Mitől szurkál a bal oldalam?
Majd okvetlenül írd meg, hogy mi volt a dokinál. Nagyon kíváncsi vagyok és persze szorítok!
Tegnap csak azért tudtam írni, mert a párom dolgozott, én addig megvettem az ajándékokat + még maradt egy kis időm (a munkahelyén) internetezni. :)
Évi, Gina - Ti teljesen eltűntetek...
Ági
Sziasztok!
Persze hogy megírom. Tök várom már:)
puszi
zsuzsi
sziasztok!
Gina nem tünt el, csak kiment a férje elé ha minden igaz. Gondolom jobb dolga is van mint nekünk irogatni:) Legalábbis remélem.
Voltam dokinál. Szép szabályos petezsák 5 mm teljesen normális méret, írt fel ultrogestant, 2 hét múlva kell vissza mennem. Azt mondta az elején sűrűbb lesz mint normál esetben lenne. de ez most nem is érdekel. Érte bármit.
Sziasztok
zsuzsi
Sziasztok!
Zsu! Gratula mégegyszer, hisz most már tuti h baba van! Nagyon örülök hogy minden okés! És az hogy többet kell menned, én ha terhes leszek akár minden nap mennék csak hogy lássam... :)
Én is úgy tudom hogy Gina a férje elé ment! :) Végre együtt lesz a családjuk! :)
Nálam semmi, nem tudom mikor volt pé-m, nem tudtunk sokat együtt lenni, így erre a hónapra nem reménykedem, max pozitívan csalódom...
Puszi Évi
Zsuzsi, gratulálok! 2 hét múlva már látható lesz az embrió és szívverése is lesz. Addig is vigyázz magatokra! :)
Tudom, hogy Gina a férje elé ment tegnap (végre), én csak arra utaltam, hogy hétvégén sem írt. Na mindegy, majd ír, ha lesz ránk ideje és kedve.
Évi, nemsokára Náld is kiderül, hogy mi a helyzet, én azért bízom benne, hogy Te is kismama leszel! :)
Szép napot Nektek,
Ági
Sziasztok!
KÖszi aranyosak vagytok. Tegnap anniyra megkönnyebültam hogy azt elmondani sem tudom. Valahogy teljesen megnyugodtam. Ági gondolom Te is így szoktad érezni magad.
Évi nektek meg mindent bele. AZt mondták itt egy csomóan, hogy akkor sikerül amikor a legkevésbé várnátok. Szóval nyugi és majd kiderül.
Jók legyetek.
pusz
zsuzsi
Sziasztok lányok! Nagyon sokat gondoltam rátok, ne haragudjatok, nem azért nem írtam , mert nem volt kedvem, hanem mert időm nem volt.
Gyorsan végignéztem miket írogattatok! Zsuzsi nagyon örülök, hogy minden oké, tényleg nem baj , ha sűrvebben kell járnod, legalább tudod, hogy minden oké, de tényleg most biztosan minden rendben lesz. Annyira örülök neked és a babidnak! És a kinai kajáról még annyi, hogy én még aznap is azt ettem mikor pár órával később megszületett a második babó.
Ági neked is szépen fejlődnek a babáid, szép nagyok a méretek alapján. Nekem már van hasonlítási alapom.:) És nagyon jó lenne, ha tényleg fiú-lány lenne, meglenne mindkettőtök kivánsága.
Évi érted meg nagyon izgulok, remélem eben a hónapban nálatok is sikerült és karikor már ti is hárman lesztek.
Szóval nálunk a helyzet az, hogy egész hétvégén dolgoztam mint már írtam,hogy megyek, úgyhogy nem is voltunk itthon, hanem anyuméknál egész hétvégén, onnan mentünk grazba is a férjemért. Nagyon jól sikerült a nagy találkozás, a lányok nagyon örültek apának, azóta le se szállnak róla, nagyon apás lett hirtelen mindkettő, hiányzott nekik nagyon. Hétfőn este értünk haza, tegnap volt egy csomó hivatalos ügyünk, de a babaprojektbe belehúztunk mi is. Bár annyit nem beszéltünk róla, csak hogy akkor mi legyen, ne védekezzünk, vagy igen, szeretnénk e vagy nem, közös megegyezéssel úgy döntöttünk próbálkozunk, talán sikerül. ( tudjátok nekünk ezeket két hónap kimaradás után le kell tisztáznunk ismét) .Nagyon szeretnénk mindketten, de nem beszélünk róla. Együtt vagyunk, mikor éppen kedvünk van, aztán meglátjuk. Férjem annyit mondott , hogy ami a sorsban meg van irva. Végülis én meg úgy vagyok, hogy nekem most mindegy is, tegnap este éreztem azt először, hogy nem akarom görcsösen,ha nem jön, nem baj, még van időm és már van kettő, ha most nem akkor majd valamikor biztosan. Tényleg mindegy. Egyébként hamarosan pé-m lesz, 21-22-e körül szerintem, előtte 4-5 nappal már mindig tompán fáj a hasam , ilyen mensisen , szúrkál is néha, most bal oldalon, szerintem most bal oldali pé-m lesz, múltkor jobb oldali volt. Derekam is nagyon fáj,majd leszakad, hányingerem van, ezeket mind én pé előtt szoktam észrevenni magamon. Folyásom sárgás, az is mindig ilyen. Mondtam is a férjemnek úgy készüljön hogy pár nap múlva pé , úgyhogy akkor azért legalább egyszer legyünk együtt, természetesen egyetértett velem. Hőmérőzni nem hőmérőzök. Kb. január 4-re kiderül, hogy sikerült e. Nem fogok most olyan sűrven jelentkezni, mindenkinek sok puszit küldök, nagyon vizógyázzatok magatokra kismamik, természetesen Évi te is és nagyon. de nagyon szorítok neked! Mire fogunk valamit tudni? Mármint hogy sikerült e? Majd írok amikor lesz időm, puszi mégegyszer!
