Mi a véleményetek azokról a kismamákról akik császárt kérnek?
A kedves kérdező nagyon eltűnt, szal látszik, h csak provokációnak szánta a kérdést!
Véleményem: mindenki szüljön úgy ahogyan biztonságban érzi magát!Senkinek semmi köze hozzá!
59 ora vajudas...ugy, hogy a 41+5. napon inditottak es utana sem indult meg a tagulas tobb, mint 48 oran keresztul 2 centit sem tagultam pesszarium es utana zsele mellett. Burkot kellett repeszteni es utana par oraval elkezdeni a toxyt. Aha, termeszet tenyleg tudja a dolgat. Tudod, ha a termeszetre bizom magunkat az tuti, hogy az egyikunk nem elte volna tul. Nemhogy legkozelebbi, amugy igen pici eselyes katasztrofa helyzetet. Ez egyebkent, ne haragudj, de szamomra nem erv a termeszetes szules mellett, mert eleg utopisztikus.
Nem azt mondom, hogy csak en szenvedtem, de az biztos, hogy nagyon megszenvedtem es a termeszet semmit sem segitett. Szoval dontse el mindenki, hogy neki mi a jo, mert a termeszet szelektal...mint, ahogy regen tette, amikor nem volt mas valasztas, mint a donteset elfogadni. Ma mar nincs erre szukseg, es fogadjuk el, ha vki el a lehetoseggel. Nem vagyunk egyformak.
Nekem az a véleményem arról aki KÉRI indokolatlanul csak mert,fél stb,stb.
Hogy pénzért az ember manapság mindent megvehet!!!Nem engedném.Nem hiába van így a természet "kitalálva",hogy simán szüljünk.
Persze ha indokolt megértem,de szerintem aki tudna simán szülni az szüljön is úgy.
Én simán szültem baromira fájt de büszke vagyok magamra,hogy ezen is túl vagyok és SZÜLTEM.Mert a császár nem szülés....hanem operáció.Mi alatt nem érzel semmi fájdalmat.ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!