Aggódnátok? A baba kisebb, mint amekkorának "papírforma" szerint lennie kellene. Bővebben lent.
Szia! Szerintem a megnyugtatásodért kár más hasonló korú terhességről adatokat kérned, mert úgyis tudod, - ahogy írod- hogy mi a "papírforma", és ezek alapján nyilván a legtöbb méret e szerinti lesz. Inkább azt mondom, hogy valóban nincs okod aggodalomra, ha a doki erről tájékoztatott! Nem minden gyerek egyforma, ráadásul kislány, és az is lehet, hogy később fogant.. De ha nem, akkor is +- 2 hét eltérést tartanak normálisnak az orvosok. Ezt a 9 hónap extrában hallottam nemrég.. Szóval, minden rendben, a szervei is, tehát nincs miért aggódni! Boldog babavárást, és további jó egészséget!
29+5 hkm, - szándékosan nem írok adatokat, mert az enyém meg 1 héttel nagyobb, és fiú:))
Megnyugtatásnak írom, amit írok:
A terhességem elejétől (11. hét) becsülték 2 héttel nagyobbnak a babát. Senki nem hitt ebben, egyetlen szonográfus mondogatta, hogy a baba hamarabb fog jönni, következetesen két héttel nagyobb volt, végig. Utolsó uh-n, betöltött 38.héten 3870 grammnak, és 52 cm-nek becsülték, ezen a napon, azaz két héttel korábban, 3874 grammal és 52 cm-rel született.
Ezt senki nem akarta elhinni, a férjem is orvos, azt mondta, hogy szinte hihetetlen, hogy ilyen pontos volt a mérés, és az is, hogy a méretei papírforma szerintiek voltak, ugyanis szinte SOHA nem szokott így történni. Azaz az én sztorim ritka, nagyon ritka, a tiéd pedig teljesen általános, +/- 2 hét csak úgy repkedni szokott a mérések mentén.
Tuti minden rendben van, nagyon sok boldogságot nektek.:))
1es vagyok.
utolsó!wow,szép nagy manót sikerült összehozni,gratula.
Kérdező!ne idegeskedj,fő az egészség!Minden rendben van a manókáddal!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!