Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől szurkál a bal oldalam?

Mitől szurkál a bal oldalam?

Figyelt kérdés
Vasárnap kellene nem megjönnie. Ilyen szurkát még sosem érzetem. Mitől lehet ez? Én nem érzem hogy lenne pocaklakó sajnos.
2008. dec. 5. 17:50
 141/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Szerintem Évi tök jó a görbéd és tényleg volt tüszőrepi. Talán sikerül is, és igazad van tényleg csináltass egy labortesztet, joban jársz vele. Elhiszem, hogy eleged van már a tesztekből.

Én jól vagyok, 2-tól megyek vissza dolgozni, a picurkám márciusban lesz 2 éves, vagy bölcsibe megy, ha felveszik, vagy anyu fog rá vigyázni, addig amig nem. Úgyhogy most teljesen elhavaztam, mert futkozok, ügyeket intézek, azt se tudom hol ál a fejem, hirtelen jött, de job, mert nem gondolok a vetélésre. Ma megyek a nőgyógyászhoz , kiváncsi vagyok mit mond. Majd még utána jelentkezem, puszi!

2009. jan. 22. 11:38
 142/198 anonim ***** válasza:

Szia Évi! Szerintem is jó a görbéd, úgyhogy nagyon szorítok, hogy minden jól alakuljon! Mikor én csináltattam hcg-s vérvételt, másnap már a dokim tudta is az eredményt, úgyhogy nem kell rá sokat várni.

Én kedden este voltam a dokimnál. A kisfiú 5 nappal, a kislány 2 nappal nagyobb a várt értékeknél, úgyhogy szépen fejlődnek. Meglepő, de az AFP eredményem is tökéletes, pedig ez még egy gyerek esetében is sokszor helytelen eredményt mutat, nem még ikreknél!

Nemsokára megyek majd egy újabb genetikai uh-ra, az is biztosan élmény lesz! :)

Nekem mázlim van a védőnővel is. Egy középkorú nő, aki nagyon kedves, segítőkész és alapos munkát végez. Mivel már jó ideje ezzel foglalkozik, nagy tapasztalata van mindenben. Zsuzsi, Neked milyen volt az első találka?

Gina! Lehetőleg ne hajtsd túl magad, mert az sem jó!

Üdv,

Ági

2009. jan. 22. 12:13
 143/198 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Évi szerintem is volt pé-d csak maradjon is fent a hőd:)Szorítok neked.

Védőnő. Hát elég mókság a dolog mert fiatalabb mint én, és tudtottam nincs még gyereke. De elsőre szimpi volt. Beszélgettünk, kérdeztem, válaszolt. Nagyon segítőkésznek tűnik. Szóval egyelőre pozitív a véleményem, aztán majd kiderül.

Ági örülök hogy szépen fejlődnek a gyerkőcök:) Csak így tovább. Nagy már a pocid? Én még semmit nem érzek belőle. De remélem minden oké lesz vele, nagyon várom már a szerdát, hogy tudjam hogy ver a kicsi szíve. Talán utána majd megnyugszom teljesen.

na jók legyetek.

puszi

zsuzsi

2009. jan. 22. 14:19
 144/198 anonim ***** válasza:

Örülök hogy mindenki jól van, nekem is kijut a lótás futás, mert a szakdogámhoz muszáj... De legalább lefoglal és nem a teherbeesésre gondolok állandóan. :)

Ági, nagyon szupi hogy minden rendben van!!!! :) Zsuzsi, Te is mindenképp számolj be hogy mi volt a dokinál. Nameg mázli hogy jó a védőnő, sokat olvasom itt hogy nem jó tapasztalatok vannak néha... :)

Remélem én is hogy fent marad a hőm, a mellem ismét nagyon fáj, de ez így is marad a nem vártig, és remélem még utána is. De most ez a pé-től van, múltkor is így volt. Valahol érzem hogy ebben a hónapban összejön! A múltkor éreztem hogy pont akkor voltunk együtt, de most talán sikerült elcsípni a jó időt! És szerintem egy nappal előrébb húzta be a pé-t a rendszer. Legalábbis bízom benne.

Szép estét Mindenkinek! Reggel írok hogy milyen a hőm...:)

Puszi

Évi

2009. jan. 22. 18:25
 145/198 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Örülök, hogy mindenki jól van. Hát gondolom Ági már nagy pocid van. Zsuzsi az jó, ha jó a védőnő, sokat fog majd számítani. Nekem is szerencsém volt, bár mindkét kislányomnál más volt, de mindkettő aranyos nagyon. Én voltam tegnap a dokimnál, nem vizsgált, csak beszélgettünk. Azt mondta, hogy a következő terheségemnél fogok kapni Duphastont, hogy az biztosan ne legyen gond majd. Egyébként a terhességek 25 %-a vetéléssel végződik és azt mondta, hogy örüljek neki, hogy nem akr amikor már vert a kicsi szíve, vagy esetleg később egy fejlődéssi rendelleneség miat. Azt mondta emlékszik, hogy szépen kitisztultam , aműtét alatt volt még pár szövetdarabka.Az hogy még megvan a melfeszülés és hányinger termsézetes, mert még nem ürült ki teljesen a hcg. Azt mondta a napi statisztika 3 szülés, 2 vetélés és plussz a terheségmegszakítások. Szóva egy nőnek 3 terheségből átlagosan egy vetéléssel végződik. Nagyon bonyolult folyamat, mire egy kis élet kialakul, mindenek passzolni kell akor és ott. Az hogy két sejt találkozzon, ha találkoztak genetkiailag minden rendben legyen, be tudjon ágyazódni, ki ne lökődjön, szóval ez egy nem egyszerű dolog. De mondtam neki, hogy még nem akarok és mondta is, hogy a fél évet ki kellene várni. Dehát mi azt bőven kivárjuk, csak pár év múlva tervezük. Aztán majd meglátjuk, mert bármi is történhet. Majd vissza kell mennem a szövetani eredményért és 4 hét múlva egy vizsgálatra. Azt mondta a mensimet a vetéléstől számítva olyan 6 hétre várjam. Nektek utána mikor jött meg, hány napra? Milyen hamar rendeződött a ciklus? Na megyek, én is intézkedem, majd még jelentkezem. Szép napot!
2009. jan. 23. 08:50
 146/198 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Gina jó fejnek tűnik a dokid, hogy ilynekről így el lehet velebezsélgetni. Szerencsére az enyém is ilyen.

