Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha juniusban kezdunk probalkoz...

Ha juniusban kezdunk probalkozni, merjek augusztus vegere-szeptember elejere nyaralast foglalni?

Figyelt kérdés
Gorogorszagba mennenk, 2 hetre, autoval.
2019. máj. 5. 07:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Simán, keress olyat pl booking.com-on amit ingyen le tudsz mondani.
2019. máj. 5. 16:41
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy évekig nem fogsz teherbe esni. Akkor nyaralás, utazás, továbbképzés minden új vállalkozás fel lesz függesztve az életedben erre az időre?

Éld az életet, kerüld a megzatkárosító dolgokat, és ha teherbeesnél és nehezen viselnéd, akkor majd alkalmazkodsz a helyzethez.

Azt kívánom, hogy hamar érkezzen a kisbaba, és viseld nagyon könnyen a terhességet. Sokunknak jutott ilyen szerencse, remélem neked is fog.

2019. máj. 5. 20:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Nyarra esett az elso gyerekemnel az elso trimeszter, pont a 12. het korul volt 40 fok, amikor a hanyinger tetozott nalam, a vizbe is csak terdig merte bemenni, szoval elvezni nem nagyon tudtam, ettol fuggetlenul annyira vagytam gyerekre, hogy utolag is igy csinalnam ujra, ha cserebe 2-3 honappal hamarabb velunk lehet a babam. Most a masodikkal 13 hetes vagyok, az emelyges nemreg mult el, azert annak orulok, hogy nem a kanikulaban volt, es fogom tudni a nyarat egy kicsit jobban elvezni, de en mondjuk nem evszaktol tettem fuggove, igyis vartunk ra sokat.
2019. máj. 5. 22:41
 14/15 anonim ***** válasza:

Én tavaly novemberben foglaltam most júniusra úgy, hogy már nálunk is szóba került a babavállalás, igaz, csak most ez a hónap az első, próbalkozós hónapunk. Amúgy mi is Görögország, 2 hét, viszont buszos út.

Úgy voltam vele, ki tudja mikor jön össze a baba...majd alkalmazkodom, illetve újratervezzük a nyarat ha úgy adódik. Bár így nálunk szerintem -babaprojekt csúsztatása miatt- nincs jelentősége.

Amit tehetsz:

1. Maradtok az eredeti (baba) tervnél, viszont lemondható nyaralást foglaltok.

2. Csúsztatjátok a babaprojektet és lefoglaljátok a nyaralást.

(3.) Ha extrán idegeskedő típus vagy, akkor inkább hagyjátok a nyaralast, senkinek sem okozna örömöt egy stresszes, idegeskedős utazás.

2019. máj. 6. 15:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Végül hogyan döntöttetek?
2019. máj. 16. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!