Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől szurkál a bal oldalam?

Mitől szurkál a bal oldalam?

Figyelt kérdés
Vasárnap kellene nem megjönnie. Ilyen szurkát még sosem érzetem. Mitől lehet ez? Én nem érzem hogy lenne pocaklakó sajnos.
2008. dec. 5. 17:50
 191/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hogy vagytok?

Tegnap voltam uh-n 40mm-es a pici és tök édi volt ahogy mozgott a képernyőn! :) Jövöhét pénteken megyek 12. heti uh-ra. Már nagyon várom. Remélem hogy a férjem is be tud jönni velem, ha el tud jönni a melóhelyről.

Írjatok, mi újság veletek!

Puszi Évi

2009. márc. 18. 13:43
 192/198 A kérdező kommentje:

Szia!

Örülök hogy minden rendben. HOgy állsz a diploméval? Milyen otthon?

MI hétfőn voltunk, és a mi Manónk feje akkora, mint a Te babád:) de anniyra édes volt. Integetett is nekünk:)

Egyébként jól vgayunk, bér pár napja isznyat fáj a forgóm.

jók legyetek

szia

2009. márc. 18. 13:59
 193/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Örülök, hogy mindenkinél rendben vannak a babák és szépen fejlődnek.

Nálunk is minden oké, legalábbis a napi rugdosásokból erre következtetek. Dokihoz csak márc. 31-én megyünk...

A napi szintű hányingerre már megtaláltam a "gyógymódot": ez nem más, mint egy kis kefír. Ha lefekvés előtt eszem belőle, simán át tudom aludni az éjszakát (ha a gyerkőcök is hagynak aludni és pont nem buliznak). :)

Vigyázzatok magatokra!

Ági

2009. márc. 19. 20:23
 194/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Úgy eltűntetek, azt hittem ti legalább folytattátok a levelezést. Anyira lelkesen izgultunk egymásért, most meg csak úgy megszül mindenki, hogy nem is tudom. Ejnye- bejnye! Ha lesz időtök, írjatok! Ki mire van kiírva? Kinél milyen nemű babák lesznek? Hogy viselitek a kismamaságot?

Nálunk egyébként sokminden összejött ,ami nem jó. Férjem volt itthon egy hetet, április 1-én, aztán utána képzeljétek késett a mensim 14 napot, azt hittem becsúszott, pedig megszakítással védekeztünk, nem akarunk még egyelőre 3.at, aztán teszt neg. , uh-n 7,1 mm-es nyh., úgyhogy most ciklus 3. napján vérvétel, 13.napon, azaz most hétfőn uh. , hogy van e érett tüsző egyáltalán, aztán megint 21. napon vérvétel. Dokit váltottam, ő teljesen más, nagyon alapos. Lehet hogy sárgatesthormon elégtelenség lesz, ezért ment el a 3. baba is, ezért volt és van a barnázás mindig. Aztán a doki azt mondta júniusra mire a férjem jön, ha gondoljuk próbálkozhatunk, mert rendbejövök. Még nem tudom, szerintem egyelőre védekezünk ,egy évet talán még várni kéne. A férjem munkahelyén tök jó minden, ő lett a főnök, nagyon büszke vagyok rá, most tanul be, aztán lett még egy állása, tehát 2 helyen van, talán hamarabb összejönnek a dolgaik mint gondolnánk. A legrosszabb meg ami történt, hogy anyukámnak ,aki 55 éves és nagyon nagy szükségem van rá, szívinfarctusa volt, még kórházban van, intenzíven is volt, nagyon kivagyok napok óta, most ez köti le minden időm. Lányaim nagyon aranyosak, a pici is elmúlt 2 éves márciusban, nagyon okosak, szép, értelmes, nyugodt kismanók. Ők tartják bennem a lelket most, a férjem távol. A tesóm szintén londonban, apu kamionozik és az anyum az egyetlen segítségem, aki most kórházban.

Remélem mindenkivel minden oké és örülnék, ha írnáok egy pár sort! Puszilok mindenkit!

2009. máj. 2. 21:26
 195/198 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ákár hiszitek akár nem, én irtam a múlt héten hogy kivel mi van, de beszart a net, és elveszett minden amit irtam. ELment a kedvem tőle.

Gina nagyon sajnálom ami történt, de nyugi minden rendben elsz. CSak türelem kell. Anyud rendbe fog jönni!!! Pihennie kell sokat, aztán egy kis rehabilitáció és újra a régi lesz nyugi.

Én rendben vagyok. MOst kezdetm el a 26. hete, pocak kezd szépen növögetni. Még dolgozom 2 hetet aztán pihi meg készülödés ezerrel. De nagyon jó lesz. Egyelőre minden oké a kiscsajjal:) Szóval nálunk minden oké. Remélem a többieknél is.

Gina fel a fejjel. HA tudok segiteni szólj jó!

puszizsuzsi

2009. máj. 3. 17:55
 196/198 anonim ***** válasza:

Köszi Zsuzsi, de örülök, hogy írtál. Egyébként az én gépem se volt jó hetekig, már én is régóta akarok írni. Akkor a megérzés nem jött be, hisz azt gondoltuk még az elején , hogy fiad lesz. És mi lesz a kiscsajszi neve?

Tök jó hallani , hogy minden rendben. Köszi a bíztatást én is a legjobbakat remélem. Többiek is írjanak ám! Puszi! Gina

2009. máj. 3. 20:59
 197/198 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Gina látom a hozzáállás a régi, pozitív. ennek azért örülök. Azt elfelejtettem kérdezni hogy mit mondott a doki? szedned kell valami gyógyszert? és ez mitől van?

Manó név tippünk: Zsófia vagy ha mégis fiú akkor Levente. Eléggé hamar kitaláltuk már, szóval sok kérdés nem volt a témában Egyelőre leginkább csak Picunak, vgay Kismanónak hívjuk. Biztos ami biztos alapon.

Lenne egy kérdésem hozzátok. 4D? voltatok? milyen? Élmények?

puszi

zsuzsi

2009. máj. 4. 07:39
 198/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Végre írtatok!!! Már azt hittem, hogy vége a levelezésünknek!!!

Gina, nagyon sajnálom, ami azanyukádal történt, de hid el, hogy rövidesen rendbe fog jönni. Kitartás! Szorítok, hogy az új dokid pontosan kiderítse, hog mi is van Veled! Majd írd meg, ha lesz fejlemény!

Zsuzsi! A 2 hét már gyorsan elszáll, utána meg tök jó lesz, hogy csak magatokkal foglalkozhatsz.

Én most taposom a 33. hetet. A babák már nem is tudnak nagyon rugdosni, inkább csak kitolják magukat, amitől nagyon feszül a hasam. Illetve a belső szerveim nyomorognak, így az alvás, fekvés, sétálás és egyéb hétköznapi dolgok már a múlté...

Mi a 28. héten voltunk 4D-n (dokim szerint ez a legjobb időpont), ami nagy élmény volt. Az iwiw-re (külön albumba) tettem fel pár képet a gyerkőcökről, így azt meg is tudjátok nézni. A szonográfus hölgy megszenvedett minden képpel, mert a babák nagyon összebújtak a vizsgálat alatt.

Évi pár napja írt nekem az iwiw-re (akkor regisztrált) és elkérte a neveiteket, hogy be tudjon jelölni. Ő is már a 17. hétben jár és minden rendben van velük. :)

Majd jelentkezzetek!

Üdv,

Ági

2009. máj. 4. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!