Kér valaki szülésindítást az orvosától április végén, aki május elejére van kiírva, hogy még a 3év gyes-re legyen jogosult?
Ki támadta a kérdezőt???
Én leírtam a tényeket. Ennyi.
Mivel engem közvetlenül nem érint ez a kérdés, mert már lassan 8 hónapja szültem, csak a tapasztalatom írnám le, mert volt itt hideg-meleg.
Én a 37. héttől szinte könyörögni tudtam volna dokimnak hogy indítsa meg a szülést, mert eü okokból befektetett, és piszok nehezen viseltem a kórházat.De persze nem tettem, csak céloztam rá, mire neki egyenes válasza az volt hogy nem piszkálódunk ha nem muszály.Így maradt a kórház, ideg, sírás.Lépcsőztem, jöttem mentem hátha beindul.De persze nem akart.Mire egyszer csak kiírás előtt négy nappal a konzílium úgy döntött hogy másnap szülünk.Hát életem legszebb napja volt.Örültem hogy végre szülök, láthatom a picim, és hazamehetek!Tehát nálam csak pár nappal hamarabb indították, és teljesen eü alapon.De nem bánom így utóbb hogy nem indította hamarabb, szép nagy fejlett babám született, és ez a legfontosabb.
Hát hogy a kérdező által megfogalmazott okokból indíttatnám, így innen nem tudom.De el nem ítélem.
Köszönöm minden hozzászólónak, hogy írt!
Sokan nem látták át igazán a helyzetemet, mivel 98% hogy császároznak, így mindenhogy mesterséges beavatkozás lesz, tehát "kiveszik a babámat"! Ha egy természetes szülés előtt állnék, akkor én is rábíznám ezt a természetre, nem avatkoznék be!! De sajnos nem így alakult!! Így az az 1 hét szerintem nem katasztrófa, ha az orvosom is azt mondja, hogy szép fejlett, érett a babám! És ki tudja, még meg is indulhat magától is ebben a hónapban!
Olyan szép a május! De én izgulok azon hogy átcsúszunk... április 26-ra vagyok kiírva. Sejtettem, hogy a Fidesz változtatni akar majd, de én még így is izgulok. Nekünk az a kis pénz is számítana(!), bár addig lehet, hogy sok minden változik még. Sajnos minimálbérre voltam bejelentve, a párom meg közalkalmazott. Kölcsön pénzből lesz még a szülés is. Ezt ismerősöknek be sem valljuk. Szomorú, hogy a nagyon várt gyerekáldás örömébe így belerondít a hiány.
Bp-i többdiplomás kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!