Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől szurkál a bal oldalam?

Mitől szurkál a bal oldalam?

Figyelt kérdés
Vasárnap kellene nem megjönnie. Ilyen szurkát még sosem érzetem. Mitől lehet ez? Én nem érzem hogy lenne pocaklakó sajnos.
2008. dec. 5. 17:50
 171/198 A kérdező kommentje:

SziasztoK!

Anniyra jó olvasni hogy szépen alakulnak a dolgok:9

Igen túl vgayunk elvileg a 12 héten. Az ultrahangon azt mondta a dokinő, hogy van valami a lába között de térjünk rá vissza két hét múlva. Szóval lehet fiú lesz:)

Szép neveket választottatok. Nekem tetszik mind a 2. Nálunk a fiúnév Levente, a lány pedig Zsófia. Aztán majd alakul.

Gina milyen volt az első munkanap?

puszi mindenkinek

zsuzsi

2009. febr. 2. 14:35
 172/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Bocsi, hogy eltűntem, de ki kelet költöznünk anyumékhoz pár napra, mert nem tudot bejárni a Dorenhez, viszont ma már hazajöttünk és örömel olvasom, hogy mindenkivel minden rendben van.

Nálam is minden rendbe, nagyon jó a munkahely, nagyon tetszik, jó a kolektíva és a közvetlen kolegina is akivel az irodában dolgozom. És ez nagyon fontos. A dokik és jó fejek, megértőek, türelmesek, lehet tőlük kérdezni, nem ordítják le a fejemet. Azért még kell jó idő mire mindenbe belejövök, megtanulom a latin szavakat, meg mindent megértek. De tök jót tesz most ez nekem, 5 éve itthon voltam, ami nem panasz, csak most már rámfér egy kis " kikapcsolódás", aztán majd ha úgy érzem, hogy most az is elég, akkor nálunk is jöhet a következő bébi.

Ági szerintem is nagyon szép neveitek vannak, az Áron nálunk is rajt volt a listán. Zsuzsi nálatok is szép nevek vannak.

Évi neked meg most különösképpen örülök, nagyon jó, hogy végre sikerült, és ahogy irtad, biztosan nem lesz semmi gond!!!! Puszi mindhárom kismaminak!

2009. febr. 3. 21:29
 173/198 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Na megint megvan mindenki. Örülök Gina hogy jó a munkahely. Pontosan mit csinálsz? 8 órában dolgozol?

Nálunk most sajnos elég nagy a nyüzsgés, de próbálok nem megszakadni, csak úgy szépen lassan.Úgysem csinálja meg senki helyettem:)

Nálunk minden oké szerencsére.

Évi mikor mész dokihoz? szerintem is minél előbb. biztos Te is kapsz egy kis gyógyszert, ami szerintem nem árt.

Jók legyetek.

puszi

zsuzsi

2009. febr. 4. 07:33
 174/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ma beszéltem a háziorvosommal, mondtam neki hogy mi van, és azonnal mondta hogy maradjak otthon kiír táppénzre, aztán ha voltam nőgyógyásznál akkor majd vigyem a papírt. Addíg a "megfázással" maradjak otthon két hétig...:) Tök jó fej!!! A nőgyogyihoz 17-én megyek akkor volt időpont. Addig meg itthon vagyok és fekszek, pihenek, mert a 12 órázást nem bírtam már. Így majd betelefonálok a munkahelyemre hogy beteg vagyok és itthon maradok. Remélem minden rendben lesz! Meg ha bármi lenne legalább rögtön be tudok menni a kórházba (ahol a dokim van), ami itt van kocsival 5 percre. :) Jövöhéten meg megyek az alkalmasságira, bár nem fűzök sok reményt hogy a hasi uh-n látszani fog-e vm, de azért jó lenne. De majd két hét múlva. Akkor 6 hetes+ 2 napos leszek. Vajon látni fogom a picit? Lesz szívhang? Jaj már nagyon várom!!!

Gina, tényleg pontosan mit csinálsz? Azért jó hogy élvezed!

Zsuzsi akkor lehet hogy kisfiú lesz? És érel is valamit ezzel kapcsolatban? A hasad nő már valamennyire? Jaj én már nagyon várom hogy látszódjon (bár egy kicsit odébb van) és hogy a 12 héten legyek már! Vagy legalább túl a nehezén! :)

Tök jó hogy mától itthon vagyok!!! :) Fekszek, pihenek! :) Hisz most a baba a legfontosabb!!

Majd még írok! Puszika

Évi

2009. febr. 4. 09:06
 175/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Úgy látom, mindenki jól van és zajlik az élet! Ez tényleg szuper!

