Mitől szurkál a bal oldalam?
Sziasztok!
5 cm-es vagyunk és meg sem állt a keze lába. a nyakredő is jó, és van orrocskája is:) 2 hét múlva vissza kell mennem kontrollra, mert vagy nem tapadt meg még rendesen, vagy van egy kicsi vérömleny, de azt mondta a doki hogy ezzel nem szabad foglalkozn. Tök aranyos volt. Most nagyon jól vgayok, csak nagyon fáradt.
Hasonló szépeket kívánok mindenkinek.
puszi
zsuzsi
Sziasztok! Ma voltam genetikai uh-n: minden rendben, a babák tökéletesen fejlődnek. :)
Zsuzsi! Gratula a jó eredményhez, csak így tovább és vigyázz magatokra!
Évi! Nagyon szorítok neked, hogy tényleg baba legyen a dologban! Majd írd meg a tesztelés eredményét!
Gina! Te is vigyázz magadra és fel a fejjel, csak a jövőre kell gondolni!
Szép hétvégét mindenkinek,
Ági
Sziasztok! Itt vagyok ám én is, csak kicsit húzósra sikerültek ezek a napok. De nem is fárasztalak benetek ezzel. Annyit, hogy van egy öcsém és neki is rendezett felszolgáló állást a férjem és ma ment ki, úgyhogy én is mentem velük a reptérre, mint gyakorlott repülős, segítettem, mert a tesómnak ez volt az első alkalom. Ő is grazból ment. A férjem úgy néz ki, hogy április 5 körül jön haza. Velem egyébként minden oké, szerintem pé-m volt a napokban, kivoltam akadva, de mivel utánakérdeztem és nem lehetlen, igy gondolom hogy az volt, szokásos petefészekszúrka, nyúlos folyás, meg minden egyéb, ami a közérzetemen észervehető. Pont a vetélés után 2 héttel. Úgyhgy most reménykedek, hogy normálisan megjön egy két hét múlva és elkezdhetem szedni a fogigátlót. Most egy évig biztosan szedni fogom. Aztán majd meglátjuk, hogy alakul az élet. Ha minden úgy megy ahogy elterveztük, talán 1,5-2 év múlva megpróbálkozunk megint a babival. De ez még sokmindentől függ. Na rólam ennyit!
Ági már a genetikai uh is megvolt? Hogy repül az idő? Akkor biztosan fiú és lány a két babi? Nevetek van már?
Zsuzsi neked is szépen fejlődik a kis pocilakó, örülök, hogy minden oké! Meddig akartok még dolgozni kismamik?
Évi neked meg tényleg nagyon szorítok, nagyon izgulok érted, alig várom már, hogy vasárnap legyen és lássam, hogy mit irsz, hogy milyen lett a teszt! Megcsinálod akkor? Egyébként egy csomó helyen olvastam már, hogyha a hő 15 napig magasan van egyfolytában, akkor az már nagy valószínűséggel babót jelent. Neked hány napja van már fenn? Majd írjatok! Puszi, jó hétvégét!
Nem bírtam tovább és csináltam egy Medi lab tesztet és pozitív lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Írtam is ki egy kérdést hogy ez tuti-e. Még nem merem elhinni!!!!! :) Remélem nem jön meg!!! pár nap és csinálok egy másik fajtát is!
Puszi Évi :):):)
Sziasztok!
Wowwwwww. Nagyon gratulálok Évi. Miért nem lenne biztos? NEm szedsz semmi olyat ami miatt lenne a szervezetedben hormon. Akkor meg? Anniyra örülök. Tessék vigyázni magadra.
Gina neked ma van a névnapod ugye? Isten éltessen sokáig!!!!
Nálunk minden oké, aludtam egy hatalmasat. EHlyesebben nem hatalmasat de nagyon jól. MEg egyébként is hétvége van!
puszi
zsuzsi
Sziasztok Lányok! Szerencsére azon a 2 barna pöttyön kívül nem volt több, feküdtem és aludtam sokat a hétvégén. És ne röhögjetek ki, de 5 tesztet csináltam!!!! :D:D:D Természetesen mind pozitív de még mindíg alig hiszem el. Eléggé parázom hogy ne történjen meg újra ami 1 évvel ezelőtt és ami mindanyiunknál megtörtént egyszer. De valahol érzem hogy rendben lesz, hisz akkor miért sikerült volna ilyen körülmények között??? Pcom van, nem volt tüszőrepedésem, volt olyan hónap hogy menzi se nagyon, és most (tuti hogy a barátcserjének köszönhetem) sikerült!!! Szóval elég szemét dolog lenne ha nagy nehezen ezzel a betegséggel összejönne és nem maradna meg. Tavaly nem készültünk a gyerekre, spontán jött, de azért örültünk neki, de ez más. A férjemnek még nem mondtam el, várni akarok vele 1-2 hetet hogy a doki megerősítsen mert nem akarom hogy csalódás legyen. Jaj!!! És ami nagyon durva!!! Anyukám szombaton azzal fogadott hogy "képzeljem el mit álmodott! 5 hetes terhes voltam és azt mondta nekem hogy csak a 6.héten menjek dokihoz, addig ne piszkálják!"...hmm...az anyai ösztönök! Én meg csak mosolyogtam, nem mondtam el nekik sem. Egyedül nővérem tudja akivel a banya barátnénkhoz szoktunk járni dumálni és néha kártyázgatni. (persze az is bejött!!!)
Ti hogy vagytok???
Szép napot! Puszi. Évi
Szia Évi! Nagyon gratulálok, ez tényleg szuper!
Annyit azért javasolnék, hogy mihamarabb keresd fel a dokidat gyógyszer miatt. Én is így tettem, mert úgy gondoltam, hogy maximálisan mindent meg kell tennem a baba megmaradása érdekében.
Gina! Ne csodálkozz, hogy pé-d volt. Nekem a műtéti befejezéssel járó vetélés után 27 napra jött meg az első mensim. Szóval ne lepődj meg, ha időben megjön! :)
Egyébként az idő múlása nekem is nagyon gyorsnak tűnik. Már 20 hetes vagyok, vagyis a felén már mindenképp túl... A gyerkőcöknek már kitaláltuk a neveket (nem volt hosszú vita tárgya): a kislány Sára, a kisfiú Áron lesz.
Dolgozni már nem nagyon szeretnék, terveim szerint március 1-től kiveszem az összes ezévi szabimat, utána pedig táppénzre megyek. A főnököm simán benne volt (két kislánya van, így megértő), pedig még nincs meg az utódom...
Zsuzsi! Te hol tartasz? 12 hét körül? Tudjátok már a nemét?
Szép napot és hetet!
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!