Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől szurkál a bal oldalam?

Mitől szurkál a bal oldalam?

Figyelt kérdés
Vasárnap kellene nem megjönnie. Ilyen szurkát még sosem érzetem. Mitől lehet ez? Én nem érzem hogy lenne pocaklakó sajnos.
2008. dec. 5. 17:50
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/198 anonim ***** válasza:
Szisztok! Hát igen, az első mindig a legérdekesebb és izgalmasabb, mert még nem tudjátok mi vár rátok! Egyébként nekem is teljesen új ez a helyzet most mert nekem az első kettővel nem volt semmi tünetetm, se panaszom, se más. Most nagyon feszülnek, égnek a melleim, mensisen görcsöl a hasam és leszakad a derekam. Eddig egyikkel se volt hányingerem, nem hánytam, remélem most se lesz. Attól az egytől félek!!!! Akkor most már tényleg Évi neked kell drukkolni, hogy ebben a hónapban jöjjön a baba!!! Puszi mindenkinek, szép napot!
2009. jan. 5. 11:25
 92/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Az ünnepek elteltével előkerültem én is. :)

Gina! Nagyon gratulálok a babához, ez csodálatos! Gondolom most már elhessegettétek az aggodalmakat a fejetekből, hogy milyen lesz Neked 3 gyerekkel. ;)

Évi! Az írásaidból érzem, hogy nagyon el vagy keseredve, amiért most sem jött össze. Pedig nem kellene annak lenned, hisz egészséges párok esetében is 3-8 hónapra teszik a teherbeesést, ráadásul Te már bizonyítottad, hogy képes vagy erre. Hidd el, hogy csak idő kérdése az egész, vagyis fel a fejjel és pozitívan kezd az évet!

Zsuzsi! Gratulálok a babához, a méretéből ítélve tökéletes gyerek! :) Biztosan minden rendben lesz vele a továbbiakban is.

Én a 16. hetet taposom. Ma voltam vérvételen (AFP, vércukor, pajzsmirigy stb.) a kórházban. Annyi mindenre vettek le vért, hogy már olyan érzésem volt, hogy véradáson vagyok. A gyerkőcök jól vannak, a pocakom meg csak egyre nő. A legidősebb nővérem közölte, hogy neki 6 hónaposan volt akkora hasa, mint nekem most (4 hónaposan). Ha ez így megy, rövidesen tényleg csak gurulni fogok. :)

Egyébként boldog, sikeres új évet kívánok Nektek!

Üdv:

Ági

2009. jan. 5. 13:09
 93/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok, Ági jó újra hallani rólad! Örülök, hogy nálatok is minden ok. Hát gondolhatod, hogy ikrekkel nagy pocakod lesz, hisz a te hasadban két baba van. Hamarosan már mocorgni is fognak. Én az elsőt 20. héten, a másodikat meg a 17. héten éreztem először.

Ahogy írtad, nem aggódok, hogy mi lesz a 3 kicsivel, inkább a szüleim miatt, mert ők teljesen ki lesznek akadva. De majd csak akkor mondom el mindenkinek, ha már legalább egy képem lesz róla. Az meg még odébb van.

Szerintem se keseredj el Évi, nektek is sikerülni fog!!!! További szép napot!

2009. jan. 5. 14:29
 94/198 anonim ***** válasza:
Sziszatok! Mizújs ma reggel? Évi régen hallottunk rólad! Zsuzsi azt náztem, hogy te 8-án teszteltél, én meg egy hónappal utánad 5-én pozitívat. Egy hónap lesz köztünk. Mikor is mész dokihoz? Én is már nagyon kivávcsi vagyok, hogy mit mutat az uh!!! De az még kicsit odébb van. Még azt se tudom kinél fogok majd szülni, mert a dokim, akinél az első kettőt szültem, elment nyugdíjba, most még kicsit dolgozik, de még nem tudja, hogy meddig. Lehet csak júniusig. Úgyhogy nem tudom, hogy mi lesz, de majd megbeszélem vele. Szedtek ülönben valami vitamint? Most én elkezdem az elevitet. Mindenkinek szép napot!
2009. jan. 6. 10:44
 95/198 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Jövő héten hétfőn megyünk dokihoz. Remélem minden oké lesz. A gyógyszer miatt aggóom egy kicsit. Igen szedek, Femibiont Én az elevittől eléggé ramaytul votlam. Puffadtam, meg szorulásom volt. MOst semmi ilyesmi nincs. Ellenben van hányinger többször. De nem elviselhetetlen.