Ez a hét számomra nem a legegyszerűbb: a hét elején elkezdett fájni a hasam alja és nem akarta abbahagyni, így kedden felkerestem a dokimat, aki még több magnéziumot és pihenést javasolt. Szerdán szabira mentem, hogy pihenjek, ma visszajöttem dolgozni (kísérlet képpen), hátha már menni fog a maximális adag magnézium mellett. Sajna ma hajnaltól nagyon fáj a jobb oldalam, olyan mintha becsípődött volna egy ideg. Dokim szerint ez a méhszalag nyúlása, amire Panadol Extra és pihenés a jó. Gyógyszert nem akarok szedni, ezért ma fájó szívvel, de úgy döntöttem, hogy a holnapi nappal befejezem a munkát és most már otthon maradok. Holnap még bejövök, hogy elintézzem a maradék dolgot, leadjam a céges cuccaimat, de onnantól már csak a pihenésé lesz a főszerep.

Mivel egyelőre otthon még nincs internetünk, ritkábban fogok tudni írni Nektek, de mindenképp jelentkezem. Kíváncsi vagyok, hogy kivel mi, hogy alakul!

Holnap még okvetlenül írok!

Üdv,

Ági

2009. febr. 5. 13:05
 176/198 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Szerintem Ági jól döntöttél, még akkor is ha úgy érzed hogy fáj a szíved. Tőlem is egyre többen kérdezik meddig akarok maradni, de nem tudok válaszolni. Az egy dolgo hlogy én úgy képzelem hogy sokáig, de ha nem bírom nem fogom erőltetni.

NEkem a jövő hetem elég izgi lesz. KEdden megyek munkaegészségügyire, ahol gyorsan megcsináltatom az EKG-t ha már ott vgayok. KEdden integrált tezst első vérvétel, szerdán meg megyünk kukkolni a csöppséget, mert uyge visszarendeltek a 12 hetes ultrahang után. Szóval izgi lesz. Na de mindegy holnap péntek és megyünk a Balatonra:)

juhéj:)

puszi

zsuzsi

2009. febr. 5. 14:57
 177/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nem felejtettelek ám el titeket, csak most egy kicsit megszaporodtak a teendőim.

Ági szerintem is jól döntöttél, hogy otthon maradsz, hisz most a babik a legfontosabbak. Azért majd ha tudsz irj mindenképpen, nagyon kiváncsi vagyok rátok!

Évi veled mizujs? Kaptál valami terhességmegtartó gyógyszert, vagy nem kell szedned semmit? Én is 17-én megyek nődokimhoz kontrollra. Majd írj ám , hogy mi volt!!

Zsuzsi veled mizujs, te dolgozol még? Hányadik hétnél is tartasz?

Én megvagyok ,ahogy irtam sok a dolgom, gondom, ugye most már dolgozok ezerrel, tök jó a hely, jófejek a kollegák nagyon. Hogy mit is csinálok? A betegek papirügyeit, zárójelentés, kórlap, műtéti leírás, ilyeneket gépelek be a gépbe, osztályvezető főorvosnak a betegeit írom be. Nagyon jó dolog, szeretek ott dolgozni ,az se hátrány, hogy az egész Megyei Kórházat megismeri az ember, nem kell várakozni sehol, mindent meg lehet oldani. Mert ugye tudjuk hogyha valakinek valamilyen betegsége van, akkor az hosszú orák várakozása mire orvoshoz jut. Csak egy fehér köpeny és bárhova bejutok. És ezt tök jó! Pár napja megjött a mensim, nagyon erősen véreztem, kéretett a dokim egy vérképet , de ma kész lett és tökéletes minden. Hormonokat is kért, azok is jók. Nem kezdetem el a fogigátlót, majd későb, most mégse szántam rá magam. Fogyni szoktam tőle, pedig kár lenne, mert most már kezdem magam öszeszedni súlyra. ( 48 kg) :) Eldöntöttem, ha elérem az 53 kilót minimum akkor próbálkozunk újra a 3. babival. Jó mi? Hülye gondolat, de jó, mert van célom és van mi motiváljon!

Majd írjatok, nehogy elfeledjük egymást! Puszi!

2009. febr. 12. 18:11
 178/198 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Éppen tegnap jutottam el odáig hogy jeletkezni kellene, de egysezrűen nem volt időm. Elg durván mennek itt a dolgok mostanában, elég nagy hajtás van. Egy kicsit kezd elegem lenni belőle, mégsincs szívem itthagyni a többieket pácban. Főleg úgy hogy a szobatársam is kismami. Egyébként tegnap töltöttem be a 14. hetet. Voltunk szerdán utrahangon, 76 mm a csöppség, és minden oké úgy tűnik.Eltünt a folt is ami miatt visszahívott a doki.

