Milyen papír szükséges egy apás, vagy esetleg egy nagymamás szüléshez? Kell érte fizetni?
Figyelt kérdés
Vagy csak szóljak az orvosomnak és annyi?Esetleg kell valami tanfolyamot végezni annak aki bent lesz velem?2013. márc. 10. 10:25
1/17 Jégtánc válasza:
Semmilyen papír nem kell.Fizetni sem kell érte.Egyszerre csak egy emberke lehet bent.Apuka,nagymama válthatják egymást.
2/17 anonim válasza:
Nem kell hozzá semmi! A szülő nőnek törvény adta joga, hogy 1 általa választott ember mellette legyen a szülés alatt!!!!
3/17 anonim válasza:
nálunk 3e a steril ruha, papucsot kell vinni és ennyi.
4/17 A kérdező kommentje:
de olvastam olyat ahol tanfolyamhoz kötik és fizetni kell érte x összeget.törvény alapján pedig lehet mellettem valaki.mit kell tenni ha nem akarják engedni a kórházban az apás szülést?
2013. márc. 10. 10:42
5/17 Jégtánc válasza:
Hol olvastál ilyet?Természetesen ha sürgősségi császár lesz a vége,ott nem lehet bent senki.Steril ruhát sem kellett vennie nálunk az apukának.Pesten szültem a Jáhn Ferenc kórházban.
7/17 anonim válasza:
2 es vagyok, az lehet hogy steril ruhát vennie kell, de max ennyi! Nem köthetik tanfolyamhoz!!!! A császár az nagy műtét ott természetesen nem lehet senki!
8/17 anonim válasza:
Vannak kórházak ahol megengedik hogy császárnál is benn lehessen egy személy, nálam benn volt a párom, programozott császárom volt.
Fizetni nem kellett érte és tanfolyamot sem kellett végeznie, én csak megkérdeztem a dokitól hogy bejöhet-e és ennyi volt.
Hol szülsz?
9/17 anonim válasza:
Sajna köthetik tanfolyamhoz és azt a bizonyos "1 embert be lehet vinni jogot" azzal játszák ki pl.: h a kórház bababarát-e? Mennyi papás vajúdó van? Utóbbi esetben hivatkozhatnak arra, hogy ha nem tudják biztosítani a papás szüléshez a külön vajúdót, nem megoldható bevinni hozzátartozót (Oké ebben annyit megértek, hogy vajúdás közben énmellettem ne álljon ott vm. 2 méteres vadidegen kancigány, csakmert a szomszéd boxban anyuci kitlálja, hogy hívják be a "kispapát":) még akkor se, ha függönnyel el van paravánozva). Ezer meg egy ilyen dolog van, szóval szerintem kérdezd meg a dokid, hogy abban a kórházban hogy működik?
10/17 anonim válasza:
Nálam 2 ember lehetett bent, és fejenként 1300at fizettek a steril ruháért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!