A vártnál kisebb baba, mit tegyek?
Szerintem ez nem kevés!
Meg ez az uh is csak tipp! Nekem anno elég nagynak tippelték a fiam. Igaz,hogy két héttel hamarabb jött, de pusztán 2800 gramm volt, miközben riogattak ,hogy 3800 körül lesz. Nyilván nem hízott volna két hét alatt egy kilót! :)
Ha minden más ok, akkor szerintem ne agyalj ezen!
Nyugi.
Az UH-s mérés, súlybecslés ritkán pontos.
Most 12-én a 38. héten mérték a babámat UH-n, mondták, a vártnál kisebb, 36 hetesnek felel meg.
17-én megszületett (12 nappal a kiírás előtt), 3380g, 49 cm-rel. A dokim annyit mondott, na ezt elmérték a múlt héten. :-)
Egyrészt ezek a becslések nem mindig jönnek be.Másrészt, ha még kihúzod 3-4 hétig, az még sokat jelent, hiszen ilyenkor akár 200g-ot is hízhat a baba hetente.Az , hogy öregszik a lepény, addig nem gond, amíg jó az áramlás.Nekem a 32. héten II.fokban érett volt, hetente jártam áramlásra, mindig jó volt.A 36. héten is II.fokban érett volt, tehát nem mindig kell a rosszra gondolni. :)A keményedés meg ilyekor már teljesen normális, nem jelenti azt, hogy előbb szülsz majd.
Pihenj, ne stresszel és gondolkodj pozitívan.Szurkolok hogy még pár hétig bent maradjon.
37 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!