Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől szurkál a bal oldalam?

Mitől szurkál a bal oldalam?

Figyelt kérdés
Vasárnap kellene nem megjönnie. Ilyen szurkát még sosem érzetem. Mitől lehet ez? Én nem érzem hogy lenne pocaklakó sajnos.
2008. dec. 5. 17:50
 151/198 anonim ***** válasza:
Köszi a választ! Aranyos vagy! Hát úgy legyen! :) És előre is boldog névnapot, remélem hogy jó hírt tudok majd írni.
2009. jan. 24. 14:00
 152/198 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Igen Évi ez nagyon bíztató. hajrá hajrá:) aztán várjuk a pozitív híreket:)

MI megvagyunk. Iszonyatosan várom a szerdát. Anniyra jó lenne látni hogy ver a kicsi szíve. Tavasszal ilyenkor volt a műtét.Tudom csak pozitívan, de most egy kicst nehezen megy. Szerencsére a férjem nagyon pozitív, és sokat segít. És már nincs messze a szerda.

Szép hetet mindenkinek.

puszi

zsuzsi

2009. jan. 26. 11:23
 153/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Évi mizújs, hogy alakulsz? Már csak pár nap és megtudod , hogy mi újság!

Zsuzsi szerdán majd feltétlenül írd meg, hogy mi volt. Ági és a pocilakók?

Nálunk minden oké, a héten sok dolgom van, hétfőn kezdem a munkát. Kicsit fura lesz igy 5 év után. :( Dehát ez az élet rendje és a mai világban örülhetünk, hogy van munkánk, ráadásul 8-16-ig, mert különben a gyerekeket nem tudnám megoldani. Még nem tudom ,hogy a picurt beveszik e a bölcsibe, de ha nem , akkor anyuval megoldjuk, még szerencse , hogy ő most nem dolgozik. Majd írjatok, puszi mindenkinek! Gina

2009. jan. 26. 12:54
 154/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok, a helyzet nálam változatlan, illetve annyi hogy tegnap 37.1-ről 36-95-re "esett" a hőm (még mindíg jóval a coverline fölött) és mára megint 37.1 volt. Talán beágyazódás? Nem tudom, de már nem akarok bemagyarázni semmit, a hétvégén vagy utána pár nappal kiderül mi is a helyzet!

Gina, milyen a meló?

Többiek hogy vannak?

Évi

2009. jan. 26. 14:50
 155/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nálam a helyzet változatlan: gyerkőcök minden nap bejeletkeznek egy kis rugdosással,úgyhogy tudom, hogy jól vannak, én meg ettől vagyok jól. :)

Pénteken megyek majd genetiaki uh-ra - már nagyon várom...

Gina, kitartás a munkahelyen, bár szerintem ezt élvezni fogod!

Zsuzsi, a vizsgálat ideje gyorsan eljön és tényleg légy pozitív, ahogy a párod is az!

Évi, nekem volt anno nagyon hőingadozásom is a luterális szakaszban, amire a doki azt mondta, hogy teljesen normális, vagyis belefér. Szorítok!

Szép napot,

Ági

2009. jan. 26. 15:59
 156/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Reggel feljebb ment a hőm 1 tizedet, és enyhe rózsaszínes folyásom volt reggel. Ilyen még soha nem volt, nem tudom hova tenni. Írtam is ki egy kérdést ezzel kapcsolatban. Szerintetek? Hisz a menzimig még van legalább 5 nap! Nem értem, ilyen még nem volt, hogy reggel ilyen legyen a wcpapíron! Szerintetek mi lehet? Beágyazódás? Vagy más?

Szép napot, Évi

2009. jan. 27. 08:31
 157/198 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Igne simán lehet beágyazódás is. Van egy munkatársam akinem inszeminációja volt, és teljesen összezuhanva jött hogy neki is ilyen volt. Rá nem egész 1 hétre pozitívat tesztelt, azóta 14-15 hetes babás. Szóval akár bíztató is lehet. De azt szokták mondani hogy ebből sajnos még akármi is lehet. De szerintem a hőd is bíztató. Szóval hajrá hajrá!

Én angyon várom aholnapot, szinte csak ez jár a fejemben. Próbálok dolgozni, lekötni magam de most elég nehéz.

Vigyázzatok magatokra.

puszi

zsuzsi

2009. jan. 27. 10:05
 158/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Évi nekem most mikor terhes lettem volt ilyen babarózsaszín folyásom a nem várt előtt egy nappal, még mondtam is a férjemnek, hogy na ez már tuti , hogy mensi lesz, nem sikerült. Aztán 2 nappal később poz. lett a teszt. Szerintem ez jó jel, főleg, ha nem volt még ilyen soha. De tényleg ne éld bele még magad , inkább várd a mensit és csalódj kellemeset!!! A hőd is jó!!! :))) Nagyon drukkolok, tiszta szívemből azt kívánom, hogy baba legyen, nagyon megérdemled már!

Zsuzsi ez természetes, hogy izgalomban vagy, el is hiszem , ez az gyik legjobb része a terhességnek, mikor látod a babidat. Én is úgy imádtam dokihoz menni, még akkor is ha tudtam , hogy nem lesz uh, csak a pici szívét hallhatom. Majd írj , hogy mi volt.

Ági mizu, nő a pocak? Gondolom már csak a kismama nacikba férsz bele. Majd írjatok!

2009. jan. 27. 22:42
 159/198 anonim ***** válasza:

Köszönöm csajok a bíztatást, persze nem élem bele magam, hisz már sokszor csalódtam így most csak reménykedek és bízok abban hogy nem jön meg. Vasárnap megpróbálok egy tesztet, hátha mutat már valamit. Márha persze sikerült.

Zsuzsi, mindenképp írj hogy mi volt, várjuk az élménybeszámolót!

Ági hogy vagytok?

Gina! Milyen a meló? Hogy tetszik?

Puszi

Évi

2009. jan. 28. 06:40
 160/198 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Az természetes hogy írok este. 5--re megyünk, szóval később leszek gép köezelben. De nagyon izgulok. NEm is nagyon aludtam. De fura mert úgy érzem minden oké lesz.

KÖszi a szorítást.

puszi

2009. jan. 28. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!