Mennyi dioptria esetén van császár? Lehet kérni császárt ha nem szükséges de szeretnék?
ja értem.Csak mert félek nehogy gond legyen.
És a szemész ad erről egy papírt ami alapján dönt majd a nőgyógyász?
-8 dioptriával simán szültem mindkét gyereket. Előtte 1 hónappal mentem szemészhez. A szemész először is azt kérdezte, hogyan szeretnék szülni. Mikor mondtam, hogy normál úton, akkor megvizsgált. Ha császárt mondok, simán ráírta volna ajánlásként a leletre.
Azért "rossz" a babának, mert nem csinálja végig világrajövetel előtt azt az utat, ami hormonálisan, fizikailag segíti őt a külvilághoz történő alkalmazkodáshoz. Ha szülnék, a harmadikat is normál szülném, de be kell vallani, hogy vannak a császárnak előnyei is.
Hetes még nem elég. Nem lett amúgy gond.
Viszont ha csak simán császárt szeretnél, és a szemed erre csak egy ürügy, az más kérdés. Keress olyan orvost, aki ebben partner. Vannak bőven. De nem biztos, hogy ez a jó út.
5-ös közben válaszolt,miért nem jó ez a kicsinek,így is van.
Előnyét csak egyet láttam a császárnak,hogy megmentette a kisfiam életét,semmi többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!