Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kér valaki szülésindítást az...

Kér valaki szülésindítást az orvosától április végén, aki május elejére van kiírva, hogy még a 3év gyes-re legyen jogosult?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 14:10
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
58%
14.27-es vagyok. Nézzétek el nekem a helyesírási hibáimat, mert bosszankodva, és gyorsan írtam... Nem buktam nyelvtanból... De gondolom most itt nem is ez a lényeg... van nagyobb probléma is.
2010. ápr. 14. 14:37
 12/32 anonim ***** válasza:
52%
Már a szülést is "rendelni kell" mint egy pizzát??? Én azt hittem ez egy természetes folyamat... Mindenesetre ki-ki a saját felelőssége szerint...
2010. ápr. 14. 14:39
 13/32 anonim ***** válasza:
47%

Én megértem abszolút, bár engem nem érint a téma, nekem már megvana 2 babám.:)

De ha 1-2 hétről lenne szó, bevállalnám igenis!!De 3-4 hétnél többnél soha.

2010. ápr. 14. 14:42
 14/32 A kérdező kommentje:
Nekem az orvosom is csak úgy megy bele, ha a méhszáj és a baba érett lesz hozzá! Legfontosabb a pici egészsége!!!!
2010. ápr. 14. 14:47
 15/32 anonim ***** válasza:
Szia kérdező! Nem lehet hogy ismerjük egymást? Nem egy utcában lakunk? 18 hetes ikres kismama vagyok, és van egy 17 hós lányom.
2010. ápr. 14. 14:57
 16/32 anonim ***** válasza:
93%

"EGyébként ha valaki így is dönt, nem a pénzért teszi, hanem hogy 3 éves koráig otthon nevelhesse a gyermekét. Nevetséges, ugye nem gondolja senki, hogy 25.800.- Ft-ért akar valaki otthon maradni a 3. évben?"

Hát kérlek, akkor tájékozódj: most is otthon lehet maradni a 3. évben. Semmi akadálya, jár a fizetés nélküli szabadság erre az időre továbbra is, tehát ez a része nem változott, tehát csak a gyes nem jár a 3. évben, tehát valóban csak a 25.800 Ft a különbség a régen és amost között.

akkor ugye nem indíttat senki?

Mivel anélkül is otthon nevelheted 3 éves koráig a gyerekedet, csakúgy, mint eddig.

2010. ápr. 14. 15:24
 17/32 anonim ***** válasza:
54%
Úgyhogy a kedves kérdező, ha jól értlemezem a szavait, akkor 310.000 Ft-ért megcsászároztatja a babáját, aki még maradna és fejlődne benn tovább...
2010. ápr. 14. 15:49
 18/32 anonim ***** válasza:
67%
a 15:24-esnek igaza van, otthon lehet maradni, csak pénz nincs az utolsó évben, de ami eddig volt/van pénz az sem túl sok, meg amúgy is, pénzért vészélyeztetni a babát, aki jól érzi magát odabennt? Felelőtlenség! Kívánom, hogy azokkal a babákkal semmi baj ne legyen, akiknek a szülei ilyen felelőtlenül gondolkodnak! Kiváncsi lennék arra az orvosra is, aki ezt támogatja..... Fel kellene őket jelenteni...
2010. ápr. 14. 16:01
 19/32 anonim ***** válasza:
31%

Nekem lassan holnap lesz,hogy 4 hónapja született (nem tervezetten,hogy 3 év legyen).

Hát ilyenkor mindig azt mondom(olvasva a válaszokat),hogy az vesse rá az első követ,aki még nem követett el bűnt.

Az igazság az,hogy ha 1 hét lenne tutira,tehát már betölteném a 39.hetet kérném a dokit, de azt mondják,hogy vagy hamarabb szülessen(tehát 36-ra) vagy időben,mert 38-ra nehéz eldönteni mennyire érett a tüdő és adjanak e neki azt.

Az én lányom kiírt előtt 9 nappal született nem önszántából(beütött a front:D), de nem bántam volna ha még bent marad.

Nézd,ha tényleg 1 hét lenne vissza én megtenném,de én akkor sem maradnék otthon 3 évig(ez már más téma és én amúgy sem fogok), de tényleg jó az a kis kiegészítés szóval akkor ok.Sok sztármami (és ez felháborítóbb) még a 8.hónapban kiveteti szó szerint a gyereket mert,hogy az utolsó hónap a leggázabb...szóval így ahogy te akarod persze függ az időtartamtól is nem cink

2010. ápr. 14. 18:58
 20/32 anonim ***** válasza:
48%
Nem értem,miért kell támadnotok a kérdezőt!Ő csak kérdezett,nem vét a babája ellen,hisz akkor nem kérdezne,nem szülne,nem morfondirozna gondolata helyességén...Én is előbb szülök egy héttel,pont ezért....Ti nem tudjátok,hogy a baba a 38.-ik héttől érett,onanntól a terhesség kihordottnak számit?Én igenis szoritok neki....:)
2010. ápr. 14. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!