Ki nem várja augusztus közepére?
Szerdára, 14-ére nem várom.
Mikorra nem várjátok és mikorra tervezitek a tesztelést? ☺️
29N
Mensis görcs elkezdődött nálam, sztem buktam megint..
K.
Sziasztok! Kivel mi a helyzet?
Én ma felriadtam, hogy úr isten, terhes vagyok, azóta sem múlik az érzés, pedig az álmaimnak semmi köze nem volt babához. Remélem jól érzem 😁😁
Tesztek sajnos még negatívak, de szombatig sok idő van még.
Ti hogy vagytok? Tünet? Vagy inkább mensi lesz?
K
Szia! Drukkolok! 🍀
Én ma vagyok a 28.ciklusnapon, jobbára 32 napos a ciklusom. Mellfájdalom van és kajás vagyok eléggé, viszont ez lehet a vitaminoktól is, egész hónapban nyomattam a GAL babaváró vitaminbombáját.
Ha elkezdődik a derékfájdalom, akkor tuti mensi lesz, van, hogy nem várt előtt már egy héttel kezdődik, van hogy 2 nappal előtte...eddig semmi lekopogom.
Ez a 4. hónap, nem vagyok annyira rápörögve, mint eddig, ilyenkor már tesztelgettem, most megvárom a szombatot -ha addig nem jön meg, az már a 31.ciklusnap lesz-.
Megjártam az orvost.
Nem volt ebben a hónapban még peteérésem, meg is lepődtem, mikor érett tüszőt talált, úgyhogy hajrá.. Mondom de szombat körül kell megjönnie. Ő is csodálkozott, de mondta, adjunk bele mindent még most. Ha márciusig nem jön össze, elkezdjük a kivizsgálásokat
Itt a papir, akit érdekel:
K
K!
Akkor ez egy hosszú ciklus lesz várhatóan.
Szorítok! 🤞
Sztem megfog jönni hétvégén, már görcsölök.
K.
Szia!
Amíg nem jön meg, van remény! Ovut tudod mikor volt? Lehet később volt és azért csúszik a ciklusod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!