Ki nem várja augusztus közepére?
Szerdára, 14-ére nem várom.
Mikorra nem várjátok és mikorra tervezitek a tesztelést? ☺️
29N
Gratula kérdező! De ígérd meg, hogy nem tűnsz el!!
Velem semmi különös. Ugyan olyan halvány volt a mai, mint a tegnapi. Sztem ez a hónap is elúszott :( ez volt a 8. próbálkozós hónap és kezdünk elkeseredni..
K.
Aranyosak vagytok!! ☺️ amúgy még mindig nem hiszem el... fel sem fogtam.
Nem fogok eltűnni ígérem.
Annyi a tünetem, hogy fájnak a melleim, meg vannak duzzadva, krémes folyásom van. Tegnap éjszaka hányingerem volt, de ezt és az éhség érzetet igazából a hatalmas mennyiségű vitaminnak tudom be, eddig, majd meglátjuk.
Tudja valaki mikorra érdemes időpontot kérni dokihoz? 6-7. hét környéke vagy 8 sem késő? Annyit mondott utolsó citónál, hogy pozi teszt után nem kell sietni, pontosan már nem emlékszem mennyi időt mondott.
Sziasztok. A beszélgetés elején én voltam a “8-as válaszoló”.
Hétfőre nem várom, de már egy hete elkezdődött a hasszurka, plusz néha görcsölés is. Aztán ma, 3 nappal előtte van egy kis barnázásom.
Nemtudom hogy most megfog jönni, azért van ez.🤔
Nem szokott hamarabb megjönni, inkább késik 1-2 napot.
Még bízom a legjobbakban.
Kedves kérdező, szívből gratulálok neked a pozi teszthez! 🙂
2. próbálkozós hónap, és 3 hónapja szedek terhesvitamint.
Puszi, “A”.😙
#139!
Milyen érzékenységű a digitális teszt? Lehet később volt ovud. Szokott késni a nemvártad? Nekem az első hónapban, mikor már nem védekeztünk 35 napos volt a ciklusom...már beleéltem magam mert előtte 27-32 naposak voltak. Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy sajnos vannak hosszabb-rövidebb ciklusok. De reméljük csak korán teszteltél és pozi lesz a teszted! 🍀
Kedves "A"!
Nagyon drukkolok Neked is! 😘🍀 mikor szeretnél tesztelni? Én mióta vitamint szedek, nem barnázok mensi előtt, azelőtt pedig előtte és utána is barnáztam.
Puszi! 😘 (Zs)
Bogica88 jó jel a mellfájdalom! ☺️ Neked is nagyon nagyon drukkolok! 🍀🤞
Te mikorra tervezed a tesztelést?
Kedves Kérdező.
Múlt hónapban is elkapkodtam a tesztelést, mivel az volt az első próbálkozós hónapunk, így szerettem volna minél előbb kideríteni mi a helyzet. Akkor már 4 nappal előtte teszteltem egy predictorral, tök negatív lett, majd másnap egy facelle tesztet is elhasználtam, az is negatív volt. Nemvárt napján is csináltam egy facelle-t, szintén negatív volt. Majd 1 nap késéssel meg is jött.
Ezért mostmár úgy vagyok vele, ha késik pár napot akkor tesztelek. De tartok tőle, hogy megint megfog jönni.
“A”
Tudom milyen ez...nem is tudom én is hány tesztet használtam előző 3 ciklusban.. amúgy tökre őrjítő és én még ovuteszteltem is...nah ebben a hónapban már nem volt humorom még ezzel is stresszelni magam.
Drukkolok és ne add fel! 😘🍀
Elhiszem kérdező. Pedig ebbe a hónapba nem is voltam rápörögve a dologra, időm sem volt ezzel foglalkozni. Csupán arra figyeltünk hogy sűrűbben legyünk együtt.
Barnàzni én minden menzesz előtt szoktam, de csak 1 nappal, nem 3.
Kíváncsi vagyok mi lesz a vége. Köszönöm a drukkolást! ☺️
“A”
4 nap van még mensiig,kivárom azt az időt a teszteléssel. Mell fájdalom még mindíg meg van elég keményen ! Menstruációs fájdalom meg van,meg szurkálás, de semmi más.
Feldolgoztad már a két csíkot? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!