Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megtagadhatom a súly mérést a...

Megtagadhatom a súly mérést a védőnőnél?

Figyelt kérdés
Marhára unom h állandóan csesztet.
2012. nov. 22. 13:53
1 2
 1/19 Jégtánc ***** válasza:
72%
Egyik füleden be,másikon ki:) Ez a dolga hogy csesztessen:))Nem akar ő rosszat.
2012. nov. 22. 13:54
 2/19 anonim ***** válasza:
71%
Elvileg nem. Neki nyomon kell követnie többek között a súlygyarapodásodat is. Mivel csesztet? Hogy diétáznod kellene?
2012. nov. 22. 13:55
 3/19 A kérdező kommentje:
Terhesség előtt lefogytam 30 kilót kemény diétával és rengeteg edzéssel.Nagy súlyból fogytam tehát nem voltam így se vékony.5 hetesen derült ki h ikreket várok így a doki letiltott az edzésről ami ez elején nem is volt baj mert borzasztóan rosszul voltam de amióta jól vagyok tudok enni rendesen.Persze nem tömöm magam de nem tartom a kemény diétát.Mivel a szerveztem hozzá volt szokva a rendszeres edzéshez és diétához és most kb egész nap ülök így hízok.24 hetes vagyok és 15 kilót híztam.Minden alakalommal elmondja h vigyáznom kell és miket ehetek.Mintha nem tudnám.
2012. nov. 22. 14:03
 4/19 anonim ***** válasza:
84%
Jaj,velem is ezt csinálta,már utáltam menni,de aztán már nem érdekelt,mikor elkezdte mondani,h már megint mennyit hízott,nem lesz ez így jó,stb..azt mondtam tisztában vagyok a súlyommal,meg nem most van a fogyókúra ideje,tudom-tudom,már a múltkor is ezt mondta...köszönöm,beírná,mennem kel,viszlát..
2012. nov. 22. 14:03
 5/19 Jégtánc ***** válasza:
92%
Semmilyen sportot nem csinálhatsz? Esetleg úszás,vagy valami mást?
2012. nov. 22. 14:07
 6/19 anonim ***** válasza:
32%
A védőnő nem szórakozásból méri a súlyt!Már az is baj hogy egészségügyi ellátást kapsz?
2012. nov. 22. 14:07
 7/19 A kérdező kommentje:
Nem csinálhatok sportot h nehogy kinyíljon a méhszáj.Nem én találtam ki, doki mondta.
2012. nov. 22. 14:09
 8/19 A kérdező kommentje:
Természetesen nem az a bajom h egészségügyi ellátást kapok.Nem is erre irányult a kérdésem.
2012. nov. 22. 14:10
 9/19 Jégtánc ***** válasza:
100%
:( Kitartás akkor,és tényleg egyik füleden be,másikon ki.Étkezésedre meg eddig is odafigyeltél úgyhogy nem lehet gond.Később meg majd lemennek a kilók.
2012. nov. 22. 14:17
 10/19 anonim ***** válasza:
28%
Nem most kell sportolni, most vigyázni kell magára meg a babára a kismamának, az az első, mielőbb lépj le a védőnőtől, nekem is mesélgetne órákig, nem érdekli hogy nekem rossz ott ülni sokáig.
2012. nov. 22. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!