Kér valaki szülésindítást az orvosától április végén, aki május elejére van kiírva, hogy még a 3év gyes-re legyen jogosult?
Pedig biztos nagyon sokan fognak így cselekedni-sajnos.
Sok szülésmegindítás lesz majd e miatt.
Szia!
Sajnos 5 hónap múlva szülök.
De ha sikerült volna hamarabb a baba, vállalnám a szülésindítást, ha nem lenne ettől koraszülött. Pl. május 12-re lennék kiírva, vállalnám, hogy 38 hetesen szülök. És persze az orvos tanácsát is meghallgatnám. Miért , ez egyébként a szülő nő döntése? Nem gondolnám.
Nem ítéllek el, nagyon jól gondolkodsz és a baba érdekét is nézed. Ez abszolút nem anyagi probléma. Nem lesz koraszülött, szakszerű orvosi ellátást kap, érett baba, tudod nevelni, hisz nem első baba.
Jó egészséget Nektek!
én május 24re vagyok kiírva.ha meg is indíttatnám,nem a gyes miatt,hanem amiatt hogy már egyre nehezebben bírom a most 18hónapos fiam mellett a várandósságot.
de szerintem is lesznek olyanok akik emiatt bevállalják.és nem is az alacsonyabb szférából,az is biztos!
14.27 sajnos nyelvtanból és fogalmazásból megbukott. Nézzétek el neki értetlenségét a tárgyban.
SAJNOS van aki ápr. 30-ig szeretett volna szülni, de csak az év második felében tud, vagy mikor összejön a baba.
Egyébként imádok szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!