Ha juniusban kezdunk probalkozni, merjek augusztus vegere-szeptember elejere nyaralast foglalni?
Azért ne menne, mert tudod utolsó, van aki nagyon rosszul viseli a terhessége elejét. Hány, szédül, feküdne egész nap.
Nem tudhatja előre, hogy ha terhes lesz, hogy bírja a hosszú utat. Akár autóval akár repülővel.
Az a baj, hogy ezt tényleg nem lehet tudni biztosra, hogy mikor leszel terhes és hogy hogy viseled majd. Szerintem érdemes lehet lefoglalni, ha lemondható az utolsó pillanatig vagy ha egyáltalán nem probléma, hogy esetleg elbukhátok a pénzt. Nagy eséllyel valószínüleg el tudnátok menni, és max kora terhesen lehet picit többet pihennél vagy válogatósabb lennél kaja terën. Sajât példám: elsö terhességem alatt 15-18 hetesen USA-ban, Mexikóban voltunk 3 hetet. Akkor foglaltuk, amikor már terhes voltam, így tudtuk, hogy addig jól viseltem, és úgy voltunk vele, ha bármi van, max nem megyünk.
Most megint terhes vagyok, és 6-8 héten voltunk Mauritiuson. Ezt pár hónappal elötte foglaltuk, de akkor kezdtünk próbálkozni, sejtettük, hogy addigra terhes leszek, így egy kis felárért úgy foglaltuk, hogy 24 órával indulás elöttig lemondható, teljes ár visszatérítésével.
Már több mint 20 hetes vagyok, minden rendben volt most is és az elsö terhességnél is, de mindkétszer merült fel valami az utazások alatt, ami miatt hivnom kellett a dokimat tanácsért (semmi komoly). Annyi biztos, hogy azért így is, hogy én viszonylag jól voltam, azért ezt mindkét nyaralásnál eléggé figyelembe kellett venni, hogy hamar elfáradtam, sokat aludtam, válogatós voltam a kajákkal vagy éppen egy-egy étkezést kihagytam, mert rossul voltam. Ettöl függetlenül mindkét út nagyon jól sikerült, de azért nem ugyanaz 100%-ban, mint nem terhesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!