Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kér valaki szülésindítást az...

Kér valaki szülésindítást az orvosától április végén, aki május elejére van kiírva, hogy még a 3év gyes-re legyen jogosult?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 14:10
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
68%
NEM!!! Soha, de soha nem mennék bele ilyesmibe!!! Ez nem úgy megy, hogy szülök-nem szülök... Mert éppen úri kedvem úgy tartja... Megdöbbentő, hogy felmerül ilyesmi a várandós anya gondolataiban... Természetesen nem a személyed ellen beszélek!!! Ráadásul a pénzért... hűűű, én remélem azért nem lesz ilyen elképesztő történet senki életében! Nem érdekel a pontozás, de ezt teljes mértékben elítélendőnek tartom!
2010. ápr. 14. 14:17
 2/32 anonim ***** válasza:
68%

Pedig biztos nagyon sokan fognak így cselekedni-sajnos.

Sok szülésmegindítás lesz majd e miatt.

2010. ápr. 14. 14:19
 3/32 anonim ***** válasza:
56%

Szia!

Sajnos 5 hónap múlva szülök.

De ha sikerült volna hamarabb a baba, vállalnám a szülésindítást, ha nem lenne ettől koraszülött. Pl. május 12-re lennék kiírva, vállalnám, hogy 38 hetesen szülök. És persze az orvos tanácsát is meghallgatnám. Miért , ez egyébként a szülő nő döntése? Nem gondolnám.

2010. ápr. 14. 14:21
 4/32 anonim ***** válasza:
55%
EGyébként ha valaki így is dönt, nem a pénzért teszi, hanem hogy 3 éves koráig otthon nevelhesse a gyermekét. Nevetséges, ugye nem gondolja senki, hogy 25.800.- Ft-ért akar valaki otthon maradni a 3. évben?
2010. ápr. 14. 14:22
 5/32 A kérdező kommentje:
Szerintem meg vannak estek amikor nem elitélendő!!! Én 3 éve császárral szültem, indították, nem tágultam, 1napot vajúdtam, 4,7kg-mal született a fiam. Most várom a második babót, ő is nagy, valószinű, hogy császár lesz, akkor meg az az 1 hét mit számít? A baba egészsége szempontjából semmit, viszont anyagi téren sokat!! Legalábbis nekünk! Vidéki kis faluban lakom, 2 évesen hová tegyem a gyerekemet, nincs bölcsöde csak 25km-re!!
2010. ápr. 14. 14:23
 6/32 anonim ***** válasza:
45%
Ezer bocs az ofért: Jesszusom 14:21-e! Hogy írhatsz ilyet, hogy "sajnos...szülök", inkább örülj neki vazze, hogy szülhetsz!!! Jajj! Szegény gyerek!
2010. ápr. 14. 14:27
 7/32 anonim ***** válasza:
64%

Nem ítéllek el, nagyon jól gondolkodsz és a baba érdekét is nézed. Ez abszolút nem anyagi probléma. Nem lesz koraszülött, szakszerű orvosi ellátást kap, érett baba, tudod nevelni, hisz nem első baba.

Jó egészséget Nektek!

2010. ápr. 14. 14:29
 8/32 anonim ***** válasza:
79%

én május 24re vagyok kiírva.ha meg is indíttatnám,nem a gyes miatt,hanem amiatt hogy már egyre nehezebben bírom a most 18hónapos fiam mellett a várandósságot.

de szerintem is lesznek olyanok akik emiatt bevállalják.és nem is az alacsonyabb szférából,az is biztos!

9/32 A kérdező kommentje:
Szerintem a 14:21-es nem úgy értette, hogy nem örül a babájának, hanem gondolom hamarabbra tervezték, csak így sikerült!
 10/32 anonim ***** válasza:
82%

14.27 sajnos nyelvtanból és fogalmazásból megbukott. Nézzétek el neki értetlenségét a tárgyban.

SAJNOS van aki ápr. 30-ig szeretett volna szülni, de csak az év második felében tud, vagy mikor összejön a baba.

Egyébként imádok szülni.

2010. ápr. 14. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!