Mitől szurkál a bal oldalam?
Sziasztok! Miújság kismamik? Zsuzsi neked is már nagyon megy az idő!!!! 76 mm? Szép nagy! Ági neked meg már mekkora pocakod lehet... Évi mi volt ma a dokidnál?
Én is ma voltam, azt mondta, hogy minden a legnagyob rendben, szerencsés vagyok, hogy már túl vagyok egy mensin is, akár hamarosan próbálkozhatnánk is, persze nem fogunk. Egyelőre legalábis nem. Dolgozgatok én is rendesen, most egy pár évemet szerintem ez fogja kitölteni,aztán majd meglátjuk. Soha nem tudhatjuk mit hoz a jövő. Picurka kezdi a bölcsit március 2-án, ez most egy nagy izgalom,remélem tetszeni fog neki. Ennyi időm volt csajszik,majd jelentkezzetek! Minden jót mindenkinek!
Sziasztok!
Örülök Gina hogy minden rendben? Akkor irány a bölcsi. Biztos jó lesz.
Évi mesélj mit mondott a doki tök kíváncsi vgayok én is.
Nálunk minden oké talán, ma megyek védőnőhöz, aztán majd hétfőn doki. Igen rohan az idő, szépen lassan betöltöm a 15. hetet is. Anniyra jó. Tök belelkesedtem. Egy csomó bababoltos oldalt megnéztem, próbálok okosabb lenni hogy miből mit és hol érdemes venni. Hát azért azt hsizem nehéz de izgalmas lesz.
Na jók legyetek csajok.
puszi
Sziasztok!
Tényleg nagyon jó hallani hogy jól van mindenki. Én tegnap voltam dokinál, 6 hetes és 2 naposan, 6mm-es volt a pici és már dobogott a szíve!! Elmondhatatlan élmény volt, alíg bírtam a könnyeimmel, majdnem elsírtam magam. Jó volt látni. Olyan hihetetlen! És tényleg akkor fogant mint a méret szerinti mérete! :) Mikor végeztünk, azonnal hívtam a férjemet, és meséltem Neki, annyira örült, Ő is majdnem elpityeregte magát. Aztán hazamentem, és mikor Ő is hazaért egy szál szép rózsát hozott nekem. :) Annyira édi volt!!! Csak azt sajnálom hogy képet a nagy izgalomban elfelejtettem kérni. Legközelebb 10 hetesen kell visszamennem. A dokim kiírt táppénzre (veszélyeztetettnek) amivel voltam a háziorvosnál is. Amúgy is a munkám elég stresszes és 12 órát dolgozni nem bírok.
A kép miatt arra gondoltam hogy jövöhéten elmegyek ide az sztk-ba a dokihoz, és majd ott kérek időpontot az uh-n. Csak azt nem tudom hogy a dokim adott vérvételre beutalót de igazolást nem kaptam amivel a védőnőhöz kell mennem. Egy papírt kaptam a táppénzre vételhez, egyet a laborba vérvételre, és egy üzemorvosi ellátásról papírt ahol leírja hogy az emlők rendben, csinált rákszűrést. De sehol nincs hogy terhes vagyok. Elég lesz a 10. héten elmenni a védőnőhöz?
Majd írjatok ha tudtok mert én még tapasztalatlan vagyok :)
Évi
Sziasztok!
Én majdnem 11 hetes voltam amikor elmentem ksikönyvért, szóval szerintem belefér. Ezen ne izgulj. A kicsi meg szépen fog fejlődni:) ÉS pihenj sokat.
puszi
zsuzsi
Sziasztok! Még kb. 1 hét és talán már végre lesz otthoni internetünk. Már alig várom...
Gina! Nagyon örülök, hogy rendben vagy! A picur első napjai nem biztos, hogy zökkenőmentesek lesznek az új hely miatt, de ezen általában gyorsan túl teszik magukat és megszeretik, hogy társaságban vannak.
Zsuzsi! Jó hallani, hogy Veled/Veletek is minden oké. Egyelőre még vigyázz, hogy ne kapd el az influenzát, bár most már a baba elég védett lesz. :) Voltál már kombinált teszten?
Évi! Gratulálok a babához, ez csodálatos, hogy Nálad is minden rendben van! Pihenj jó sokat, mert most erre van szüksége a szervezetednek.
