Ki nem várja augusztus közepére?
Figyelt kérdés
Szerdára, 14-ére nem várom.
Mikorra nem várjátok és mikorra tervezitek a tesztelést? ☺️
29N
2019. aug. 12. 14:54
1/228 anonim válasza:
Szia, én 19ére nem várom, ma csináltam egy tesztet mert nem bírtam ki, nagyon hamar is van, szóval nem meglepő hogy negatív lett. Mi második babóval próbálkozunk! Ti? É.
2/228 anonim válasza:
Én 24.-re, az ér még? 😀 Első hónap, a 3. Babára várva. Drukkolok Nektek!🙂
5/228 anonim válasza:
É vagyok, drukkolok mindenkinek 😊
6/228 A kérdező kommentje:
'É', tényleg nagyon korán volt a teszthez, de tudom milyen nehéz várakozni...
Bevallom én sem bírtam ki, ma reggeli 10-es tesztem negatív, de bizakodom, míg nem jön meg.
3. próbálkozós hónap, első baba lesz.
Aki nem írta mikor tesztel, Ti megvárjátok a "nem várt" napját?
Mindenkinek drukkolok! ☺️🍀
2019. aug. 12. 16:48
7/228 anonim válasza:
Én vagyok a 24.-re. Tuti nem bírom ki, szerintem pár nappal előtte már rá nézek, berendeltem olcsó netes tesztből. 🙂 Zs
8/228 anonim válasza:
Szia, Én 18.-ra nem várom☺️ Első próbálkozós hónap, első baba lenne, szinte biztos, hogy 2 nappal hamarabb volt ovum mert minden hónapba megérzem a szurkálásokat, így elvileg 2 nappal hamarabb lenne a nemvárt (16.-a). Szerintem én sem fogom kibírni a nemvárt napját, csütörtökön itthon leszek, szerintem akkor fogok reggeli elsőből csinálni egy tesztet hátha. 😄
10/228 A kérdező kommentje:
Aki már tesztelt, írjon, akármi is az eredmény ☺️ Ha nem jön meg, holnap reggel tesztelek.
2019. aug. 13. 08:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!