Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől szurkál a bal oldalam?

Mitől szurkál a bal oldalam?

Figyelt kérdés
Vasárnap kellene nem megjönnie. Ilyen szurkát még sosem érzetem. Mitől lehet ez? Én nem érzem hogy lenne pocaklakó sajnos.
2008. dec. 5. 17:50
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/198 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Évi, nagyon örülök neked, az jó, ha most leötöd magad a diplomamunkával, még lehet, hogy majd ez segít a babához, hogy most nem azzal foglalkozol. De jó lenne, nagyon nagyon drukolok neked! Nem baj, ha nem viszitek túlzásba a szexet, a jó példa erre én vagyok most, hiszen nekem 22-23 körül volt pé-m, előtte 19-20-21-én nem voltunk együtt, 22-én igen, 23-24-25-én nem. Tehát ha egyszer együtt vagytok már az is eredményes lehet. hímivarsejtek várnak úgyis. Megnéztem a görbéd, tényleg rendben van, szerintem is, ha még ma együtt lesztek, akor jó lesz. Neked nincs ilyen nyúlos nyákod ilyenkor? Mert nekem 23-án volt, eből gondoltam, hogy ha jó lesz, akkor most lesz jó! És bejött! Egyébként azt is mondják, hogy akkor reped meg a tüsző, mikor újra felmegy a hő, tehát pé-d tegnap volt, tüsződ ma reped meg. A lényeg a lényeg, hogy előtte voltatok együtt, az jó, mert a kiskatonák még várnak pár napot, szerintem a mai napot azért ne hagyjátok ki! Bár tudom, nehéz ezt mondani, kell hozzá energia is, meg kedv is! Clostit most nem is szeded? Jó korán volt pé-d, 12-1. nap körül. Legalább hamarabb megtudod az eredményt! Puszi:GIna
2009. jan. 13. 09:11
 112/198 anonim ***** válasza:

Volt valamennyi nyúlós folyásom 2 napja és előtte lévő nap is, de nem túl sok. Inkább egyszerre jött ki sok mind két este. Ma is megpróbálunk együtt lenni...

A clostit most nem szedem mert csak egy hónapnyit írt a doki, viszont a cickafark teát és barátcserje kapszulát kezdtem el szedni. Lehet ez hatásosabb mint a closti. Mától meg a palásfű teát fogom inni. Én is meglepődtem hogy ilyen korán van pé-m de akkor ez azt jelenti hogy beáll a ciklusom 28 napra. :)

A diplomamunkámat az áruk légi úton történő továbbításából írom, ami azért kézenfekvő mert a reptéren dolgozom. De elég sok macera van vele és igazából kedvem sincs ezzel foglalkozni, írni de hát muszáj.

puszi

2009. jan. 13. 09:28
 113/198 anonim ***** válasza:

Szia Évi! Örülök, hogy újra jelentkeztél.

Szerintem tökéletes a görbéd. :) 2 napja volt pé-d (az utolsó alacsony hőmérsékletű napon) és azóta meg szárnyal felfelé, ami azt jelenti, hogy tüszőrepedésed is volt/van, mivel anélkül nem termelődne sárgatest, ami felelős a hő emelkedéséért. Szóval eddig minden oké. Szorítok Neked és kitartás a diplomamunkádhoz!

Zsuzsi, Gina! Szuper, hogy nálatok is minden rendben! Biztosan így is marad a továbbiakban is, no para!

Én ma reggel voltam újabb vérvételen és EKG-n, amit majd a háziorvosom fog részletesen kielemezni és beírni a kiskönyvbe...

Mivel az utóbbi időben gyakran fáj a fejem és senki nem tud rá semmi okosat mondani, ezért szombaton vettem egy vérnyomásmérőt. Kiderült, hogy a vérnyomásom alsó értéke nagyon alacsony (a normál 80 helyett 55). Lehet, hogy ez okozza a gondokat. Pénteken megyek a védőnőhöz, talán ő majd tud valamit erre mondani...

Tényleg Zsuzsi, Téged még nem küldött el a dokid védőnőhöz?

Legyetek jók!

