Ki nem várja augusztus közepére?
Szerdára, 14-ére nem várom.
Mikorra nem várjátok és mikorra tervezitek a tesztelést? ☺️
29N
Köszönöm Nektek!!! Aranyosak vagytok! Sajnálom 3. Válaszoló! 😔 Mióta próbálkoztok?
Próbálok nem rágörcsölni... igazából ez a nemvárt körüli napok, amik kattogósabbak... sajnos hiába nem akarok ezen agyalni, nem megy.
Kisgyerekekkel foglalkozom, már nagyon szeretnék a sajátommal itthon lenni, gondozni, nevelgetni, szeretni ❤️🍀
3-as vagyok. Első hónap volt. Próbálok pozitivan hozzáállni énis ,hogy majd legközelebb.
Mindenkinek megy a drukk🙏
Sziasztok. Ide pofátlankodhatok?
Holnapra nem várom :)
K.
26- os válaszoló, én meg vasárnapra nem várom!
Sajnálom akiknek megjött, de legközelebb sikerülni fog, csak pozitívan!🙂
Egyébként ami nekem már pár napja feltűnt az az hogy nehezen megy a “nagy wc-zés” Eddig ahogy megittam a reggeli kv-m egyből rohantam a wc-re, pár napja ez megszűnt még ha 3 kv-t is iszom egy nap, akkor is nagyon nehezen jön ki aminek kikell! 😄
Izgulok hogy mi lesz ebből. ☺️
Puszi, 8-as válaszoló. 😙
9-esnek még ne keseredj el, lehet még pozitív a teszted, van akinek csak 1 hét késés után lett halvány pozi a tesztje, az is lehet hogy később volt az ovu vagy a beágyazódás!
8-as voltam. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!