Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja augusztus közepére?

Ki nem várja augusztus közepére?

Figyelt kérdés

Szerdára, 14-ére nem várom.

Mikorra nem várjátok és mikorra tervezitek a tesztelést? ☺️

29N

2019. aug. 12. 14:54
 171/228 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy érdeklődsz, jól esik így ismeretlenül is. ☺️

Visszamentem ma az orvoshoz, mert visszatérő 39 fokos lázam van, köhögéssel párosulva. Végülis kaptam antibiotikumot, ez a lázas állapot állítólag rosszabb, mint pár szem gyógyszer.

Én sem vártam volna meg az 1 évet amúgy, mert 29 éves vagyok, szerintem is teljesen felesleges évekig húzni a vizsgálatokat. (mostanában olvastam, hogy célszerű előbb a pár férfi tagját vizsgálni, vagy legalább egyszerre kezdeni a vizsgálatokat)

2019. szept. 19. 12:41
 172/228 anonim ***** válasza:
100%

Hát bizony, a láz nagyon is nem jó, remélem hamar meggyógyulsz. Lehet tudni mitől van?

Párom is mondta hogy, ha kell jönni fog velem vizsgálatra.

Mindketten nagyon szeretnénk a picikét.

2019. szept. 19. 19:39
 173/228 A kérdező kommentje:

Valószínű bakteriális torokgyulladás,lázam ugyan még volt tegnap este (39,5 🤒)

viszont 1 nap gyógyszerszedés után elmúlt a rekedtség is, én is remélem most már legalább a láz elmúlik, és bízom abban is, hogy minden rendben lesz.

Drukkolok Nektek, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnétek!

Esetleg majd írd meg milyen vizsgálatokra kell mennetek.

2019. szept. 20. 10:33
 174/228 A kérdező kommentje:

Csajok! Sajnos nem maradt meg a terhességem 😣 Vasárnap hajnalban megjött az eddigieknél erősebben.

Először mérhetetlen szomorúság, majd megkönnyebbülés. Valahol éreztem, hogy 4 nagyon brutál lázas nap után nincs esély. Most pihenek, gyógyulok, és szeretem a párom, valahogy ez az egész dolog még közelebb hozott bennünket ❤️🍀

Puszi Nektek!

2019. szept. 23. 07:38
 175/228 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén sajnálom :(

Szeressétek is egymást az a legfontosabb, hidd el,hogy hamarosan meghozza gyümölcsét! Fel a fejjel!!!

Mindenképpen leírom,hogy mit mondott az orvos. Okt.1-én megyek délután,talán látni fog is valamit :)

2019. szept. 23. 08:52
 176/228 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom kedves kérdező! 🙁 nem szabad szomorkodni, fel a fejjel!

Én 4 nappal vagyok “menzesz” után, és ma nagyon rosszul voltam, hányinger, szédülés, remegés. A menstruàcióm is jóval eltért a szokásostól, alapból 5-6 napig szokott tartani, ebből az első 3 nap szokott erősebb lenni, most 1 napig volt erősebb vérzés a többi nap elenyésző volt.

Szerintetek érdemes tesztelni reggel vagy sem?

Puszi “A”

2019. szept. 23. 16:01
 177/228 A kérdező kommentje:

Köszi A! 😘 Mostmár megleszek ☺️

Szerintem tesztelj mindenképp, ha más volt a menstruációd, mint az eddigiek. Igazából bármi lehet, csak annyi is, hogy most csak úgy más ez a ciklus, mint a többi volt, lehet vmi vírus is a levegőben, meg (nem ijesztgetni akarlak) méhen kívüli is bár annak azért más jelei is lennének. Lehet szimplán az időjárás, stressz is az oka.

Puszi! 😘

2019. szept. 23. 20:21
 178/228 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is más volt a mensim mint szokott, csináltam tesztet.

Ott van halványan a második, kíváncsi vagyok mi lesz ennek a vége

K.

2019. szept. 24. 13:58
 179/228 anonim ***** válasza:
Lányok! 20-án lett vége a menstruációmnak és ma 25-én elkezdtem megint vérezni...mi ez? :(
2019. szept. 25. 09:01
 180/228 anonim ***** válasza:
Csajok ez érdekes, nekem is 3 napja múlt el a mensim ès ma újra elkezdtem vérezni.... Mi folyik itt? Mindenkinek van valami gondja 😣
2019. szept. 25. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!