Gina örülök hogy élvezed a munkád. Azért gondolom furcsa lehet ilyenkor újra munkába állni. Kisebbik lányod szüleidnél van ilyenkor?

Ági veled mizu? pihengesz otthon? növeszted a pocid? Remélem szépen fejlődnek a kicsik.

Évi tessék sokat pihenni, és mindent betartani amit a doki mond. Nekem van egy barátnőm aki szntén PCO-s és most 32 hetes és minden oké volt nála végig. Egyszer vérzett egy kicsit de valószínűleg a streszstől volt. HA van idődtök Ti is jeletkezzetek jó!

puszi

zsuzsi

2009. febr. 13. 07:29
 179/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Én itthon vagyok múlthét szerda óta. Elkaptam a hányós hasmenéses vírust, de 2 nap alatt kijöttem belőle szerencsére. De sajna kellett bevennem lázcsillapítót mert 39 fokos lázam volt (Panadolt). Azt olvastam hogy a lázcsillapítónak nincs magzatkárosító hatása, de a láznak igen. Azért eléggé paráztam hogy nem lesz-e baja tőle a babának mert 3-at is be kellett vennem és még így is csak 38-ra ment le. Majd jött a hűtőfürdő ami a gyógyszerrel volt hatásos, egy darabig. Így félek egy kicsit, hogy mi lesz, de bízom benne hogy minden ok lesz. Kedden (17-én) megyek nőgyógyászhoz, nagyon izgulok hogy legyen a petezsákban valaki és talán szívhangja vagy szívműködése is lesz. Akkor már 6 hetes és 2 napos leszek. A héten kedden volt alkalmassági vizsgálat -amiről már írtam- és hasi uh-n látszott a petezsák! 7.7mm-es! De a belgyógyász nem nézegette, csak lemérte és nyomtatott ki 2 képet (magától!!). Tök rendi volt. Így azon gondolkodtam hogy ha ezt nőgyogyi nézte volna hüvelyivel akkor talán már látható lett volna benne a pici! Amikor lázas voltam a párom bevitt a II.sz. Nőgyogyi Klinikára (ahol a vetéléssel is feküdtem és a dokim is többek között ott van) ott megvizsgáltak és akkor volt 3mm-es a petezsák. Na most ezt jól össze-vissza írtam. Tehát 5-én este 3mm-es majd 10-én reggel (hasival) 7.7 mm-es petezsák. Ez megnyugtatott mert látom hogy fejlődik és 4-5 nap alatt több mint a duplájára nőtt! :)

Szerintetek lesz már szívműködés 17-én?

Szerencsére a háziorvosom jó fej és kiírt ameddig csak kell, hisz a baba fontos. Aztán ha voltam nőgyogyinál vinnem kell neki a papírt. A munkahelyen nem tudják még. Szerencsére nem volt vérzés vagy egyéb, bár néha szurkál a hasam és tompa menzis érzés van, de semmi extra. Nem tudom hogy kapok-e terhességmegtrartó gyógyszert majd, szerencsére eddig minden rendben. De azért még aggódom.

Atyám hogy repül az idő!!! Zsu! 14 hetes!!! Nagyon szupi hogy ilyen szépen fejlődik a kicsi! :)

Most mennem kell a postára. Írjatok még! Puszi!!

Évi

2009. febr. 13. 11:22
 180/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nálam minden oké. :)Mióta otthon vagyok, minden addigi panaszom elmúlt, teljesen rendbe jöttem. Ezek szerint csak a sok pihenés és a nyugodt élet hiányzott. ;)

Ha minden jól megy, akkor 2 hét múlva már lesz otthon internetem, így onnantól kezdve megint rendszeresen fogok jelentkezni.

Zsuzsi! Gratulálok a babához, szépen fejlődik. A neme még mindig nem biztos?

Gina! Úgy látom a sok kismama (mi) jó hatással van rád és inkább nem vártok két évet! Jól teszed, hisz ha elérkezettnek látjátok az időt, akkor nincs mire várni!

Évi! Panadoltól a babának biztosan nem lesz semmi baja, illetve a láztól sem hiszem. A nővérem ugyanígy volt, pár hetes terhesen 41 fokos lázzal küzdött. A babája ma egy 17 éves egészéseges és okos lányzó. Szóval no para, minden oké lesz a babával. Szorítok!

Üdv,

Ági

2009. febr. 14. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!