Ki nem várja augusztus közepére?
Szerdára, 14-ére nem várom.
Mikorra nem várjátok és mikorra tervezitek a tesztelést? ☺️
29N
139-es vagyok
Clearblue csináltam. Azóta sem jött meg. Mindig totál pontosan megjött,de ha mégsem akkor 1 nappal elötte,de késni nem szokott soha. Ezért is nem értem. Ez az első próbálkozós hónapunk, és fura ,hogy pont most késne más miatt..
Annyira nem dolgoztam fel a 2 csíkot, hogy ma reggel ellőttem egy x-epilt, ez szegény június óta várja sorsát és most sikerült meggyőznie 🥰
Utolsó!
Nekem a legelső próbálkozós hónapban késett a havim...nyaralás alatt kellett volna megjönnie, de nem jött, majd hazaértünk, csináltam egy tesztet délután, ami negatív lett és másnap reggel megérkezett a havim. A 27-32 napos ciklusból akkor az egy 35 napos ciklus lett...sajnos tud ilyet produkálni a női szervezet 🙄😔
De amíg nem jön meg, van remény! 🍀
Reggelre elkezdtem barnázni, hasam is fáj
Újabb elcseszett hónap...
K.
Nekem is megjött rendesen ma hajnalban, 2 nappal hamarabb mint amúgy “kellett volna”. Pedig sosem jött meg hamarabb.🤷🏻♀️ Mindegy, majd jön a baba ha akar, nem siettetem. 🙂
Aki még nemvárt előtt van drukkolok nektek! 😊🍀
Puszi, “A”. 😗
Kitartás Nektek, akiknek megjött 😔😘
Megy a drukk utolsó!!! 🍀 és akinek még hátra van a "nemvárt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!