Mi a véleményetek azokról a kismamákról akik császárt kérnek?
Figyelt kérdés
2013. aug. 17. 00:02
71/76 A kérdező kommentje:
Mihez nem kaptam elég támogatást?
2013. aug. 28. 15:43
72/76 anonim válasza:
Nyilván ahhoz, hogy leszólhasd a császáros anyákat.:) És lehetett volna szerencséd, hogy pont olyanok válaszolnak többen, akiknek bejön ez a stílus, de nem igazán álltak melléd, talán máskor kevésbé sértő hangnemben fogalmazz. És már elég uncsi a téma, lerágott csont, szinte mindig provokáció egy ilyen kérdés. Láthatóan most is. A kommentjeidben vetítesz, hogy bezzeg te, aki simán szült, aki szuper vagy...szerinted?:)
73/76 A kérdező kommentje:
Elnézést ha megsértettem bár kit is.
2013. aug. 28. 15:55
74/76 anonim válasza:
Ezt te írtad: "Én simán szültem baromira fájt de büszke vagyok magamra,hogy ezen is túl vagyok és SZÜLTEM.Mert a császár nem szülés....hanem operáció.Mi alatt nem érzel semmi fájdalmat.ez az én véleményem."
Nem hiszem el, hogy nem érzed, mennyire sértő.
Fogalmad sincs róla, ki mekkora fájdalmat élt át, testileg és/vagy lelkileg, és a leírtak alapján a császárról sem tudsz semmit. Mégis ítélkezel. Ez elég szomorú.
75/76 anonim válasza:
Jaj mi lesz veled emberiseg! Lassan mar a nok szulni se tudnak. Szomoru.
76/76 anonim válasza:
illetve nem akarnak. aki nem tud az mas tema. elozo voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!