Ki nem várja augusztus közepére?
Szerdára, 14-ére nem várom.
Mikorra nem várjátok és mikorra tervezitek a tesztelést? ☺️
29N
Szia, bocsi, bealudtam. Lefárasztott keresztanyum kicsi lánya 😁❤
Full negatív, száradási sincs rajta. Többet Facelle tesztet nem veszek az tuti. Nem várt napján egy predictort fogok csinálni, nem tesztelgetek idő előtt. Elküldöm ha gondolod, de hómező. Ráadásul meg is jött rendesen.
Nekem a nem várt napján hajnalban szokott elönteni, de nagyon durván, olyan görcsökkel, hogy levegővétel is nehéz, ott bevágok 2db 400mgos advilt, utána nehezen, de már tudok mozogni. Most kegyes volt a természet velem, tegnap fájt, de nem úgy ahogy szokott.
K.
Sajnálom , hogy nem sikerült!
Nekem még nem jött meg, de még szerdáig normális ha megjön. Tegnap reggeli predictor negatív, 14 nappal az uccsó védekezés nélküli szex után, úgyhogy ennyi.
( a facelle szellemcsikos voltam)
Ha már tudsz valamit, írj mindenképp
K
Sajnálom K. Ma reggel nekem is rendesen megjött. Úgy vagyok vele, hogy mostmár egyáltalán nem figyelgetem magam, majd ha késik több napot akkor fogok tesztet venni.
Remélem szeptemberben mindenkinek összejön! 😇
Puszi, 8-as voltam. 🙂
Nekem is megjött ma.
Tutira facellet nem veszek többet , de tesztelni sem fogok csak ha mar elmúlt. Elszurtam vagy 4000 forintot és idegeskedtem fölöslegesen.
Drukk nektek szeptemberre! 🌷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!