Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megtagadhatom a súly mérést a...

Megtagadhatom a súly mérést a védőnőnél?

Figyelt kérdés
Marhára unom h állandóan csesztet.
2012. nov. 22. 13:53
1 2
 11/19 krisztivan ***** válasza:
89%
Próbáld pozitívan felfogni a dolgot.Neki az a dolga,hogy vigyázzon a babádra.Elsődlegesen.Te már csak a második körbe férsz bele a lelkivilágoddal.Viszont hol találsz még egy olyan vadidegen embert akinek ennyire fontos a Te gyermeked :-)) Nyugi,élvezd ezt az időszakot mert hamar elszalad:-)) És különben is azért csak két füled van?! Boldog várandósságot.
2012. nov. 22. 14:19
 12/19 anonim ***** válasza:
71%
A súlymérés nagyon fontos. Az hogy a védőnőd egy bunkó sajnos más kérdés. Neki amúgy elmondtad azt amit itt leírtál? Sajnos ezt túl kell élni, de nem érdemes megtagadni, mert pl a hirtelen súlygyarapodás, a toxémia egyik első jele lehet, és ez csak egy dolog.
2012. nov. 22. 14:56
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt akartam mondani hogy toxémia lehet ha túl sokat hizik az ember. Én most megyek majd másodszor és elre látom azért fog lecseszni mert nem hiztam a (mi mérlegünk szernt) semmit. 54kg-val kezdtem és most is annyi vagyok. Kb 1-2 kg-t hiztam kb. Pároméknál 60 voltam,de ott nincs kiindulási alapom.. Az első terhesség alatt viszont 57ről lettem 70 kb és csesztetett hogy sok... De könyörgök 175 magassághoz? Most megyek kedden kiváncsi vagyok mit kapok majd...:D
2012. nov. 22. 17:22
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Kösz hogy lehúztál.

Betudom a hormonoknak.

2012. nov. 22. 17:32
 15/19 anonim ***** válasza:
78%

Egészségügyi ellátás? Könyörgöm, mérlege mindenkinek van otthon, ahogy általában vérnyomásmérője is. A védőnőhöz ki kell caplatni, hogy ezeket méricskélje. Én eléggé kihagytam őt, megsértődött, annyi. Magánorvoshoz viszont eljártam minden hónapban, mert ő tényleg egészségügyi ellátást végzett.:)

Kedves Kérdező: hagyd a fenébe, járj el úszni, vagy sétálj, amennyit szabad, vigyázz, hogy miből mennyit eszel, a védőnő meg adminisztráljon másnak...

2012. nov. 22. 17:38
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
15. így van, a miénk kötelességszerűen sorolja a listáján a dolgokat, várandósan az 1-2 évi oltásokat, hol érdekel ez még engem? Az meg őt nem, hogy lefeküdnék, mert most pihennem kéne.
2012. nov. 23. 02:00
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz... nekem az volt a "kedvencem", amikor sok hónap után, még várandósan elmentem hozzá, teljesen sértődött állapotban volt, hogy 4 hónapja nem látott, gondoltam, akkor most nagyon fontos dolgok következnek. Hát igen: kezdte a vérnyomásméréssel (van otthon sokkal jobb készülék), súlyt bemondásra leírta (ezt sms-ben is intézhettük volna), majd hosszasan kiírta a kiskönyvemből az adatokat egy jó nagy füzetbe. Na, most komolyan: van ennek bármi értelme?
2012. nov. 23. 11:42
 18/19 anonim ***** válasza:
22%
13AS VAGYOK. Nekünk nncs tthon vérnyomásmérőnk. 27 évesek vagyunk,miért tartsunk itthon vérnyomásmérőt? Nincs a szivünkkel lekopogom probléma..Nekem alacsony,tudom. Ha pattog a fülem, akkor 110/70 ami nekem már magas. De erre gyógybogyót nem fogok szedni..
2012. nov. 23. 11:50
 19/19 anonim ***** válasza:

Én detto így voltam súlyilag,bár nem ikrek.

El is mondtam a váédőnőnek, és nem is írta be a 10 kg feletti + súlyt,mert akkor befekvős kivizsgálás következett volna...

2013. márc. 17. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!