mert eddig kétféle dolgot olvastam. NEkem a doki azt mondta hogy az utolsó alacsony hőmérsékleű napon volt. Ergo neked tegnap. ÉS ha teganp előtt volttatok együtt, akkor akár még jó is lehet. Azért menjetek biztosra és élvezzétek ma is egymás társaságát közelről:)

Miből írod a diplomád?

puszi

zsuzsi

2009. jan. 13. 08:58
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!