Ki nem várja augusztus közepére?
Szerdára, 14-ére nem várom.
Mikorra nem várjátok és mikorra tervezitek a tesztelést? ☺️
29N
Drukkolok Bogica88, Neked is É! 😘🍀
Milyen jellegű a petefészek fájdalom? Tompa, éles, szurkáló?
Ma van a "nemvártam", biztonság kedvéért teszteltem:
Október 9-én megyek dokihoz.
Szurkáló érzés, tegnap sokszor éreztem, ma egyszer egyszer. Gratulálok neked mégegyszer 😍😍 reggel csinálok tesztet, de van itthon predictor early, meg x-epil is, szerintetek melyiket érdemesebb? Kb 3 nap van a nemvártig
É voltam
Mindenképp a predictorral kezdj, az érzékenyebb teszt. 🍀 Drukkolok!
Bogica sajnálom!! 😘 majd kövi hónapban! 🍀🤞
Bogica kitartás! Amúgy szerintem jól teszed, hogy nem várod meg a "bűvös" egy évet, igazából veszíteni semmit nem veszítesz,ha elkezditek a vizsgálatokat. 🍀
Eléggé parázom, tegnap óta táppénzen vagyok 39 fokos lázzal, eddig csak tüneti kezelés került szóba, főleg, hogy vannak antibiotikumok amikre allergiás vagyok 😣 plusz megemlítettem a + tesztet is. A lényeg, hogy ami szedhető rubophen, az nem igazán vitte le a lázam, így este bevettem egy algoflexet, amire azt mondta a doki, hogy nem kellene...de basszus, ha egyszer ez használ, majdnem végig aludtam az éjszakát és most már jobban vagyok, de nagyon parázok. A derekam eléggé fáj, és nekem havi előtt mindig szokott, annyira para. 😔
Kérdező hogy vagy, mi van veled?
Igen ,úgy vagyok vele,hogy mire várjak ... én is elmúltam már 30 és úgy vagyok vele,teszek az ügy érdekében.
Jobbulást kívánok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!