Mitől szurkál a bal oldalam?
Sziasztok!
Na sikerült beszélnem a dokival, jövő héten hétfőn kell mennem a dokihoz a miss ab miatt azt mondta minél előbb. Szóval 1 hét és talán okosabb leszek. Szerintetek fog látni valami akkor? kb 5 hetes leszek akkor. Tök kíváncsi vagyok.
puszi
zsuzsi
Sziasztok! Szerintem még csak petezsákot fog látni, de a lényeg, hogy ott van! Egy két héttel később már látni fogod. És adoki majd elmondja, hogy mit szedjél, de fő a nyugalom, biztosan nem lesz semmi gond, erre kell gondolni. Most beszéltem uncsitesómmal, akit mondtam, hogy 7 hetes babás, most már 8, ő elevitet szed, már a teherbeesés előt is szedte. És nincs is hányingere, bár lehet , hogy egyébként se lenne.
Én meg szarul vagyok, megteszi utóhatását a 14,8 mm-es mnyh, olyan erősen vérzek és görcsölök, hogy szörnyű, iszonyatos hányingerem van , meg minden bajom, pedig karácsonyi előkészületnek belekezdtem a nagytakarításba, mert dolgozom majd még kari előtti napokban is, szóval hátha nem lesz mindenre időm. De most nagyon gázul vagyok. Remélem most egy 1,5 évig ez lesz az utolsó, mostanában nem kell ilyet éreznem. A férjemmel is most beszéltem , ő nagyon biztos a dolgában, mondta is hogy ne adjam oda uncsitesómnak a babaruhákat, mert a babáink között kb csak 1,5 hónap lesz, lehet még annyi se, akkor meg nekünk is kell. Anyuval kapcsolatos problémát feltettem kérdésnek, majd ha lesz kedvetek, meg időtök olvassátok el, hogy miket válaszoltak, de nagyon kedvesek. Na puszi kismamik ,vigyázzatok magatokra. Évi meg eltűnt megint. :((
Nagyon vágyunk a 3. babára mindketten , el is döntöttük, hogy lesz és most ebben a hónapban már próbálkozunk is, viszont a tündérmesének itt vége.. Mit tehetek ebben az esetben?
Igy szól a kérdésem!!!
Sziasztok!
Én mr olvasgattam. Tényleg aranyosak, és nagyjából mindenki azt mondja hogy ne foglalkozz az anyuddal. szeritem se. Ti vgaytok a lényeg.
puszi
Sziasztok!
Ma reggel megcsináltam a másik otthon lévő tesztet de az csak halvány pozitív lett. Mitől lehet ez? Ugye nincs gond. Bevallom töredlemesen egy kicsit megijedtem hogy lehet hogy mégsincs babánk? Anniyra jó lenn pedig. MOndjuk ezen is előjött a 2. vonal, csak halványabban.
szerinttetek?
puszi
zsuzsi
Szia Zsuzsi!!!!! GRATULÁLOOOOOOK!!!!! JAJ EZ NAGYON JÓ!!!
más tesztet csináltál? Mert ha más fajtát akkor sem gond a halvány pozitív! És ha ugyan az, nem biztos hogy ugyan olyan volt a vizeletedben a hcg mennyisége (többet pisiltél) mint amennyi az előzőnél!
Bocsi h eltűntem, de Bécsben voltunk mi is a keresztszüleimnél, meg eléggé összejött minden. Nem tudom nekem mikor volt pé-m, de remélem nem késtünk le róla. Vagy legalábbis remélem hogy a clostitól volt. Már a z. naptól volt folyásom és éreztem eléggé a hasamat, azaz a petefészkemet, ami a 12-13.napra szinte elmúlt. Ma vagyok a 14.napon. A hőmet nem mérem már. Együtt voltunk a 9. (de nem teljes együttlét, a vége lemaradt...) majd a 11. és 12.napon is. És remélhetőleg ma is a 14-en. Ugye jó lesz így? Csak parázok hogy mi van ha nem repedt meg a tüsző.
Remélem hogy most én leszek a következő és utána Gina!!!! De jó lenne!
Még írok, addig puszi Nektek!
ÉVI
Sziasztok!
Igen a tegnapi Clear blue volt a mai pedig One Step. Tavasszal én sem csináltam másikat, én si tutira vettem. Most is érzem, nemt udom miért csináltam meg. Annyira aranyosak vagytok:) Köszi.
Hajrá Évi én nagyon szorítok Nektek is meg Ginának is. Remélem szépen lassan 4-en leszünk. ÉS remélem minmden rendben lesz.
puszi
Sziasztok! Évi de örülök, hogy végre itt vagy! Szerintem nagyon jól csináljátok, legyetek együtt amikor csak tudtok, meg persze kedvetek is van hozzá. Remélem én is, hogy most nektek sikerül, aztán meg nekünk. Mivel most előbb megjött nekem is, vagyis a 28. napra igy azon gondolkoztam, hogy még mielőtt visszamegy a férjem már tudni fogjuk. Január 9-én megy vissza. Előtte már kiderül.
Én meg teljesen el vagyok rettenve, van itt egy 15 éves lány aki terhes, nem is ez a gondom, hanem valami beteg barom belinkelt egy abortuszt premier pláne, hogy hogy zajlik, rányomtam, mert nem tudtam hogy gondolják, de majdnem elhánytam magam. Nem is tudtam végignézni, mondjuk nem csoda. Ha arra jártok , olvasgattok, eszetekbe ne jusson rákattintani.
Szerintem Zsuzsi a clearblue nagyon megbízható, de a one step is halványan poz. úgyhogy nyugi, nyugi!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!