Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a véleményetek azokról a...

Mi a véleményetek azokról a kismamákról akik császárt kérnek?

Figyelt kérdés

2013. aug. 17. 00:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:

Kéri a császárt. Két eset, elküldik a fenébe ezzel a kéréssel, vagy qvasokat fizet és megkapja.

első eset a verzió: megszüli, és élete legnagyobb élménye.

első eset b verzió: megszüli és sose többet

első eset c verzió: nem tud szülni, megcsászározzák

c eset a: második palántánál nyugisan várja a császárt

c eset b: kínosan figyel a hegre, és imádkozik, hogy sikerüljön normál úton, és sose többé császár.

második eset a: császár, és lásd első c/a vagy b kimenetele

második eset b: már nincs pénze kérni, így marad az orvos tapasztalata, és így vagy lesz új vagy nem lesz új műtét ha akarja ha nem....

Ezek után mi a véleményem a császárt kérőkről, az ő dolguk. Ha nekik így jó, hát legyen. Nem ítélkezhetek felettük, csak mert én az évezredes módszerrel szültem. Csak pl a lányom 2órás program volt, amit élveztem, lehet más beled... abba is, NEM VAGYUNK EGYFORMÁK.

2013. aug. 17. 10:15
 22/76 anonim ***** válasza:
76%

Semmi. Az ő döntésük. Magánügy!

Nem hiszem, h itt kell kell ócsárolni őket a döntésük miatt.

(Mielőtt betámadtok, simán szültem,nem császárral. :) )

2013. aug. 17. 10:19
 23/76 A kérdező kommentje:
16-os nem unom az életemet,én még nem láttam ilyen kérdést és azért tettem fel mert érdekelt ki mit gondol róla?
2013. aug. 17. 10:26
 24/76 anonim ***** válasza:
Azt hogy csalódni fognak mert a császár sem egy leányálom, nekem sürgösségi császárom volt, és iszonyat soká gyógyultam...és még nagyon sok idö kell hogy második babát vállaljak, ha csak belegondolok hogy újra szétvágják a hasam.. mert ugye nagy a valószínüsége hogy az is császár lesz
2013. aug. 17. 11:07
 25/76 anonim ***** válasza:
74%
Terhességi cukrom volt, programozott császárt beszéltünk meg a dokival, előbb jött, az éjszakás nővér kötekedett, hogy nem indokolt a császár, szüljek csak. Bejött a doki, megkérdezte, hogy császárt akarok e, én igent mondtam. Nem lett se nekem, se a babámnak hátránya. A barátnőim többsége szült, nekem az nem okozott volna valami földöntúli élményt, hogy vajúdok 12 órán keresztül, szanaszét szakadok, akkor is fájt volna a varrat. Volt olyan ismerősöm, aki mondta, hogy milyen anya lehetek, ha ennyire nem voltam képes a gyerekért? Mondtam neki, hogy az anyaság nem itt kezdődik. Az pedig, hogy te betiltanád, mégis milyen jogon, mert te másképp gondolod?
2013. aug. 17. 11:25
 26/76 anonim ***** válasza:

Fenyegető hegszétválás, téraránytalanság, fájásgyengeség és egyéb komplikációk, mond valamit? Én az elsővel téraránytalanság és fájásgyengeség miatt 23 órát vajúdtam úgy, hogy semmit sem tágultam, közben szivárgott a víz egész nap, de azért vártak még... nagy nehezen megcsászároztak. "Könnyebb út", na ne vicceljetek már! 1 hétig utána ki se tudtam egyenesedni, és nem kerültem el a fájdalmat a vajúdás alatt sem ám. A másodiknál igenis én akartam a császárt, mert nem akartam, hogy baja legyen a gyerekemnek egy újabb ilyen tortúra miatt, és nem a fájdalom zavart, hanem, hogy oxigénhiányos lesz például. Nagy nehezen kiharcoltam, de nem lehetett a 39. héten, meg kellett várni a terminust. Ezért inkább sürgősségi lett, mert szétvált a hegem és levált a lepény. Alig éltük túl.

Mi a véleményem? Az, hogy mindenki szüljön úgy, ahogy akar, egész addig, amíg nem fenyegeti senki egészségét. Más meg a császártól fél. Ítéljük el őket, mert félnek egy műtéttől, pedig az a "könnyebb út", csak egy vágás nem? :) A lényeg az egészséges gyerek. Volt olyan anyuka, aki azért küzdött, nehogy császár legyen, mert azt ő nem éli túl, pedig valahogy mégis túlélte, mert nem jött ki másképp az a gyerek.

Szóval ne általánosítsunk, nem passzióból kérik az anyukák általában, és nem divat megengedni sem.

2013. aug. 17. 16:37
 27/76 anonim válasza:
64%

Pedig száz meg száz ilyen kérdés volt már.

A kérdésre visszatérve:

Nincs véleményem róluk,nem ismerem őket.