Sziasztok!
Nagyon örültem nekem Gina, hogy tudom hogy minden oké Gondolom furcsa lehet újra együtt, de gondolom eliatt csodálatos is. Örüljetek egymásnka a többi meg majd adja magát.
Engem az vígasztal, hogy már csak 2 nap ezen kívül és jön egy hosszú szabadság:) Elmondani nem tudom mennyire jó lesz. Otthon leszünk leginkább szüleimnél, meg anyósáknál. Az a teljes kikapcsolódás. Séta a Balaton parton, bezsélgetések, és igazi anyukám féle ételek:) Szóval akkor én is kevesebbt leszek, mert nem nagyon van net otthon. VAn csak iszonyat lassú.
Ági mikor mész legközelebb dokihoz? Nődögél a pocakod?
Évi nálad mi a helyzet? hogy vagy?
sziasztok:
zsuzsi
Sziasztok Csajok!
Gina! Nagyon örülök hogy minden rendben, élvezzétek nagyon az együttlétet!!!
Zsuzsi, Örülök hogy jól vagy, és hogy minden okés a babával! Remélem hogy most én jövök aztán Gina!
Ági? Te hogy vagy? Nő már a pocid láthatóan?
Én sokat dolgozom, és nem tudom hogy mi lesz. kb a 7.naptól van fehér folyásom, hol több (9-10 nap jó sok volt) hol kevesebb hol nyúlós hol nem, így nem tudom mi van, de azóta is szúr, feszít a hasam, hol középen hol a jobb oldalt. De nem igazán tudom hogy mikor kéne megjönnie. A pé-mre több 3 lehetőség van hogy mikor volt. Mind a három lehetőség esélyes. Holnap megpróbálok egy tesztet, majd 24-én és 28-án. Ezek a lehetséges napok a pé(k)ből számolva amikor nem kéne megjönnie. Aztán lesz ami lesz.
Ma egy kicsit megint elszomorodtam mert a "barátnőm" akiről már írtam küldött egy e-mailt a 4D-s Kiss Dániel név alatt (gyerek neve)fotókkal. Teljesen meglepett, nem számítottam rá. Főleg hogy a Dániel nevet választották, mert mikor terhes lettem, akkor mondtam neki hogy mi ezt a nevet fogjuk adni a babánknak. CSak sajna menet közben elment. Erre meg mi lesz az ő gyerekük neve??? Naná hogy az! Kicsit kibuktam. Látva a képeket, meg amiket írt és ez a név! Most nagyon elkeseredtem megint hogy nekem mikor lesz? Lesz egyátalán??? Ez nagyon rossz. Már egyátalán nem hiszek benne, hogy most sikerült volna. De a tesztet megcsinálom, bár már nem ér csalódásként a nega teszt mert már megszoktam....
Ha megcsináltam mindenképp írok! És írjatok hogy mi újság? Hogy álltok a Karácsonyi vásárlással?
Puszi Nektek
Évi
Sziasztok!
Évi szerintem ne foglalkozz ezzel az emberrel. Egyszerűen nem érdemli meg. Persze megértem amit érzel, de azt hiszem ez az egyetlen megoldás. NEm tudsz mást csinálni!!! Mondjuk azért én lehet rákérdeznék a névválasztásra, mert ezt én bunkóságnak tartom. MOndjuk vannak akiket ez nem érdekel.
Nekünk Leventénk lesz:))))HOGy hogy állunk a karácsonyi készülődéssel? egész jól. LEgalábbis a vásárlással. MOndjuk a többi meg könnyen megy, mivel nem leszünk itthon, hanem szülőknél leszünk. Így könnyű ám. PErsze ha haza megyünk akkor segíteni fogunk.
Jók legyetek lányok és kitartás nemsokára jön a pihenés:)
psuzi
zsuzsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!