A dokid szerintem azért nem írt még papírt ajánlást a védőnőnek, mert a 6. hét erre még korai. Tudom, hogy rosszul hangzik, de ezzel várni szoktak a 8-10. hétig, mert addig még bármi történhet. Vagyis ha a 10. heti vizsgálaton minden rendben lesz, akkor már biztosan védőnőhöz fog küldeni. Egyébként az a lényeg, hogy a 12. hétig egyszer menj el hozzá, mert ő adja ki a kiskönyvet. Ezen az oldalon már több esetben is olvastam, hogy akit a doki korán küldött, azt a védőnő "zavarta el", mondván jöjjön vissza a 10. hét után, addig nem foglalkozik vele. Szóval bőven időben leszel még így is! Addig is vigyázz magatokra!
Én teljesen jól vagyok, szerencsére nincs semmi extra panaszom, ami meg van, az a nagy has miatt jelentkezik (nehéz és fárasztó a hajolgatás, keveset tudok mozogni stb.). Két hete egy kismama 36 hetesnek gondolt a pocakom mérete alapján, pedig akkor még csak 21 hetes voltam. Ráadásul a hasam most indult igazán növekedésnek, mivel a babák már heti 80-100 g-ot nőnek. Egyelőre ennek csak a jó oldalát élvezem: szinte minden egyes mozdulatukat érzem. :) Gonolom lassan majd eljön az az idő, amikor megjelennek a "problémák és panaszok" is...
Szép hétvégét,
Ági
Sziasztok Lányok!
Hű de nagyon eltünt mindenki. MI újság veletek? Milyen otthon az élet? pocakok alakulnak? Gina milyen a munka? lányok hogy bírják nélküled?
Nálunk minden oké, az integrált teszt negatív lett:) Na jók legyetek.
puszi
zsuzsi
Sziasztok! Tényleg nagyon eltűnt mindenki... :(
Pedig most lett otthoni internetem, tehát már nem akadály a levelezés!
Zsuzsi, nagyon örülök, hogy Veletek minden oké és a baba egészségesen fejlődik. Kiderült már, hogy milyen nemű?
Én tegnap voltam dokinál és nálunk is minden rendben van. A kisfiú 8 nappal, a kislány pedig 4 nappal nagyobb a vártnál, úgyhogy egy rossz szavam se lehet rájuk e téren. :) Viszon már annyi helyet követelnek maguknak, hogy a belső szerveim nyomódnak. Ennek köszönhetően naponta többször erős hányingerem van (még éjszaka is), ráadásul nem tudok háton feküdni, oldalfekvéskor meg hol az egyik, hol a másik reklamál (vagyis jó nagyot belém rúg). Emiatt nem tudom magam rendesen kialudni, így szinte állandóan hulla fáradt vagyok. A szülésig pedig még 3 hónap van...
Évi, nálad hogy alakul a terhesség? Minden rendben?
Gina, ugye nem csak munkával telnek a napjaid? Jól vagy?
Jelentkezzetek, mert érdekel, hogy kinek hogy alakulnak a napjai!
Üdv,
Ági
Sziasztok.
Nagyon szupi hírek vannak Nálatok hogy mindenki rendben van és egészséges!
Én 6 hetesen voltam dokinál és már dobogott a szíve, de ezt írtam. Most 8 hetes és 4 napos vagyok, és márc 17-én azaz 10 hetesen megyek újra. Nagyon lassan telik az idő. De amíg néha van émelygés és a cicim is fáj néha, így gondolom minden rendben van. Meg ezt is érzem. De már nagyon várom a dokit! Szerencsére nem panaszkodhatom mert nem hánytam még, és nem elviselhetetlen az émelygés és a cicifájás, csak a nagy mennyiségű puffadás kellemetlen, meg hogy jó ha 3 naponta elmegyek wc-re. De pisilni sokat pisilek. Meg jó itthon lenni. Tanulgatok lassan az államvizsgára.
Ha voltam majd a dokinál mindenképp írok.
Zsuzsi, tudod már a baba nemét?
Gina? Mi újság van veletek?
Puszi: Évi
Sziasztok!
Jó hogy alőkerültetek:)
Nem, még nem tudjuk hogy mi lesz, csak a megérzés az változatlan. Ugye a 12 hetes mondta a doki hjogy talán fiú, de nem biztos.
Én még dolgozom, jól bírom egyelőre, bár néha nagyon elegem van. Na mindegy.
Évi mikor lesz az államvizsga? Gondolom ilyen szempontból meg tuti hogy otthon vagy. Ügyesek voltatok:)
Ági csak így tovább. Szóval még ők sem tudták eldönteni ki az Úr a háznál:)
puszi
zsuzsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!