Ki nem várja augusztus közepére?
Szerdára, 14-ére nem várom.
Mikorra nem várjátok és mikorra tervezitek a tesztelést? ☺️
29N
Köszönöm, hogy érdeklődsz, jól esik így ismeretlenül is. ☺️
Visszamentem ma az orvoshoz, mert visszatérő 39 fokos lázam van, köhögéssel párosulva. Végülis kaptam antibiotikumot, ez a lázas állapot állítólag rosszabb, mint pár szem gyógyszer.
Én sem vártam volna meg az 1 évet amúgy, mert 29 éves vagyok, szerintem is teljesen felesleges évekig húzni a vizsgálatokat. (mostanában olvastam, hogy célszerű előbb a pár férfi tagját vizsgálni, vagy legalább egyszerre kezdeni a vizsgálatokat)
Hát bizony, a láz nagyon is nem jó, remélem hamar meggyógyulsz. Lehet tudni mitől van?
Párom is mondta hogy, ha kell jönni fog velem vizsgálatra.
Mindketten nagyon szeretnénk a picikét.
Valószínű bakteriális torokgyulladás,lázam ugyan még volt tegnap este (39,5 🤒)
viszont 1 nap gyógyszerszedés után elmúlt a rekedtség is, én is remélem most már legalább a láz elmúlik, és bízom abban is, hogy minden rendben lesz.
Drukkolok Nektek, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnétek!
Esetleg majd írd meg milyen vizsgálatokra kell mennetek.
Csajok! Sajnos nem maradt meg a terhességem 😣 Vasárnap hajnalban megjött az eddigieknél erősebben.
Először mérhetetlen szomorúság, majd megkönnyebbülés. Valahol éreztem, hogy 4 nagyon brutál lázas nap után nincs esély. Most pihenek, gyógyulok, és szeretem a párom, valahogy ez az egész dolog még közelebb hozott bennünket ❤️🍀
Puszi Nektek!
Őszintén sajnálom :(
Szeressétek is egymást az a legfontosabb, hidd el,hogy hamarosan meghozza gyümölcsét! Fel a fejjel!!!
Mindenképpen leírom,hogy mit mondott az orvos. Okt.1-én megyek délután,talán látni fog is valamit :)
Nagyon sajnálom kedves kérdező! 🙁 nem szabad szomorkodni, fel a fejjel!
Én 4 nappal vagyok “menzesz” után, és ma nagyon rosszul voltam, hányinger, szédülés, remegés. A menstruàcióm is jóval eltért a szokásostól, alapból 5-6 napig szokott tartani, ebből az első 3 nap szokott erősebb lenni, most 1 napig volt erősebb vérzés a többi nap elenyésző volt.
Szerintetek érdemes tesztelni reggel vagy sem?
Puszi “A”
Köszi A! 😘 Mostmár megleszek ☺️
Szerintem tesztelj mindenképp, ha más volt a menstruációd, mint az eddigiek. Igazából bármi lehet, csak annyi is, hogy most csak úgy más ez a ciklus, mint a többi volt, lehet vmi vírus is a levegőben, meg (nem ijesztgetni akarlak) méhen kívüli is bár annak azért más jelei is lennének. Lehet szimplán az időjárás, stressz is az oka.
Puszi! 😘
Nekem is más volt a mensim mint szokott, csináltam tesztet.
Ott van halványan a második, kíváncsi vagyok mi lesz ennek a vége
K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!