Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kér valaki szülésindítást az...

Kér valaki szülésindítást az orvosától április végén, aki május elejére van kiírva, hogy még a 3év gyes-re legyen jogosult?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 14:10
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:

Én május 2 re vagyok kiírva a doki azt mondta csak akkor indítja meg szülést ha már nyitva van a méh száj.

Amúgy az én babám nagy lesz a 38. hét végén járok és azt mondta most akkor hogy még kifér.... mi lesz a 40. hétre?

2010. ápr. 18. 04:28
 32/32 A kérdező kommentje:
Akkor te is esélyes leszel a császárra! Nekem az első babánál végig azt mondta a dokim, hogy meg tudja szülni (bíztatásból), szerintem gondolta ő, hogy császár lesz a vége (4,7kg-os babát szerintem nem sokan tudnak simán megszülni), most a második is "óriás" lesz, 1 császár után meg még nagyobb a valószinűség.
2010. ápr. 18. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!