Mitől szurkál a bal oldalam?
Ma reggel meg 36.6 volt. Lehet hogy nem is most lesz pé-m hanem a ciklus 20. napja körül, hisz clostival is 36 napra jött meg. Csak már kezdtem örülni... Most így néz ki:
Na este jövök, most megyek dolgozni!
Szép napot!
Évi
Sziasztok Lányok!
Na mi újság? Évi hogy alakul a hőd?
Én tegnap elég ramatyul voltam, gyakorlatilag egész nap morgott a hasam. NEm volt jó. HA minden igza, szerdán megyek majd védőnőhöz:) De még beszélnem kell vele, mert tegnap nem volt nála a notesza:)
Hát nálam kb enniy. Meg az hogy PÉNTEK van:)))) és megyünk haza szüleimhez. séálás a Balatonon, pihenés. Jó lesz nagyon.
puszi
zsuzsi
Sziasztok! Nálam a helyzet változatlan, mindhárman jól vagyunk. Ma reggel voltam védőnőnél és többek között meghallgattuk a szívhangjukat. Nagyon nagy élmény volt. Azt is megtudtam, hogy a 18 hét alatt eddig csak másfél kilót híztam. :)
Évi, majd írd meg, hogy jelenleg hogy áll a hőd! Egyébként könnyen előfordulhat, hogy a görbe alakulásában nagy befolyása volt a kevesebb pihenésnek is!
Jó hétvégét!
Ági
Úr isten!!! Nagyon sajnálom Gina!!!! Tudom min mész keresztül. De jó hogy ilyen erős vagy. Biztos meg volt a maga oka, hogy miért nem maradt. Ezt elég nehéz feldolgozni. Nem is tudom mit mondjak, csak annyit hogy kitartás.
A hőm most 36.6 2 napja, szerintem még nem volt pé-m. Február elején/közepén kiderül hogy sikerült-e vagy sem.
Jó hétvégét Nektek!
Évi
Sziasztok!
Sajnálom Gina, de fel a fejjel, és csak pozitívan. Máshogy nem szabad.
Azért remélem nem vesztünk el szem elől:) Én sok okosat kaptam tőled.
Én viszonylag jól vgayok, bár mostanában délutánonként eléég motyorog a pocak. na mindegy.
Jók legyetek.
puszi
zsuzsi
Sziasztok! Mindenképpen veletek maradok! Azért tudok már érdemben hozzászólni a dolgokhoz, volt két terhességem, ami szépen végződött, úgy ahogy kell. Ezen hamar túljutottam, nagyon kicsi volt még, nem fogok a két kislányom rovására egy megvastagodott méhnyálkahártyát siratni. 5 hetes volt, még petezsák se. Azt hiszem nem volt itt az ideje , nem is voltam felkészülve rá és a nagy örömben benne volt a félelem is, hogy mégse kellett volna. Meggondolatlan dolog volt tőlünk , de legalább igy tanultam belőle. Mert ha nem sikerül, próbálkozunk tovább, pedig most úgy érzem nem jönne jókor. Ha nem sikerül, el lettem volna keseredve, de sikerült, elsőre, tehát az esélyem megvan még, hogy babás legyek és tudom, hogy majd akkor fog jönni, mikor tényleg itt lesz köztünk a helye. Kaptam egy kedves barátnőmtől egy nagyon szép idézetet, megosztom veletek: " Minden kisbaba egy új lélek születése. A vetélések azért történnek, mert azon lelkeknek már csak ennyi tanulásra volt szükségük ahhoz, hogy elérjék az örök boldogságot. Ez a szülőknek nagyon fáj, de gondolj arra, hogy ő már jó helyen van és Te adhattad meg neki az esélyt, hogy ezt elérje." Valaki hisz ebben, valaki nem.Én ezt igy fogom fel, erős vagyok, napról napra jobban, nem kérdezgetem, hogy miért. Tudom, hogy most nem volt alkalmas. Ennyi. És még hálát adhatok a Jóistennek, hogy nem görcsöltem egyáltalán, mégcsak erős menstruációnak se mondhatnám. Remélem hamarosan rendbe jön a szervezetem és majd jön, ha már minden úgy lesz, ahogy lennie kell. Most egész más dolgoknak kell fontosnak lennie. Nekem ez jó lecke volt. Hülyén hangzik , de igy van.
