Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől szurkál a bal oldalam?

Mitől szurkál a bal oldalam?

Figyelt kérdés
Vasárnap kellene nem megjönnie. Ilyen szurkát még sosem érzetem. Mitől lehet ez? Én nem érzem hogy lenne pocaklakó sajnos.
2008. dec. 5. 17:50
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/198 anonim ***** válasza:

Az igazság az, hogy még nem készítettünk rólam képet. :( A babákról meg legutóbb is olyan uh képek születtek, amin szinte csak mi tudjuk, hogy mi látszik, mert annyira mozogtak, hogy nem lehetett őket "lefényképezni"...

A nevemet jól tudod, biztosan megtalálsz és majd rövidesen teszek fel képeket. :)

Üdv:

Ági

2009. jan. 13. 13:34
 122/198 anonim ***** válasza:

Még annyit, hogy ma már annyira uh gépek vannak, hogy elég korán képesek megmondani a baba nemét (persze ha hajlandó megmutatni). Így lehetett, hogy mi is már a 11.héten megtudtuk, hogy az egyik tutira fiú, majd a tarkóredő méréskor (12. hét) az uh-s doki közölte mindkét baba nemét. Szóval már csak pár hét és nagy valószínűséggel mindketten tudni fogjátok, hogy a megérzésetek valós-e! :)

Ági

2009. jan. 13. 14:00
 123/198 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Az s lehet hogy a 12. heti uh-n kideürl hogy fiú- e vagy lány? tök jó lenne. MA reggel kértem időpontot és mivel délutánmegyünk, bejöhet majd Krisz is:) Tök jó. Reméelm aktív lesz a kicsi:)

Engem Bankó Zsuzsánka hívnak:) De ez nem fer ám hogy mi meg nem látunk téged:)))))

na jók legyetek megyek vissza morogni.

puszi

zsuzsi

2009. jan. 13. 14:33
 124/198 anonim ***** válasza:
Ja én elfelejtettem írni , hogy Bogár Virgínia néven találsz meg. Puszi!
2009. jan. 13. 15:35
 125/198 anonim ***** válasza:

Nálunk a fiú azért derült ki már a 11. héten, mert mindig széles terpeszben "mutogatja magát", így a "nemessebbik szerve" teljesen jól kivehető. A lányzó általában zárt lábakkal pózol, eddig egyszer volt csak hajlandó terpeszt produkálni. Viszont minden uh alkalmával illegeti-billegeti magát, ezért a dokim meg is jegyezte, hogy "tipikus nő" :)

Mivel a tarkóredő mérését nagyon profi uh géppel csinálják, ezért nagy az esélye, hogy látható lesz a baba neme!

Ági

2009. jan. 13. 16:09
 126/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Úgy tűnik mégsem volt ovum, mert ma meg csak 36.3 volt a hőm. Ez nagyon alacsony! Nem értem. :( Van ötletetek? Teganp voltunk együtt, hátha, de hát így...

Most megyek dolgozni, bentről nem tudok írni, majd este ha hazaértem!

Puszi. Évi

2009. jan. 14. 06:44
 127/198 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

NEm lehet merül a hőmérő? ez nagyon nagy ingázás. főleg úgy hogy előtte se nagyon volt enniyre lent. Szóval én nem tudok igazából hozzászólni bocs.

Én aludtam egy akkorát hogy csak na:) most jól vgayok. Kíváncsian várom mi lesz a beígért időjárásból. Remélem semmi.

Szép napot mindenkinek, vigyázzatok magatokra.

puszi

zsuzsi

2009. jan. 14. 07:39
 128/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Évi ezt sajnos én se értem, várj egy pár napot, mérd és értékeltesd ki megint. Nem akarok hülyeségeket írni, sajnos nem tudom, hogy mitől lehet. Lehet, hogy volt pé, de nem repedt meg a tüsző mégse? Nem tudom. Nade ne keseredj el, még bármi is lehet. Lehet, hogy jobban járnál a nem is hőmérőznél, mert csak stresszeled vele magad. Én se hőmérőztem mikor összejött.Meg úgy emlékszem Ági se. Szerintem te is hagyd. És tényleg igaza van Zsuzsinak , lehet, hogy merül a hőmérő.

Mindenkinek szép napot!

2009. jan. 14. 08:49
 129/198 anonim ***** válasza:

Szia Évi! A hőddel kapcsolatban én sem tudok bizotsat mondani. Azt tudom, hogy egy-egy nap előfordulhat nagyobb hőingadozás - ezt a szervezet fáradtsága, alvatlanság, stressz stb. okozhatja, de nem biztos, hogy Nálad pont ez volt az oka. Én a helyedben a ciklus végéig még mérném a hőmet, utána pedig az utolsó 3 hónap eredményét megmutatnám egy hozzáértő dokinak. Nekem ez vált be. Dokit váltottam és az új nőgyógyászom kiolvasott belőle minden fontos adatot. Ez azért is volt jó, mert önbizalmilag már nagyon a béka feneke alatt voltam és ezzel tisztáztam minden bizonytalanságot.

Sajnos jobb ötletem nincs! Szorítok, hogy minden rendben legyen a továbbiakban!

Ági

2009. jan. 14. 15:22
 130/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Hát nem tudom hogy mi lehetett, higanyossal mérem. Lehet hogy a magas nem volt valós mert azt 10 után mértem mert addig aludtam és este ittunk (buli volt), de ma meg korán kellett felkelni így megint 6-kor mértem. Holnap és holnap után ismét ilyenkor kelek, lehet hogy ma van pé?? Jó lenne, a múlt hónapban én sem mértem, most is csak azért mert kíváncsi voltam hogy a closti mentes hónapban a barátcserje szedésével van-e tüszőrepi... De hát ez van. Ha akar majd jön hozzám is a gólya. De jó lenne már a babavárásról beszélni és csatlakozni hozzátok... :(

Jóccakát!

Évi

2009. jan. 14. 20:50
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!