Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja augusztus közepére?

Ki nem várja augusztus közepére?

Figyelt kérdés

Szerdára, 14-ére nem várom.

Mikorra nem várjátok és mikorra tervezitek a tesztelést? ☺️

29N

2019. aug. 12. 14:54
 201/228 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó hír végre😊 nekem is volt előző ciklusban egy gyulladásom, ès holnap reggel megyek vissza, azért is pont most középidőben, hogy a peteérést is meg tudja nézni, hogy van e ès minden rendben e, kicsit aggódok. É voltam
2019. okt. 2. 22:54
 202/228 anonim ***** válasza:

É nyugi,egyszer bizti sikerül, jó munkához idő kell ;)

Amúgy még mindíg vérzek...eszméletlen és nem látom hogy múlna... :( ez szerintem nem normális... menstruáció 5 nap+ 9. nap ez a vérzés...kikészít.

2019. okt. 3. 09:32
 203/228 anonim ***** válasza:
Köszi, már itt ülök a dokinál már úgy nyitom meg ezt a kérdèst, mint valami csevegő 🤣 másik dokihoz nem tudsz elmenni? Hátha valamit tudna javasolni, megnézni mégegyszer? É voltam
2019. okt. 3. 09:34
 204/228 anonim ***** válasza:

Na mi volt dokinál É?

Talán bizakodhatok,mert kezd múlni a vérzés :) várok egy kicsit, ha nem múlik doki csere .

2019. okt. 3. 20:47
 205/228 anonim ***** válasza:
100%
Na szuper, hátha túlvagy rajta, nekem azt mondta a doki, hogy nincs peteérésem, de lehet hogy előbb volt, ès az is lehet hogy a vetélés óta nem állt vissza amin4 hónapja volt. 3 hónap múlve menjek vissza ha nem jön addig a baba, ès ad gyógyszert. Inofolicot ajánlott hogy igyak
2019. okt. 4. 09:14
 206/228 anonim ***** válasza:

Inofolic? Az mire vagy hogy...na szóval érted :D És te nem hőmérőzöl? Most azt is elkezdtem...az a házi feladat.

Ja és vége a vérzésnek :) boldog vagyok

2019. okt. 4. 22:47
 207/228 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ma voltam dokinál, megvizsgált, a lényeg, hogy nem talált semmi kórosat, minden kiürült a vérzéssel. A vizsgálat nagyon alapos volt, végig mutogatta a monitoron a méhet, petefészkeket, petevezetéket stb...

Viszont teljesen elbeszéltünk egymás mellett, egyszerűen nem fogta fel amit mondtam neki, azon lovagolt, hogy miért csinaltam tesztet, és hogy ha nem tesztelek, akkor nem is tudom, hogy terhes voltam mert ugye X nap késéssel (illetve valószínűleg a magas láz miatt) megjött... 🤔🤦 Most komolyan...nem a "nemvárt" előtt tesztelgettem napokkal, hanem az esedékes időben és teljesen egyértelműen pozitív lett a teszt (erre azt kaptam, hogy biztosan nagyon jó/érzékeny volt a teszt) 😠 már meg sem említettem, hogy a 10-es és a 25-ös (x-epil) is tök egyértelműen pozitív lett.

Mindegy, az a lényeg, hogy minden rendben van, már gondolkozom, hogy elvégzem a szonográfus vagy a nőgyógyász szakot 😂 plusz a szülésznőit is...mert úgy látszik sehol sem látják szívesen az embert. Egyébként azt is nehezményezte a doki, hogy 11 hónapja volt cito vizsgálat, és most miért mentem előbb mint 1 év 😲😂...

(Bocsi kicsit hosszú lett a mondandóm... eddig annyira normális volt a dokim, én nem tudom mi történt 😔)

2019. okt. 9. 16:49
 208/228 anonim ***** válasza:

Legalább ezért fizettél is? Hát ez az, én id már nem tudom hova kell már menni dokihoz, bát akinél voltam utoljára az normális volt.

Ha nem mész citológiai vizsgálatra,akkor az a baj...ha mész akkor meg az a baj? Ne már.

Vérzésem elmúlt,de néha még furin érzem magam. Most rendeltem batátcserje kapszulát oáromnak meg Maca gyökér kapszulát, állítólag javítja a sperma minőségét és mennyiségét is...majd meglátjuk.

Kétdező...szóval nagyon nagyon nehéz jó dokit találni

2019. okt. 10. 08:07
 209/228 anonim ***** válasza:

Így alakul a görbém ebben a hónapban.

[link]

2019. okt. 16. 08:50
 210/228 anonim ***** válasza:

Milyen hideg vagy 😳😳😁😁😌

Én 37 alá soha nem megyek

K

2019. okt. 16. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!