Attól,mert egy anonim oldalon ócsárolják azokat az anyákat,akik kérik a császárt,még ugyanúgy lesznek olyanok,akik a jövőben is fogják kérni.

Ellenben azokról van véleményem,akik annyira unatkoznak,hogy mások dolgán csámcsogjanak.

2013. aug. 17. 17:04
 28/76 anonim ***** válasza:
63%

A császár a baba számára a biztonságosabb verzió. Nincs fogó, nincs vákuum, nincs oxigénhiány, nincs köldökzsinór-probléma, nincs semmi az ég világon, ami a babának károsodást okozhat, kivéve az a százezerből egy eset, amikor belevágnak a bőrébe, aminek a legtöbb esetben nyoma sem marad. az anyára nézve kockázatosabb, hiszen az altatás önmagában olyan veszélyes, hogy mindig van rá egy kis esély, hogy soha többet nem kel fel a műtőasztalról. Továbbá hibázhat az orvos is, nem kicsit, és az anya elvérezhet, mint ahogy történt is már sokszor.

Ha ezekkel az anya tisztában van, és mégis bele akar vágni, akkor oké. Én nem ítélem el, főleg ha a babája érdekében szeretné.

De szerintem az első szülésének módját senkinek nem maga kéne eldöntenie, hiszen tényleg semmiféle tapasztalata nincs, csak amit hall másoktól, olvas a neten. Hogy melyikre beszéli rá a jónép, az csak attól függ, hogy melyikről olvasott többet. Nem fogja fel, hogy egy császár és egy hüvelyi szülés is lehet SZAR, és mindkettő lehet JÓ is. Nem tudhatja előre.

Itt vagyok én, akinek bár a császár szimpatikusabb, mégis a természetre bízta. Elindult a szülés, 2 teljes napot vajúdtam, a pokol volt, majd sos császár lett, ami viszont egy nagyon jó élmény maradt, és egyáltalán nem voltak utána fájdalmaim. Szóval az én tapasztalatom az, hogy számomra a vajúdás, az akkora fájdalom elfogadhatatlan. Egyszer kibírtam, mert az ember úgy van megcsinálva, hogy ne dögöljön bele, de még egyszer soha-soha többet. Se 3 órát, se 2 napot. Semennyit. És mivel a császárom jól sikerült, nyilván ismét afelé hajlok. Annyira, hogy ki fogok bizony fizetni 800ezret egy magánkórháznak, ha kell. Ha nem lesz annyi pénzem, akkor nem érdekel, nem szülök második gyereket.

Jogosnak tartom a döntésemet, így, hogy már van nyomós oka is. És nem érdekel, hogy a következő lehet, hogy tök simán meglenne pár óra alatt hüvelyi úton, és lehet, hogy a következő császár maga lesz a pokol, nem érdekel. Ilyet még egyszer nem akarok átélni, és nem is fogok.

2013. aug. 17. 18:52
 29/76 anonim ***** válasza:
69%

Azt, hogy igazuk van. Pentek 2-kor inditottak, azota sincs szinte semmi elorelepes csak hol ilyen, hol olyan gyakorisagu mikor ilyen, mikor olyan gyakorisagu fajasok.

Mar a masodik ejszakat nem aludtam vegig, a poklok poklat elem at.

Es csak azert mert elhittem, hogy ez igy jo, ennek igy kell lennie, mert hallgattam a sok megszallottra!

Hat tudod mit? Szerintem egy b...om, aki szerint ez csodalatos es felemelo es szep elmeny. Megbantam, hogy nem valasztottam a programozott csaszart, amiert meg csak konyorognom sem kellett.

Aug 5/6-ra voltam kiirva, tagitottak penteken, majd rakov csut. Semmi. Inditottak masnap...majd a termeszet tudja a dolgat, igaz?

Az osszes okosnak uzenem, elje at amit en aztan iteljen! Masokon iteljezo okostojasok!

2013. aug. 18. 08:32
 30/76 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Utolso, en kettöt is szültem, borzalmas hosszu vajudassal, te azt kepzeled, hogy csak neked volt nehez.

Ha nincs különösebb egeszsegügyi ok, akkor jobb a termeszetes szüles, mert a baba igy megkapja a szülöcsatornan athaladva a fontos bakteriumflorat.

Csaszarosoknak többnyire nem indul be rendesen a tejtermelesük, par hetet szenvednek a szoptatassal, aztan feladjak.

Csaszarral szük marad a vagina, de nincs tej, es a következö szüles is csak csaszar lehet.

Adja Isten, hogy ne legyen következö, de pl. jön egy katasztrofa helyzet, nincs orvos a közelben, es fogamzasgatlok is elerhetetlenek, mit csinaltok? A pasikat nem erdekli, hogy beüt egy nagy katasztrofa, ilyenkor akar meg is eröszakolhatnak, es siman belehalsz abba, hogy mar csaszrozva voltal, most meg szülnöd kell, de nem tudsz.

2013. aug. 18. 18:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!