Mitől szurkál a bal oldalam?
Sziasztok!
Évi szerintem ne izgulj, a gyógyszer tuti segít abban hogy minden oké legyen. Szerintem legyetek együtt amikor lehet és akkor tuti sikerül.
Én meg vgayok várom a hétvégét, mert elég zsúfoltak a napjaim mostanában. MEg aztán a karácsonyt is. Gondolom Gina de meg már a hétfőt várod iszonyatosan:)
Na jók legyetek.
puszi
zsuzsi
Sziasztok! Úgy látom, hogy most mindannyian fel vagytok pörögve és izgultok valamiért. :) Nyugi, az élet szép, minden jön a maga idejében, nem kell kapkodni és idegeskedni!
Zsuzsi, Te tényleg lassíts és kíméld magad!Én is azóta vagyok a "lassúság" és a nyugalom mintaképe, amióta kiderült, hogy terhes vagyok. Azóta nem érdekel, ha az orrom előtt megy el a busz (jön majd a következő), nem sietek sehova és nem zavar semmi, ami régebben idegesített volna. Te is tégy így!
Évi! A kiskatonák akár 48-72 órát képesek várni az érett petére, úgyhogy ne izgulj, kitartóak ők!
Gina! Te se vidd túlzásba a készülődést a két lányzó mellett, mert mire a férjed hazaér, Te hulla leszel. Tényleg Te mész ki elé autóval Grazba? A lányaitokkal addig mi lesz?
Én holnap délelőtt megyek genetikai uh-ra és a kombinált teszthez szükséges vérvételre. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az uh-n, már megint biztosan sokat fejlődtek...
Üdv:
Ági
Sziasztok!
Nem prögök nyugi:) Én úgy szoktam mondani, hogy bevettem a leszarom tablettát, ami kb azt jelenti amit Te is mondtál. És türelmesen várok. Néha azért gondolkozom hogy mi lesz majd hétfőn de pikk pakk itt lesz szóval ez sem olyan veszéels. Egyébként szerintem tök igazad van.
Sziasztok
zsuzsi
Sziasztok! Örülök, hogy mindketten ilyen jól fogjátok fel a dolgokat, ebben az állapotban mindenképpen fő a nyugalom! Ilyenkor a babáknál fontosabb dolog nincs. Biztos sokat fejlődtek az ikrek, de jó lesz neked! Bárcsak már én tartanék itt, nade nem siettetem az időt!Zsuzsi neked is a lényeg, hogy van baba, ez biztos és az is hogy minden oké van vele. Egyébként van már valami tüneted is? Hányinger, szédülés, ilyesmi?
Évi bizony igy van, ne idegeskedj, biztosan nektek is sikerül, ezt meg én érzem! 24-ére nem várod? Akkor még van idő izgulni, mikor csinálsz tesztet? Csak aznap?
Én megyek a férjemért grazba, a lányokkal és anyummal, mindig én megyek, imádok vezetni,meg a lányok se hagynáék ki, hogy száll le apa gépe. Amikor jön , az tök jó, viszont mikor megy el? Na erről inkább nem! És már csak pár nap! Pont most lettem beteg, valami influenza szerűség lappang bennem, lázas vagyok, végtagjaim fájnak, aztán holnap meg megyek dolgozni, meg szombaton, vasárnapot meg végigtakarítom, vasalok, ilyesmi, úgyhogy biztos fáradt leszek, de utána kipihenjük magunkat együtt! Na puszi csajok!
Sziasztok!
Hogy van e tünetem? egy kicsit morog a pocim. Majdnem egész nap. reggel a legintenzívebb. Azt nem mondanám hogy hányingerem van. Ezen kívül semmi. Talán egy kicsit fáradékonyabb vagyok mint szoktam.Azt hiszem ennek örülnöm kellene:) Nagyon várom a hétfőt.:)
Azért Gina ne szakadj meg tessék vigyázni magadra. Főleg ha beteg vagy. NEm biztos hogy dolgoznod kellene.
puszi
zsuzsi
Gina, szerintem egy kicsit lazíts, mert ha most betegen is túlhajtod magad, csak rosszabb lesz, végül még a férjed az ápolásoddal fogja eltölteni az otthonlétét! :) Szerintem igyál sok teát mézzel, feküdj le amint tudsz és öltözz melegen! Okosabbat nem tudok erre mondani! :)
Zsuzsi, biztosan minden rendben lesz, a hétfő meg már mindjárt itt van.
Én ma déleklőtt voltam uh-n és vérvételen (kombinált teszt). A gyerkőcök nagyot nőttek múlt hét óta. A CRL-jük: 67 és 74 mm, ami valamivel nagyobb az átlagnál, így a szülés várható idejét is előbbre hozták 2 nappal (ez azért vicces, mert az ikrek általában 2-3 héttel korában jönnek világra). A nyakiredő is teljesen normális mindkettejüknél (1,6 és 2,1), így tényleg elmondható, hogy egészségesen fejlődnek. Ja! A uh-s doki közölte, hogy az egyik fiú, a másik lány. :)
Jó hétvégét Nektek!
Ági
Sziasztok!
Ági tök jó híreket írtál:) teljesen belelkesedtem tőle:) Úgy érzem minden rendben lesz most:) Viszont a kínai kaját nagyon nem szereti a kiskölyök:) olyan szarul lettem ebéd után hogy csak na.
Mindenkinek jó hétvégét.
sziasztok!
zsuzsi
Zsuzsi! Tényleg ne izgulj, nálad is most minden simán megy majd!
Egyébként ez a kínai kaja kérdés érdekes: én az első pár hétben éltem-haltam a kínai kajáért, most meg rá sa tudok nézni... :)
Üdv:
Ági
Sziasztok!
Krisz annyit mondott hogy persze hogy nem szereti, hisz félig az övé a kiskölyök:) Tök úgy érzem hogy kissrác lesz:)
Holnap megyek dokihoz, és remélem mindent rendben talál. De legaláb azt megerősíti hogy igen baba van.
Te meg hogy hogy net előtt? nem dolgozol ugye?
puszi
zsuzsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!