Ma voltam vérvételen. Kiderült hogy a cég fizet minden ilyesmit egy magánklinikán, így megúsztam sorbanállás nélkül, plusz holnapra meglesz minden. Tök durva.

Évi Veled mi újság?

puszi

zsuzsi

2009. jan. 6. 11:22
 96/198 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Felhívtam a dokimat tegnap este, már izgatta a fantáziámat, hogy nála fogk e szülni, lesz e még, vagy nem, de sajna nem lettem okosabb, mert azt mondta egyszer menjek el hozzá, aztán megbeszéljük akkor. 22-ére adott időpontot, azt mondta akkor már talán lát valami érdemlegeset. 7 hetes leszek akkor. Nálatok mizu? Ja egyébként nekem is a femibiont mondta, hogy szedjem. Szép napot!
2009. jan. 7. 10:41
 97/198 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Gina szerintem jól tetted hogy felhívtad, így nem töröd a fejed ezen sem.

Nekem ma lesz kész a laborom, csak kérdés hogy el tudok e menni érte ma. Egyébként semmi extra úgy vgayok mint a hullámvasút. Hol jobban hol rosszabbul. Estére általában hulla. Na mindegy. És várom a hétfőt hogy újra láthassan a picinekt. Remélem minden oké lesz.

puszi

zsuzsi

2009. jan. 7. 11:06
 98/198 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon eltünt mindenki. Mi újság van Veletek? Hogy bírtátok ki az év első hetét? Én nagyon örülök hogy túlvagyok rajta. Nagyon hosszú volt, és eléggé elfáradtam. NAgyon nem bánom hogy nem kell menni holnap. Egyébként minden oké velem, meg remélem a kiskölyökkel is. Hétfőn okosabbak leszünk, megyünk doki bácsohoz. Anniyra várom hogy láthassam a csöppséget.

jók legyetek, aztán ha erre jártok jeletkezzetek be jó!

puszi

zsuzsi

2009. jan. 9. 15:57
 99/198 anonim ***** válasza:

Szia! Itt vagyok, csak ma vitem vissza a férjemet, eyért tegnap nem írtam, kihasználtuk az utolsó napot. Együtt voltunk, játszotunk a lányokkal. Intézkedtünk, vásároltunk, pakoltunk neki. Nagyon rossz volt ma, mikor elment, olyan hamar elment ez a három és fél hét. :((((

Most megint magányos leszek esténként. Marad nekem a 4 fal, mikor alsyanak a gyerekek is. Ja most már van kivel beszélgetnem, majd a pocimban a babának. Én is nagyon várom már hogy lássam, de még 2 hét múlva megyek csak. Az még kicsit odéb van. Egyébként jól vagyok, incs még semmilyen pannaszom, remélem nem is nagyon lesz. Évi mizújs? Ági és veled meg az ikerbabikkal mizújs? Jól vagy? Meglett az afp eredménye? Puszi nektek, szép estét!Gina

2009. jan. 9. 18:39
 100/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Bocs, hogy a hétem megint "eltűntem", de sikerült összeszednem egy jó kis náthát és köhögést, így a háziorvosom táppénzre küldött. Szerencsére lázam nem volt, viszont a köhögés ilyenkor kissé kellemetlen, emrt rázkódik a hasam, a náthától meg nem tudtam aludni. Bár még nem vagyok 100%-ig gyógyult, de már sokkal jobb a helyzet.

Még egyik véreredményt se tudom, de igazából nem is aggódom. Ha gond lenne, a dokim azonnal felhívna (ő kapja meg az eredményeket). Az afp-vel végképp nem foglalkozom, mert előre közölték, hogy ikrek esetén tutira rossz eredményt mutat majd... Nem is értem, hogy miért van erre szükség, ha még 1 gyereknél is sokszor rossz eredmény jön ki, miközben a baba teljesen egészséges... Legközelebb jan. 20-án megyünk a dokihoz, addig meg már csak 1 hét van. :)

Egyébként már érzem a babákat, bár még csak akkor, ha valamelyikük egy nagyobbat rúg... Viszont ha lefekszem és ráteszem mindkét kezem a hasamra, rövid idő után odabújnak. Nagyon jó érzés, ráadásul megnyugtató, hogy minden rendben van velük. :)

Nagyon örülök, hogy mindannyian jól vagytok. Évi, Te se csüggedj, nincs miért! Egyébként nem azért mondom, de Ginának (és nekem is) akkor sikerült, mikor nem foglalkozott a témával napi szinten, hanem elengedte magát és élvezte a párjával töltött időszakot! ;)

Szép hétvégét,

Ági

2009. jan. 10. 12:43
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!