Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a véleményetek azokról a...

Mi a véleményetek azokról a kismamákról akik császárt kérnek?

Figyelt kérdés

2013. aug. 17. 00:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
Akkor azért elmondanám neked, hogy lehet indikáció a félelem is. Lehet valaki nagyon súlyos pánikbeteg emiatt. És az is félelem, ha attól félsz, hogy a babádnak lesz baja, és ahogy ezt itt már sokan leírták, a félelem is akadályozhatja a tágulást és máris megvan az ok-okozati összefüggés. Van aki meg a fájdalmat nem bírja, na és? Majd rájön, hogy a császár is fáj...
2013. aug. 20. 16:57
 42/76 anonim ***** válasza:
100%

én meg arra vagyok büszke, hogy CSÁSZÁRRAL SZÜLTEM!!!!!

és ezt olyan sokszor elmondom, amilyen sokszor csak lehet, hogy próbáljam az önmarcangolásukat csökkenteni azoknak az anyáknak, akik szintén CSÁSZÁRRAL SZÜLTEK (MERT AZT AZÉRT MÁR NE VITASSUK EL TŐLÜK, HOGY ÉLETET ADTAK EGY GYERMEKNEK!!!!)

mert az ilyenek miatt, mint te kedves kérdező, van egy halom szerencsétlen anya, aki lelkileg nem tudja feldolgozni a császárt, mint pl ő: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

na meg egy kérdésem is lenne: ha te is császárral szülsz, mert a baba (vagy mindketten) veszélyben vagytok, akkor is itt szórnád az igét, hogy a császár nem szülés? megsúgom: nem hiszem, hanem hálát adnál, hogy van egy egészséges babád

iszonyatosan haragszom az ilyenekre mint te, aki nem gondolkodik, csak vagdalózik a szavakkal, nagyon nagyon súlyos szavakkal, nem gondolsz bele, hogy a császár nem választás kérdése, hanem életet ment? és minek lelkiismeret furdalást kelteni az anyákban, olyan miatt amiről nem tehetnek?

2013. aug. 20. 22:55
 43/76 A kérdező kommentje:

42es.

Ha értelmeznél nem csak néznél nem azokat ítélem el akik császárral szülnek-hanem azokat akik fogadnak orvost és kérik a császárt mert félnek.

Megsúgom neked,hogy nálam is voltak komplikációk (elment a lányom szívhangja)de nem volt már idő a császárra tehát kinyomták belőlem a maga 4kgjával.Ha császáros lettem volna is így gondolnám mert mint írtam nem azzal van a gond,hogy valaki császáros hanem a miértje miatt.Hogy kérte azért vagy mert nem volt más lehetőség...

2013. aug. 20. 23:12
 44/76 anonim ***** válasza:
100%

konkrétan ezt írtad: "Én simán szültem baromira fájt de büszke vagyok magamra,hogy ezen is túl vagyok és SZÜLTEM.Mert a császár nem szülés....hanem operáció.Mi alatt nem érzel semmi fájdalmat.ez az én véleményem."

ebben a mondatban nincs benne, hogy csak azokra vonatkozik, akik kérik, ebben az van kijelentve, hogy a császár nem szülés, általánosságban, mindenkire vonatkoztatva

vagy az a császáros, aki nem maga kéri, az szül? csak az nem szül, aki maga kéri?

2013. aug. 20. 23:35
 45/76 anonim ***** válasza:
100%

De van olyan is, értsd meg,hogy azért KÉRI, mert olyan oka van rá (teszem azt lelki), amit te nem értesz, az attól még létezhet. Igaza van a 42-esnek sokmindenben, és nagyon remélem, hogy több ilyen anya is lesz, aki megpróbálja a császáros anyák önbizalmát helyretenni. Nekem ezzel ugyan nem volt bajom, mert nem vagyok megszállott, aki mindenáron meg akarja "szülni", mert másképp nem érzi magát anyának a sok idióta agymosása miatt. Felfogtam, hogy mi az érdeke a gyerekemnek, és szerencsémre az orvosom is, és ennyi. De egyáltalán nem zavar, ha valakinek lehet választása. Bárcsak a barátnőmnek is lett volna, akkor a 13 éves lánya tudna beszélni és egyedül járni...

De abszolút nem zavar, ha valaki csak azért kéri, mert ezt akarja, és kész. Bár elég nehéz lehet elintézni, szerintem komoly anyagi támogatással megy csak, de hadd legyen úgy. Ahogy korábban leírtam, mindenki szüljön úgy, ahogy akar, császárral, fekve, ülve, vízben, négykézláb, akár kézenállva, nekem tökmindegy, amíg mindenki jól van. Semmi más nem számít.

