Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja augusztus közepére?

Ki nem várja augusztus közepére?

Figyelt kérdés

Szerdára, 14-ére nem várom.

Mikorra nem várjátok és mikorra tervezitek a tesztelést? ☺️

29N

2019. aug. 12. 14:54
 191/228 A kérdező kommentje:

Basszus 😲 nagyon sajnálom, hogy ilyen bunkók voltak veled. Igen, az ember már kellemetlenül érzi magát, ha dokihoz kell fordulni, pedig ők ezért vannak, elvileg...

Remélem, nincs semmi komoly bajod.

Én meg picit vérezgetek, kíváncsi vagyok meddig fog még tartani, de már csak tisztaságira van szükségem. Ugye vasárnap jött meg nekem a pozi teszt után 😔

2019. szept. 27. 13:54
 192/228 anonim ***** válasza:
Hát sajnos még erősebb a vérzésem :( érzem magamon hogy kezdek fáradékomy lenni és gyenge.
2019. szept. 27. 21:59
 193/228 A kérdező kommentje:
Én már komolyan úgy érzem, hogy magánba kell menni. Legalább a pénzünkért ott meg is vizsgálnak és nem küldenek el a halál fszára, bocsánat a kifejezésért, de nagyon bosszantó.
2019. szept. 28. 08:08
 194/228 anonim ***** válasza:
100%

Igen,oda fogok menni, inkább kivárom,mint hogy az ügyeletre menjek. Én is felháborítonak tartom az egészet...amennyit dolgozunk és még le is néznek...ne már!

Vérzésem most estére csillapodott, remélem jobb lesz már.

2019. szept. 28. 22:07
 195/228 anonim ***** válasza:
100%
Ma megyek dokihoz, megírom majd,hogy mi volt, mit mondott. Jelenleg még mindíg vérzés :(
2019. okt. 1. 11:34
 196/228 anonim ***** válasza:

Lassan újra peteérés lesz, hajrá mindenkinek 😁😁

Voltál ma dokinál? Mit mondott? Kérdező te hogy vagy? 😘

2019. okt. 1. 18:04
 197/228 anonim ***** válasza:
É voltam
2019. okt. 1. 18:05
 198/228 A kérdező kommentje:

Bogica mindenképp jelentkezz, remélem minden ok.

Kedves É! Jól vagyok, egy hétig tartott a vérzés, igazából az első 2 nap volt brutál, a többi nap nem. 9-én megyek dokihoz, a biztonság kedvéért nézzen rám.

2019. okt. 1. 18:22
 199/228 anonim ***** válasza:
100%
Voltam dokinál. Minden rendben van , nincs ciszta nincs gyulladás nincs semmi déle elváltozás és a méh nyálkahártya is megfelelő vastagságú. Ami a vérzést okozza az a hormonális dolog, stressz stb. Most 3 hónapig hőmérőznöm kell és a görbéket meg kell mutatnom a dokinak,ha nem jön össze a baba, ha összejön akkor meg azért kell mennem. Most egy kicsit megnyugodtam. Köszönöm hogy érdeklődtök. Ti hogy vagytok?
2019. okt. 1. 18:39
 200/228 A kérdező kommentje:

Szuper! Örülök, hogy végül nincs nagyobb baj. Biztos Te is egy picit megnyugodtál.

9-én megyek dokihoz, majd én is írok, hogy mi volt.

2019. okt. 2. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!