Túlhordás esetén megtagadhatom a szülésindítást? Van mód arra, hogy császárt kérjek egyből?
Igen, választhatod a császárt is. Gondolom ha túlhordod akkor naponta vizsgálnak, a következő vizsgálatnál mondd a dokinak hogy szeretnéd ha megcsászározna és akkor nem bajlódnak az indítással, pláne ha már sok nappal hordod tovább.
Első baba?
42. hétbe léptem be tegnap, semmi tünet nincs.
Naponta járok vizsgálatra igen. Első baba, elég makacs, azt sem tudjuk még hogy fiú lesz-e vagy lány mert nem mutatta meg magát és most meg kijönni sem akar.. :)
Nem, gyógyszerész vagyok, tudok 1-2 dolgot a prosztaglandinról és az oxitocinról illetve annak hatásairól, úgyhogy ha lehet, akkor elkerülném ezeknek a szereknek az alkalmazását az esetemben, ha már választani lehet, akkor inkább szenvedjek csak én császár után mint hogy ez a két dolog bekerüljön egy kisbaba szervezetébe.
Nem magánkórház, de magándoki, majd rákérdezek nála holnap, köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!