Kér valaki szülésindítást az orvosától április végén, aki május elejére van kiírva, hogy még a 3év gyes-re legyen jogosult?
Én megértem abszolút, bár engem nem érint a téma, nekem már megvana 2 babám.:)
De ha 1-2 hétről lenne szó, bevállalnám igenis!!De 3-4 hétnél többnél soha.
"EGyébként ha valaki így is dönt, nem a pénzért teszi, hanem hogy 3 éves koráig otthon nevelhesse a gyermekét. Nevetséges, ugye nem gondolja senki, hogy 25.800.- Ft-ért akar valaki otthon maradni a 3. évben?"
Hát kérlek, akkor tájékozódj: most is otthon lehet maradni a 3. évben. Semmi akadálya, jár a fizetés nélküli szabadság erre az időre továbbra is, tehát ez a része nem változott, tehát csak a gyes nem jár a 3. évben, tehát valóban csak a 25.800 Ft a különbség a régen és amost között.
akkor ugye nem indíttat senki?
Mivel anélkül is otthon nevelheted 3 éves koráig a gyerekedet, csakúgy, mint eddig.
Nekem lassan holnap lesz,hogy 4 hónapja született (nem tervezetten,hogy 3 év legyen).
Hát ilyenkor mindig azt mondom(olvasva a válaszokat),hogy az vesse rá az első követ,aki még nem követett el bűnt.
Az igazság az,hogy ha 1 hét lenne tutira,tehát már betölteném a 39.hetet kérném a dokit, de azt mondják,hogy vagy hamarabb szülessen(tehát 36-ra) vagy időben,mert 38-ra nehéz eldönteni mennyire érett a tüdő és adjanak e neki azt.
Az én lányom kiírt előtt 9 nappal született nem önszántából(beütött a front:D), de nem bántam volna ha még bent marad.
Nézd,ha tényleg 1 hét lenne vissza én megtenném,de én akkor sem maradnék otthon 3 évig(ez már más téma és én amúgy sem fogok), de tényleg jó az a kis kiegészítés szóval akkor ok.Sok sztármami (és ez felháborítóbb) még a 8.hónapban kiveteti szó szerint a gyereket mert,hogy az utolsó hónap a leggázabb...szóval így ahogy te akarod persze függ az időtartamtól is nem cink
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!