Ki nem várja augusztus közepére?
Szerdára, 14-ére nem várom.
Mikorra nem várjátok és mikorra tervezitek a tesztelést? ☺️
29N
Szia.
Én 15-re nem várom,15-én csinálok majd tesztet reggeli első pisiből.
Elfogott a kísértés és csináltam ma egyet,de korai volt még és negatív lett..persze tudtam
Ma van a nemvártam, reggeli tesztem negatív...😔 (facelle vizeletsugaras) nálam most elfogyott a remény erre hónapra.
Remélem más sikerrel jár! 😘🍀
8-as válaszoló vagyok. 18-ra nem várom, ma reggel első pisiből csináltam egy predictor tesztet és egyértelmű negatív lett. Lehet még korai volt, de mostmár úgy vagyok vele, majd ha késik csak akkor tesztelek. Egyébként ami feltűnt az elmúlt napokban, hogy eddig szerettem az alutasakos cicakaja “illatát” viszont tegnapelőtt mikor kibontottam hogy enni adjak a cicáknak annyira büdösnek éreztem, hogy azt hittem komolyan elhányom magam.Ki kellett mennem a helyiségből! Durva hangulat változásaim is vannak, amit a férjem nem is nagyon tud hova tenni szegény 😄
Majd meglátjuk vasárnap megjön-e vagy sem.🙂
Nekem sajnos ma reggel megjött 😔
Remélem, lesznek akiknek sikerül ☺️🍀
Drukkolok! 😘
Sajnálom kedves kérdező, de új hónap új esély és ne stresszeld magad ezzel, én is próbálok lazán hozzáállni bár nem könnű, mert izgul az ember. Drukkolok neked a következő hónapra!
8-as válaszoló. 🙂
3-as vagyok. Ne keseredj el uj honap uj esély
Énis 16-ra nem vártam ,és ma megjött előbb.😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!