Nagyon örülök, hogy nálatok minden oké. Zsuzsi te is lassan átléped az első trimesztert, tök jó lesz! Onnantól tényleg már csak élvezni lehet! Évi nektek is nagyon szorítok továbbra is, remélem sikerült eben a ciklusban! Ági neked meg már mozognak, nagy a pocid, igazi kismama vagy, a legszebb időszakában a terhességnek. Élvezzétek minden pillanatát és ne siettessetek semmit, mert ilyenkor minden perc egy csoda. És nagyon hamar elmegy. Mintha most vártam volna az elsőt, aztán már 4,5 éve. Meg a második is már kettő. Nagyon megy az idő! Puszi nektek!
Gina, én is nagyon sajnálom a történteket. Mivel nem hiszek a véletlenekben, ezért biztos vagyok benne, hogy ennek így kellett lennie. Persze sokszor nehéz ezt elfogadni, mert az ember mindenre pontos, magyarázható választ vár, de gyakran csak évekkel később "világosodunk meg", hogy mi miért is történt. Nem akarom túlragozni a dolgot: tényleg nagyon sajnálom, de fel a fejjel, lesz még babátok (ebben biztos vagyok)!
Évi! A dokid előzőleg mondott valamit a hőgörbédre? Én nem nagyon igazodok ki rajta, ezért sajna nem is tudok érdemben segíteni...
Zsuzsi! Te továbbra is vigyázz magadra és persze a babára! Biztosan szépen fejlődik, így nem lesz semmi gond!
Én az utóbbi napokban (főleg a munkanapokon) elég ramatyul voltam: fájt a hasam alja, estére keményedett (pedig szedek Magne B6-ot), néha éreztem a méhszájamnál is fájdalmat stb. Nem tudom, hogy ez amiatt lenne, mert a testem így jelez, hogy ez túl sok számára (hétvégén nem voltak ilyen tüneteim), vagy valami más lehet a probléma. Holnap megyek a dokimhoz, akkor majd rákérdezek és alaposan megvizsgáltatom magam.
Egyébként a babákkal bizotsan nincs gond, mert naponta többször is "bejelentkeznek". :)
Üdv,
Ági
Sziasztok!
HOgy vagytok lányok? meséljetek valami jót:)
Én ma megyek védőnőhöz, mókás lesz azt hiszem. Egy tök aranyos leányzó, mondjuk az fura hogy fiatalabb nálam:) NA mindgey. Ági neked milyenek a tapasztalataid?
Évi mi újság? Gina hogy vagy? mikor kezdesz dolgozni? mikor lesz 2 éves a leányzó?
puszi
zsuzsi
Sziasztok!
Zsuzsi, mesélj, milyen volt a védőnőnél! Mit csinált? Miket kérdezett? Szimpi?
Hát nekem egyre jobban alakul a hőm, és úgy vélem hogy volt tüszőrepi (kopp-kopp-kopp)...jaj de rossz még mindíg itt tartani!...és talán jókor is voltunk együtt. Bár a ciklus.hu szerintem egy-két nappal előbbre húzta be a pé-t, legalábbis remélem, mert szerintem a 19-20-ik napomon kellett lennie. Meg amúgy is az előző hónap 35 napos volt, így ez reális. Szerintetek?
Jó tudom hogy nem "értetek hozzá" de azért valamit csak-csak...:) Jövöhéten megyek nőgyógyászhoz, alkalmassági miatt, ha sikerült volna még úgyse látja, de esetleg megkérem hogy nézze már meg a nyálkahártyám vastagságát. Meg kérek egy hcg-s vérvételre papírt mert a tesztekből már elegem van, és annak 1-2 napon belül meglesz az eredménye és biztosabb mint a teszt. Persze márha sikerült, de ez úgyis kiderül 2 hét múlva.
Ági hogy vannak a picik?
Gina hogy vagy?
Puszi, Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!