Ki nem várja augusztus közepére?
Szerdára, 14-ére nem várom.
Mikorra nem várjátok és mikorra tervezitek a tesztelést? ☺️
29N
Én a helyetekben elmennék egy orvoshoz, vizsgáljon meg inkàbb titeket az a biztos.
Én is holnap megyek nőgyógyászhoz, ma reggel csináltam egy tesztet a hasszurka, hányinger,szédülés, fura menstruáció miatt, de negatív lett. Úgy vagyok vele, jobb ha egy orvos megvizsgál.
Az az igazság hogy múlt hónapban is hamarabb éreztem a hasszurkát, nem középidőben jelentkezett hanem akkor is menzeszt követö 10-11. napon, ahogy most is menzesz első napjàtól számolva 10-11-12 nap érzem a hasszurkát. Lehet hamarabb van ovulációm. Holnap remélem ez is kiderül.
Múlthónapban 2 naponta együtt voltunk, mégis megjött, most viszont csak akkor amikor tényleg nagyon kívánjuk egymást, nem a gyerekcsináláson vagyunk rajta hanem hogy élvezzük egymás társaságát.
Puszi mindenkinek, “A”. 😚
Még mindíg vérzek és az zavar a legjobban,hogy fáj is. :/
Ti hogy vagytok?
Holnap csinálok egy Facelle tesztet, mert 3 clearblue halványan pozitív lett.
Ami fura, tegnap olyan mindjárt megjön érzésem volt, alig bírtam elviselni..
Most is szurkál, de hálát adok a jó égnek, hogy legalább nem vérzek mint ti :(
Múltkor sűrgösségin kötöttem ki, mert igaz nem véreztem,de olyan alhasi fájdalmam volt,hogy a munkahelyről elküldtek.
A sűrgősségin megvizsgáltak...utánna nőgyógyász. Doki fel volt háborodva,hogy mit keresek ott és ha 1 év után nem jön össze a baba akkor mennyek csak vissza. .nagyon bunkó volt...megvizsgált kb 1 perc alatt. Párom is hallott mindent kint. Így is kellemetlen a nőgyógyász...és még kapom az ívet is. Kb 3 hónapja volt mind ez.
Ja és időpontot kell kérni a kórházban egy vizsgálathoz...úgy hogy nem egyszerű a történet.
Jelenleg még vérzek és nyomást érzek a méhemnél... szóltam már tegnap a munkahelyemen is,hogy mi van,ha bármi lenne ,akkor tudjanak róla.
Ja és az volt a végén,hogy nincs semmi bajom,minden a legnagyobb rendben.
Mondom mi vaan? ... se állni,se ülni nem tudtam..kellett egy hét,hogy helyre álljak.
Csak teljen már el ez a pár nap és húzás a doki, komolyan még soha nem vártam ennyire a nőgyógyászt ,mint most!
Helyzet amúgy változatlan vérzés és fájdalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!