Nekem az első menzi a műtét után 35 nara jött meg, és utána is elég változó volt. 33,35,33 nap. Pont visszaállt volna 30 napra, de szerencsére nem jött meg:)

Én ezt olvastam a vetélésekről:

"Minden második spontán vetélés kromoszómális rendellenességek miatt következik be, ami miatt az embrió nem életképes.

20-29 éves kor között a megtermékenyülések 50%-a vetéléssel végződik, és ezek közül csak 10-15%-ot vesznek egyáltalán észre. Az ismételt vetélés kockázata az első eset után 24%, két vetélés után 26%, három vetélés után pedig már 36%." szerintem azért ez nagyon durva, de egyre inkább úgy hiszem sajnos igaz.

Ja és Gina. Nekem azt mondta a doki hogy nagyon ritkán derül ki ilyen fiatal terhességnél hogy mi volt a baj. Szóval szerintem ne várj túl sokat ettől az eredménytől.

NA jók legyetek, és nagyon szép hétvégét mindenkinek:)

puszi

zsuzsi

2009. jan. 23. 10:38
 147/198 anonim ***** válasza:

Szia Gina! Mikor én 7 hetesen elvetéltem, teljesen összetörtem, mert egyrészt nem gondoltam, hogy velem ez megtörténhet, másrészt nagyon ritka dolognak tartottam, ami csak beteges, dohányzós-ivós nőknél képzeltem el. Miután elolvastam pár cikket ezzel kapcsolatban, rá kellett döbbennem, hogy ez milyen gyakori. A dokidnak igaza volt, sok mindennek passzolnia kell és nemcsak a ciklus második felében, hanem végig a terhesség során.

A szövettan nálam sem mutatott ki semmit, mert 99%-ban nem tudják az okot. Engem az "nyugtatott meg", hogy a baba beteg lett volna és amiatt távozott, mert nem lett volna életképes. Nálad is biztosan ez történt. Tudom, hogy nehéz feldolgozni, de talán ennek most így kellett lennie. A következő babánál már biztosan minden rendben lesz!

Zsuzsi! Nagyon jó, hogy Neked is jó a védőnőd. Az enyém máriusban már háztűznézőbe jön. Kissé furcsa számomra ez a látogatás, de talán van valami értelme...

Évi! Mi nagyon szorítunk, hogy nálad is baba legyen, úgyhogy nem lepődnék meg, ha rövidesen pozitív eredményekről számolnál be! ;)

Jó hétvégét mindnyájatoknak,

Ági

2009. jan. 23. 10:59
 148/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Készen is lett a szövettanom, az van ráírva, amit mondott a dokim is, hogy minek kell rajt lennie. Voltram benne magzati maradványok is, meg méhnyálkahártya darabok. Azt mondta a doki, hogy akkor van gond, ha a magzati nincs, mert akkor méhen kívüli terhességről van szó. Na mindegy! Azt tudtam, hogy nem fog kiderülni, hogy miért történt, nem is gondolkozok ezen. Úgy ahogy írtátok és írtuk is már sokszor ennek most igy kellett történnie. És kárpótlásként egy olyan állást kaptam amiről 6 éve álmodok, tehát a sors megoldotta ezt is. Majd lesz még babám , én tudom, de majd amikor tényleg itt lesz az ideje.

Évi neked mikor aktuális a mensid? Mikor kezdhetek izgulni érted? Nagyon kívánom, hogy pozitív legyen a vérvétel eredménye.

Jó hétvégét mindenkinek, pihenjetek sokat!

2009. jan. 24. 09:05
 149/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Még mindíg 37.1 a hőm, így szerintem tényleg volt pé-m 18-19-én amikor együtt is voltunk. Ha ez így van, akkor elvileg febr 1 és 4-e között nem kell megjönnie. Kedden ha megyek a dokimhoz az alkalmassági miatt, megkérem hogy kukkancsa meg a nyálkahártyámat. Remélem hogy elég vastag lesz! És akkor már elkezdek bizakodni.

Most megyek, csinálom a szakdogámat...pfff...már unom...

Szép napot és jó hétvégét Nektek!

Évi

2009. jan. 24. 11:20
 150/198 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Évi ez nagyon jó, hogy igy fenn van a hőd. Február elsején lesz a névnapom, kívánom neked névnapom alkalmából, hogy baba legyen. :)))) Ha a nyh. is elég vastag lesz, akkor már tényleg bizakodhatsz. Akkor jó szakogaírást, elhiszem, hogy eleged van belőle, de legalábblefoglalja az agyadat. Na mégegyszer jó hétvégét! Gina
2009. jan. 24. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!