Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja augusztus közepére?

Ki nem várja augusztus közepére?

Figyelt kérdés

Szerdára, 14-ére nem várom.

Mikorra nem várjátok és mikorra tervezitek a tesztelést? ☺️

29N

2019. aug. 12. 14:54
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/228 anonim ***** válasza:
100%

Gratula kérdező! De ígérd meg, hogy nem tűnsz el!!

Velem semmi különös. Ugyan olyan halvány volt a mai, mint a tegnapi. Sztem ez a hónap is elúszott :( ez volt a 8. próbálkozós hónap és kezdünk elkeseredni..

K.

2019. szept. 13. 09:37
 142/228 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok!! ☺️ amúgy még mindig nem hiszem el... fel sem fogtam.

Nem fogok eltűnni ígérem.

Annyi a tünetem, hogy fájnak a melleim, meg vannak duzzadva, krémes folyásom van. Tegnap éjszaka hányingerem volt, de ezt és az éhség érzetet igazából a hatalmas mennyiségű vitaminnak tudom be, eddig, majd meglátjuk.

Tudja valaki mikorra érdemes időpontot kérni dokihoz? 6-7. hét környéke vagy 8 sem késő? Annyit mondott utolsó citónál, hogy pozi teszt után nem kell sietni, pontosan már nem emlékszem mennyi időt mondott.

2019. szept. 13. 12:33
 143/228 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok. A beszélgetés elején én voltam a “8-as válaszoló”.

Hétfőre nem várom, de már egy hete elkezdődött a hasszurka, plusz néha görcsölés is. Aztán ma, 3 nappal előtte van egy kis barnázásom.

Nemtudom hogy most megfog jönni, azért van ez.🤔

Nem szokott hamarabb megjönni, inkább késik 1-2 napot.

Még bízom a legjobbakban.

Kedves kérdező, szívből gratulálok neked a pozi teszthez! 🙂

2. próbálkozós hónap, és 3 hónapja szedek terhesvitamint.

Puszi, “A”.😙

2019. szept. 13. 14:15
 144/228 A kérdező kommentje:

#139!

Milyen érzékenységű a digitális teszt? Lehet később volt ovud. Szokott késni a nemvártad? Nekem az első hónapban, mikor már nem védekeztünk 35 napos volt a ciklusom...már beleéltem magam mert előtte 27-32 naposak voltak. Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy sajnos vannak hosszabb-rövidebb ciklusok. De reméljük csak korán teszteltél és pozi lesz a teszted! 🍀

2019. szept. 13. 14:40
 145/228 A kérdező kommentje:

Kedves "A"!

Nagyon drukkolok Neked is! 😘🍀 mikor szeretnél tesztelni? Én mióta vitamint szedek, nem barnázok mensi előtt, azelőtt pedig előtte és utána is barnáztam.

Puszi! 😘 (Zs)

2019. szept. 13. 14:47
 146/228 A kérdező kommentje:

Bogica88 jó jel a mellfájdalom! ☺️ Neked is nagyon nagyon drukkolok! 🍀🤞

Te mikorra tervezed a tesztelést?

2019. szept. 13. 14:49
 147/228 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező.

Múlt hónapban is elkapkodtam a tesztelést, mivel az volt az első próbálkozós hónapunk, így szerettem volna minél előbb kideríteni mi a helyzet. Akkor már 4 nappal előtte teszteltem egy predictorral, tök negatív lett, majd másnap egy facelle tesztet is elhasználtam, az is negatív volt. Nemvárt napján is csináltam egy facelle-t, szintén negatív volt. Majd 1 nap késéssel meg is jött.

Ezért mostmár úgy vagyok vele, ha késik pár napot akkor tesztelek. De tartok tőle, hogy megint megfog jönni.

“A”

2019. szept. 13. 15:08
 148/228 A kérdező kommentje:

Tudom milyen ez...nem is tudom én is hány tesztet használtam előző 3 ciklusban.. amúgy tökre őrjítő és én még ovuteszteltem is...nah ebben a hónapban már nem volt humorom még ezzel is stresszelni magam.

Drukkolok és ne add fel! 😘🍀

2019. szept. 13. 15:18
 149/228 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem kérdező. Pedig ebbe a hónapba nem is voltam rápörögve a dologra, időm sem volt ezzel foglalkozni. Csupán arra figyeltünk hogy sűrűbben legyünk együtt.

Barnàzni én minden menzesz előtt szoktam, de csak 1 nappal, nem 3.

Kíváncsi vagyok mi lesz a vége. Köszönöm a drukkolást! ☺️

“A”

2019. szept. 13. 15:24
 150/228 anonim ***** válasza:

4 nap van még mensiig,kivárom azt az időt a teszteléssel. Mell fájdalom még mindíg meg van elég keményen ! Menstruációs fájdalom meg van,meg szurkálás, de semmi más.

Feldolgoztad már a két csíkot? ;)

2019. szept. 13. 22:35
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!