Ki nem várja augusztus közepére?
Szerdára, 14-ére nem várom.
Mikorra nem várjátok és mikorra tervezitek a tesztelést? ☺️
29N
Szét akarnak durranni a melleim, Ti hogy álltok ezzel a kérdéssel?
B
Vasárnap volt ovum. Nekem is feszülget, de nem vészes. Szerdán az orvos előtt csinálok egy tesztet (11dpo lesz) aztán vagy mutat vmit, vagy nem 😁
K.
Nekem keddre írta a naptár az ovut, de szerintem vasárnap vagy szombaton volt...onnantól kezdődött a mell fájdalom, most meg már feküdni is alíg birok rajta. Ennyire dolgozna a progeszteron? :)
B.
Ja, meg tegnap hüvelybe éreztem szúrásokat,pár másodpercesek voltak és kb 4-5 alkalommal,mint ha késsel megbökték volna olyan érzés volt. Hát elég érdekes volt.
B.
Én már inkább nem figyelem magam, mert mindig találok tünetet, ha akarok. Próbálok nem erre koncentrálni, csak nehéz megállni, hogy 9dpon ne kezdjek el tesztelgetni
K
Én szedtem fogamzásgátlót, 8 évig, decemberben hagytam abba. Nagyon elvékonyította a méhnyálkahártyám, így csak júniustól kezdtük élesben a "babaprojektet".
16-ra nem várom, tegnapelőtt, tegnap fájtak a melleim, ez nálam egyáltalán nem jellemző, de úgy vagyok vele, hogy inkább nem figyelem magam, nem akarok tüneteket sem bebeszélni magamnak és nem várt előtt sem akarok tesztelni... remélem kibírom 😁🤣🍀
117# én is 17-re nem várom,de furi érzéseim vannak, reménykedek nagyon.
118# 3.hete és semmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!