Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kér valaki szülésindítást az...

Kér valaki szülésindítást az orvosától április végén, aki május elejére van kiírva, hogy még a 3év gyes-re legyen jogosult?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 14:10
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Ki támadta a kérdezőt???

Én leírtam a tényeket. Ennyi.

2010. ápr. 14. 21:59
 22/32 anonim ***** válasza:
Ja és a 14.22-re reagálva írtam le a tényeket.
2010. ápr. 14. 21:59
 23/32 anonim ***** válasza:
48%

Mivel engem közvetlenül nem érint ez a kérdés, mert már lassan 8 hónapja szültem, csak a tapasztalatom írnám le, mert volt itt hideg-meleg.

Én a 37. héttől szinte könyörögni tudtam volna dokimnak hogy indítsa meg a szülést, mert eü okokból befektetett, és piszok nehezen viseltem a kórházat.De persze nem tettem, csak céloztam rá, mire neki egyenes válasza az volt hogy nem piszkálódunk ha nem muszály.Így maradt a kórház, ideg, sírás.Lépcsőztem, jöttem mentem hátha beindul.De persze nem akart.Mire egyszer csak kiírás előtt négy nappal a konzílium úgy döntött hogy másnap szülünk.Hát életem legszebb napja volt.Örültem hogy végre szülök, láthatom a picim, és hazamehetek!Tehát nálam csak pár nappal hamarabb indították, és teljesen eü alapon.De nem bánom így utóbb hogy nem indította hamarabb, szép nagy fejlett babám született, és ez a legfontosabb.

Hát hogy a kérdező által megfogalmazott okokból indíttatnám, így innen nem tudom.De el nem ítélem.

2010. ápr. 15. 14:56
 24/32 anonim ***** válasza:
66%
mért lett lepontozva minden hozzászóló aki ellenne van az indításnak?azért pontoztátok le őket mert felellősségteljesen gondolkoznak és nem vetetik ki előbb a babájukat?szépek vagytok mondhatom.
2010. ápr. 15. 16:05
 25/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm minden hozzászólónak, hogy írt!

Sokan nem látták át igazán a helyzetemet, mivel 98% hogy császároznak, így mindenhogy mesterséges beavatkozás lesz, tehát "kiveszik a babámat"! Ha egy természetes szülés előtt állnék, akkor én is rábíznám ezt a természetre, nem avatkoznék be!! De sajnos nem így alakult!! Így az az 1 hét szerintem nem katasztrófa, ha az orvosom is azt mondja, hogy szép fejlett, érett a babám! És ki tudja, még meg is indulhat magától is ebben a hónapban!

2010. ápr. 15. 18:28
 26/32 anonim ***** válasza:
Most mondták a hírekben, hogy a FIDESZ azonnal visszaállítja a GYED-GYES-intézményét az eredetibe, vagyi 2-3 évre! Nos "kedves" kismamák, szégyellje magát az, aki emiatt hamarabb akar szülni...
2010. ápr. 15. 19:55
 27/32 anonim ***** válasza:
Ha csak most mondták be a hírekben, nincs senkinek szégyenkezni valója a kismamák közül. Egyébként várható volt, örülök a hírnek. Tehát nincs gondolkoznivalója tovább a kérdezőnek sem. Jó babavárást és problémamentes szülést!
2010. ápr. 15. 21:59
 28/32 anonim ***** válasza:
nem ítéllek el ezért,megértelek!ha a doki azt mondta,h egészséges,érett baba és egyébbként is császár lenne akkor tedd!azt szokták mondani,h a kiírthoz képest +,- 2hét!ha az nem okoz gondot,h 2héttel elöbb jön akkor az se fog,ha egy héttel!nálunk 3és fél 7tel jött elöbb(császár lett)és semmi baja,szép,egészséges,Kishuncut babym van
2010. ápr. 15. 23:51
 29/32 anonim ***** válasza:
52%

Olyan szép a május! De én izgulok azon hogy átcsúszunk... április 26-ra vagyok kiírva. Sejtettem, hogy a Fidesz változtatni akar majd, de én még így is izgulok. Nekünk az a kis pénz is számítana(!), bár addig lehet, hogy sok minden változik még. Sajnos minimálbérre voltam bejelentve, a párom meg közalkalmazott. Kölcsön pénzből lesz még a szülés is. Ezt ismerősöknek be sem valljuk. Szomorú, hogy a nagyon várt gyerekáldás örömébe így belerondít a hiány.

Bp-i többdiplomás kismama

2010. ápr. 17. 19:47
 30/32 anonim ***** válasza:
Off: Kedves Diplomás Kismama! Ne szomorkodj a pénz miatt... Mi is ugyanebben a helyzetben voltunk 2 éve, és szégyelltük is... Azt a kevéske nászajándékpénzünket a szülésre költöttük (az összeset), nem volt sok, de valahogy túléltük... Azóta is nehezen megy a szekér, de szeretjük egymást, és örülünk annak amink van! Nem szenved a kis kincsünk semmiben sem hiányt!!!
2010. ápr. 17. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!