Mitől szurkál a bal oldalam?
Sziasztok!
Oké igyekszem nem izgulni. Talán menni is fog, mert van dolgom bőven most is. De lehet veszek mégegyet az a tuti. Szeritntetek?
puszi
Oké Csajok megnyugszom:) ÉS hagyom a francba a tesztet. Semmi értelme stresszelni rajta mivel nem jött meg azóta sem.
puszi
Így van, nem kell több teszt! Ott a baba!!!! :D:D:D:D:D
De ha veszel és 2 nap múlva csinálod meg akkor erősebb lesz! Szóval nyugi és csak légy boldog! :)
Évi
Az vgayok, bár azt hiszem majd a doki után nyugsz meg igazából. Az meg hétfő, az nincs is olyan messze.
Annyira aranyosak vagytok:)
puszi
Zsuzsi, csak feleslegesen stresszeled magad a tesztekkel. Minegyik tesztnek más az érzékenysége, ezért mutat eltérő eredményt, de mivel mindkettő pozitív, ezért baba van a dologban. Nyugi, minden rendben lesz, csak pozitívan! Tudom, hogy ilyenkor nagyon nehéz és még az első (5.heti) UH sem lesz megnyugtató (mivel ilyenkor még csak a petezsák látszik), de ettől függetlenül Neked fejben kell lejátszanod a meccset, hogy a napjaid ne idegeskedéssel, hanem boldog babavárással teljenek! Hidd el, hogy ha odafigyelsz magadra (nem hajtod túl magad, sok folsavat szedsz + egészséges életmód), már mindent megtettél egy egészséges baba kihordásához!
Évi! Örülök, hogy újra jelentkeztél. A tested jelzései szerint van/volt peteérésed, úgyhogy nyugi! Egészséges, fiatal nő vagy, simán lehet babád! Szorítok, hogy Te legyél a következő kismama!!!
Gina! Neked kitartás a "nehéz napokhoz", bár talán mondanom sem kell, hisz a férjed hazaérkezése valószínűleg minden gondot és fáradalmat eloszlat. :) Annyira jó lenne, ha január elején kiderülne, hogy sikeres volt a karácsonyi időszak. Nagyon szorítok Neked is!
Én teljesen jól vagyok, most már lassan, de biztosan elmúlik ez a gyakori hányinger (épp ideje, mert már a 12. hetet taposom). Pénteken megyek megcsináltatni a tarkóredő mérést és a kombinált teszthez szükséges vérvételt. Úgy érzem, hogy minden rendben lesz - legalábbis egy belső hang ezt súgja... :)
Legyetek jók és vigyázzatok magatokra!
Ági
Sziasztok!
Na ezért jó hogy vgaytok. Tök megnyugodtam, de tényleg. No para, és csak élvezni a helyzetet. HA megyek majd dokihoz bitos izgulni fogok, de anniy talán kell. MAjd akkor elkezdek aggódni ha megjön. De olyan meg úgysem lesz, csak nagyon soká.
Igen Gine de meg már simán kibírod azt a pár napot. Ahoyg mondod fél lábon is:)
Ági Te meg majd szépen lassan elkzeded érezni a kicsiket. Gondolom mivel ketten vannak előbb fogod érezni őket. Tök jó ám. Nálunk is vannak ikrek a családban, szóval nálunk is van esély erre. :)
Évi Nektek meg mindent bele:) Szorítunk.
puszi
Na az nagy poén lenne, ha te is ikreket várnál Zsuzsi, lenne itt olyan babadömping. :))) Nálunk nem voltak ikrek senkinél és most azért igy 3.-ra vaélahogy én nem is szeretnék. Sok lenne a 4 kicsi!!! Főleg egyedül. Haza kéne jönnie a férjemnek! Na jó, nálunk ilyen nem lehet, meg nekünk 3-at is jósoltak, külön-külön mindkettőnknek. 2 lányt és egy fiút. Úgyhogy...
Évi bizony mindent bele, nagyon drukkolok, hogy beelőzz!!!
Ági de jó neked lassan túl leszel az első 12 héten, innetől jó ideig csak élvezned kell az állapotot!
Zsuzsi te meg tényleg nyugodj meg és még rémálmodban se jöjön elő a mensi gondolata se úgy 2 évig most!!!! Na pusz!
:) aranyosak vagytok! Igyekszünk is!! :)
Amúgy nálunk is voltak ikrek a családban és a clostitól meg pláne előfordulhat ikerterhesség. Vicces lenne... Ma csináltam ovu tesztet de negatív lett. Pedig ma van a 14.napom. Ahogy írtam már a 7.nap óta érzem a hasszurkát és folyásom is van. Így lehet hogy tegnap vagy tegnapelőtt volt tüszőrepedésem? És ma azért volt nega a teszt? Még a teszt csík sem jelent meg. Tettem fel egy kérdést de nem nagyon kaptam választ. Szerintetek? Lehet hogy már volt? Szerencsére ha így is van sokat voltunk együtt mostanság. Hát reménykedem!
Ági! Hihetetlen hogy szalad az idő! Még csak most ujjongtunk a pozitív tesztednek, és már 12 hetes vagy! A hasad nő már?
Most meg Zsuzsinak örülhetünk! Ez olyan jó dolog!! :) Ha nem bírom ki akkor 24-én fogok tesztelni (ha látom értelmét) és ha nem jön meg, mert ha most volt pé-m akkor kb 23-24-én kéne nem megjönnie, de megpróbálok majd vele várni még egy kicsit!
Gina! Neked pedig mostmár tényleg nem sok van hátra és újra együtt lesz a család és akkor nektek is mindent bele!!! :)
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!