Melletem a fērjem volt,szt isván korház ,semmit nem kellet hoznia,ės tanfolyam sem kellet.
2013. márc. 10. 16:27
12/17 anonim válasza:
Nekunk sem kellett hozza semmi, nagymamas szules volt. A ruhat is a korhazban adtak nem kellett megvenni. Ugyeletes orvosnal-szulesznonel szultem,mikor bementem a szuloszobara kerdeztek is h ki lesz velem.
2013. márc. 10. 17:46
13/17 anonim válasza:
Kórháza válogatja szerintem. Az Istvánban szültem, nem kellett se tanfolyam se ruha. Anyukám és a férjem felváltva lehetett velem a vajúdás alatt, majd a kitolásnál már csak a férjem maradt. Amikor megszületett a lányom, bejöhetett anyukám is.
2013. márc. 10. 17:48
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!Látom mindenhol más és más..Na majd kedden kiderül,akkor beszélek a dokimmal!
2013. márc. 10. 17:56
15/17 anonim válasza:
Én a nyíregyházi kórházban szültem, tanfolyamhoz kötik, hogy apuka bent lehessen. Fizetni nem kell, de adnak egy csekket, amelyen az alapítványuknak lehet befizetni, de ez sem kötelező.
Amikor szültem telt ház volt, rögtön nem volt 1ágyas szülőszoba, de a férjem bejöhetett a közös vajúdóba. Szerencsére hamar felszabadult hely.
2013. márc. 11. 16:39
16/17 anonim válasza:
A steril ruha még oké. De hogy tanfolyam??? Nevetséges ha tényleg van ilyen. Miért vannak akkor ott a szakképzett emberek? Ennyire hülyék volnának? Talán a kispapának kellene elvégeznie az ő feladatukat? :-)
2013. ápr. 24. 23:45
17/17 anonim válasza:
Azért van a tanfolyam, hogy apuka ne sokkolódjon le attól, amit lát. Ez is a neve: szülés felkészítő! Nem kell neki semmit sem csinálni a szülőszobán, csak ne zavarjon senkit a munkájában azzal pl.: hogy kérdezget.
Egyébként ez asszem 3 alkalom, tök érdekes dolgokat mondanak rajta, megmutatják a szülőszobát stb.
Emellett a felkészítőn a kismamák is kérdezgethetnek és szoktak is. Szóval sztem nem hülyeség, főleg azoknak, akik szeretnék pontosan megérteni mi is történik velük a szülőszobán. Ahogy én látom, általában nem szokott megterhelő lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!