Ági

2009. jan. 13. 10:51
 114/198 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ez a vérnyomás dolog nagyon fura. Nekme a múlt héten volt ilyen, egyik pillanatról a másikra anniyra rosszul lettem, hogy azt hittem összesek. MEgmértem a vérnyomásom, kemény 110/57 volt. Hát nem volt. Nekme ilyenkor egy kis gyümölcs segíteni szokott.

Most küldött védőnőhöz, meg bejelentkeztem már 28-ra nyaki redős uh-ra is:) szóval már csak a lurkónak kell szépen cseperednie:)

Évi mindent bele, mi nagyon szorítunk. Szerintem nagyon bíztató a görbét.

puszi

zsuzsi

2009. jan. 13. 11:23
 115/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok ismét. Elküldtem kiértékeltetni a görbémet, kíváncsi vagyok hogy mit fognak írni.

Örülök hogy jól vagytok! Ági, nekem is alacsony a vérnyomásom. Igyál egy kávét reggel, szerintem lehet, de azért majd kérdezd meg a védőnőt róla.

Évi :)

2009. jan. 13. 11:24
 116/198 anonim ***** válasza:

Nahát, máris kiértékelték!!! Ezt írták:

"ha fent marad a höd, akkor a 13. napon volt péd. Jobban nem is idözíthettetek volna, maximális esély van a babára.

szia, leo"

Ezzel egy kis reményt kaptam újra! :)

2009. jan. 13. 12:07
 117/198 anonim ***** válasza:
Jah még annyit hogy remélem hogy fent mard a hőm és akkor tuti volt pé! :)
2009. jan. 13. 12:08
 118/198 anonim ***** válasza:

Évi, ez nagyon jó!!! Nyugi, minden jól fog alakulni, mi nagyon szorítunk Neked!

A kávé ivásával már próbálkoztam, de nem nagyon segít, ráadásul nem is kívánom, úgyhogy valami mást kell majd találnom, amitől felmegy a "cukrom". Mindenesetre köszi az ötleteket. :)

Üdv:

Ági

2009. jan. 13. 12:29
 119/198 anonim ***** válasza:

Köszi! :)

Ha a kávé nem jött be, akkor próbálj sokat sétálni a friss levegőn ha van módod! Most más nem jut az eszembe. :)

Ági, iwiwre nem teszel fel képet a hasadról és a babákról? Mert egyik barátnőm honlapjáról meg tudnálak nézni! :) Zsuzsi, Gina? Ti is fent vagytok? Mi a nevetek? Azt tudom hogy Ági Tárkányi Ágnes (jól tudom ugye?)?

Évi

2009. jan. 13. 12:50
 120/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Megint de beindult a levelezés, ennek nagyon örülök!

Szóval akkor szép sorjában: Évi szerintem is most minden esély megvan a babára, nyúlos folyásod is volt, akor együtt is voltatok, a hőd is tök jó. Még ma legyetek együtt, aztán reméljük sikerül. De mostantól meg próbálj még úgyse erre koncentrálni, tudom könnyű ezt mondani, de ne figylegesd magad, ne várd a tüneteket , próbálj meg ne koncentrálni erre. Én egyáltalán nem gondolkoztam ezen, és inkább a mensire készültem, mondjuk én a barna folyás miatt meg is voltam győződve , hogy meg fog jönni, de nagy meglepetés volt, hogy mégse. El sem hiszed mennyire szorítok érted!

Zsuzsi nekem is nagyon alacsony volt a vérnyomásom terheség alatt mindig, még most nem tudom, hogy milyen, de tőlem meg szokta kérdeznia védőnő, hogy fel tudok e állni a székből, mert annyira alacsony volt. 90/50-80/50, ha már 100/60 volt, akkor megérzetem. Kávé jó lenne rá, nade nem sokan tudják ilyenkor meginni a kávét, én pl. most rá se tudok gondolni.

Rólam meg annyit, hogy hogy iszonyatos hányinegerem van esténként, tegnap azt hittem nincs viszaút, be is pánikoltam kicsit, de aztán nagy nehezn elaludtam. Most nem fogom megúszni a dolgot úgy tűnik. Nekem is szerintem fiam lesz most! Megérzsé, tudjátok! Majd pénteken megyek uh-ra, nagyon várom már, hogy hogy fejlődik a dolog. Szép napot mindenkinek!

2009. jan. 13. 13:27
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!