Ki nem várja augusztus közepére?
Figyelt kérdés
Szerdára, 14-ére nem várom.
Mikorra nem várjátok és mikorra tervezitek a tesztelést? ☺️
29N
2019. aug. 12. 14:54
51/228 anonim válasza:
É vagyok, nagyon drukkolok mindenkinek, és engem is mindig betalálnak ha ki merek rakni 1-1 kérdést 🤣 írtam ma hogy megjött, de azóta semmi, igazából egy csepp volt a wc papiron, azóta semmi, amúgy 3 nap múlvára nem várom, a derekam meg leszakad, lehet hogy csak nezebben jön meg? Vagy mi a fene?
52/228 anonim válasza:
Kedves É! Nekem még ilyen nem volt, hogy csak pár csepp legyen, de szerintem ez meg elég ok a bizakodásra 🙂 sajnos én sem tudom, hogy mi van velem, késik, fura a közérzetem, és nagyon faj a cicim, de a teszt negatív 😞 tuti csak bekepzelem ezeket az emelygeseket. Drukkolok nektek 😊
54/228 anonim válasza:
Drukkolok hogy ne csak képzelt tünet legyen 😊 bízni kell ameddig meg nem jön É voltam 😊
56/228 anonim válasza:
Köszönöm! 😊 majd írjátok meg a fejleményeket, szorítok! 😊
57/228 anonim válasza:
Most csináltam tesztet. Egyből nem jelent meg semmi, ahogy szárad, úgy jön elő valami csíkocska, de megint olyan halvány.. mensinek egyelőre semmi jele
K.
58/228 anonim válasza:
Drukk akkor továbbra is! Próbálj meg esetleg egy másik fajta tesztet.
59/228 anonim válasza:
Ebben bízok a legjobban. Maximum még predictor early, de azt meg drágának tartom
K.
60/228 anonim válasza:
Így 5 perc után ( akkor készült a fotó, tesztelés után)
Én úgy látom, lehet az csak a reagens helye
K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!