2013. aug. 20. 23:36
 46/76 anonim ***** válasza:
100%

Én erre meg azt mondom,hogy barátnőmnek a hosszú vajúdás, csatornában elakadás miatt közepesen oxigénhiányos lett a babája. 20 hónapos, de még nem megy, mászni is nemrég kezdett. A végére elfáradt, de az ügyeletes doki nem nagyon foglalkozott azzal,hogy kibírja-e nyomni. Hát nem nagyon bírta. Ez lett a vége! Azért itt vitatkoznék,hogy mindenképpen ez volt-e a legjobb a babának!

Most terveznek majd második gyereket, és bizony fogadott orvost, és már most közölte,hogy császárral szeretne szülni. Ezek után, meg is értem. Pedig elvileg "szervi" oka neki sincs, de inkább császár, mint,hogy végig szorongja az egész terhességét a szülés miatt.

Ez meg olyan baromság, hogy szülés vagy műtét. Miért? Az anya, aki bár kinyomja, de kukába dobja. Vagy a kórházban hagyja? Nem attól lesz anya valaki,hogy megszüli a gyereket!

2013. aug. 21. 13:42
 47/76 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, hogy te mekkora ostoba, önelégült provokatív troll vagy, csak mert kinyomtál egy gyereket. Kár, hogy az anyaság nem itt kezdődik, NINCS mire büszkének lenned. Csak mert fájt a szülés? A császárosok legtöbbje ugyanígy vajúdik, sőt, ők még végig csinálják a SZÜLÉSÜK utáni hosszú regenerálódást, miközben ugyanúgy ellátják a babájukat. Ugyanígy a programozottak is megszenvedik, hogy életet adtak! Neked voltak fájásaid pár óráig? Nekik napokig, hetekig! Na mire is vered a nyálad?
2013. aug. 22. 01:18
 48/76 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok bókot..;)
2013. aug. 22. 11:43
 49/76 anonim ***** válasza:

Még hogy a császárnál nincs kitolás, hát engem is kitoltak a mütöböl :)

De viccet félre téve, nekem is sürgösségi császárom volt, mert nem tágultam mindenféle szülésindító és oxitocín ellenére, ezért még nem érzem magam kevesebbnek, bár már voltak olyan megjegyzések hogy "jaj hát akkor te nem tudtad meg mi a szülés.." pedig 22órát vajúdtam elötte.

2013. aug. 22. 15:41
 50/76 anonim ***** válasza:
Senkinek semmi köze hozzá, hogy ha valaki császárt szeretne és ezt az orvosa meg is teszi. Ahogy pl. ahhoz sem lenne senkinek semmi köze ha én úgy döntök leoperáltatom a mellemet mert anyám, nagy anyám és minden női rokonom mellrákban halt meg. Nem hiszem, hogy valaki azért kéri a császárt mert az gondolja, hogy ez kevésbé fáj, gyorsabb és egyszerűbb. (de ha emiatt kéri akkor sincs senkinek semmi köze hozzá) Általában olyan okokból kérik, mert pl. pánikbetegek, előzőleg már volt egy rendkívül rossz rossz szülésük, vagy mert amit már írtam is, hogy ő is és a férje is vákummal születtek és lebénult a karjuk és véletlenül sem szeretnék ha a gyermekük ugyan így járna. Igen is van az a fajta félelem a szüléstől amikor indokolt a császár. Én magam a császártól rettegek úgy mint ha egy vonat elé akarnának lökni. Más pedig a szüléstől fél ugyan így. Semmi értelme úgy szülni, hogy mindene teljesen be van feszülve az idegességtől. "Én normális úton szültem ezért verem a mellem, mert én ettől jó anya vagyok, pont olyan mint amikor az anyuka azért veri a mellét mert ő milyen fa..a szülő mert szoptat. Nyilván mindenki megpróbál szoptatni, és van éppen elég lelkiismeret furdalása ha nem sikerül. Nincs szüksége még arra is, hogy minden oldalról bele rúgjanak mert ő nem tudott szoptatni. Mindenki úgy tökéletes édesanya ahogy van! Mindenki úgy szül, szoptat, nevel gyermeket ahogy az neki megfelelő, és senkinek semmi joga ítélkezni vagy bírálni!
2013. aug. 22. 20:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!